georgerapp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 γεια σας παιδια εχω ενα pc με αυτο το κουτι : https://www.e-shop.gr/case-supercase-ra08a-raider-series-p-PER.645137 εχει 3 ανεμιστηρες μπροστα κ πουθενα αλλου !!! με αποτελεσμα σε παιχνιδια που παιζω απλα βγαζοντας το τζαμι να εχω αυτα που βλεπετε στις φωτο . αυτη ειναι η μητρικη στις φωτο : να βαλω φανακι επανω και πισω να διωχνουν ; που πανε ρε φιλοι στην μητρικη ; τα μπροστα ειναι στο τροφοδοτικο . τι κοιταζω δεν εχω ιδεα , αν μπορει καποιος να μου πει : να αυτα παρε απο το eshop Θα ειμαι υποχρεως , θα κανω λαθος μονος ! σας ευχαριστω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, georgerapp είπε γεια σας παιδια εχω ενα pc με αυτο το κουτι : https://www.e-shop.gr/case-supercase-ra08a-raider-series-p-PER.645137 εχει 3 ανεμιστηρες μπροστα κ πουθενα αλλου !!! με αποτελεσμα σε παιχνιδια που παιζω απλα βγαζοντας το τζαμι να εχω αυτα που βλεπετε στις φωτο . αυτη ειναι η μητρικη στις φωτο : να βαλω φανακι επανω και πισω να διωχνουν ; που πανε ρε φιλοι στην μητρικη ; τα μπροστα ειναι στο τροφοδοτικο . τι κοιταζω δεν εχω ιδεα , αν μπορει καποιος να μου πει : να αυτα παρε απο το eshop Θα ειμαι υποχρεως , θα κανω λαθος μονος ! σας ευχαριστω . Πριν αγορασεις, αν θες δοκιμασε με τα υπαρχοντα fans ενα μπροστα να βαζει, ενα πανω το ιδιο και ενα πισω να βγαζει. Ακομα και ενα πισω να βαζει, ενα μπροστα να βαζει και να βγαζεις αερα απο πανω. Μπροστα ειναι θεοκλειστο του κουτι οποτε νομιζω δεν κανουν τιποτα ουσιαστικο τα fans ( εγω θα αφηνα max ενα) κ ταυτοχρονα δεν εχεις κανενα να βγαζει ζεστο αερα. Δοκιμασε συνδυασμους γενικα😁 Αν θες απλα να βαλεις extra ανεμιστηρια https://www.skroutz.gr/s/16754282/Arctic-P12-PWM-PST-Black.html πανε στα νουμερα 2,4, 14 k 21 του σχεδιου της μητρικης που ανεβασες Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από niko13 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Α! να παιξω μπαλα με αυτα που ειδη εχω ! ευχαριστω φιλε , πολυ εξυπνο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, georgerapp είπε Α! να παιξω μπαλα με αυτα που ειδη εχω ! ευχαριστω φιλε , πολυ εξυπνο . Ναι ακριβως, να βρεις πιο setup βολευει καλυτερα σε θερμοκρασιες κ μετα βλεπεις τι κανεις.. Αν δε θες να χασεις με τιποτα το μπροστινο rgb εφε, προσθετεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 κλειστο δεν ειναι ομως , τα μπροστα δεν εχουν κατι απο πισω , βαζουν αερα αβιαστα προς τα πισω . αν ψαξω για κανενα τι κοιταζω εκτος απο τις διαστασεις ; τι ειναι το pwm ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Για έξτρα ανεμιστηράκια συνδέεις όπου γράφει fan connector (4,14,21), μα κάνε ότι πολύ σωστά σου είπε ο niko13 και δεν χαλάς κι ευρώ. pwm / 4pin fan / Με ρύθμιση στροφών Διαστάσεις θα δεις τι παίρνει το κουτί... Αναφορά σε κείμενο Θέσεις ανεμιστήρων: Μπροστά: 3 x 120 mm (περιλαμβάνονται 3 ανεμιστήρες ECO 256C LED), Πίσω: 1 x 120 mm, Πάνω: 2 x 120 mm. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από nickol-us 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) To pwm ειναι ελεγχος στροφων των fans αναλογα με το φορτιο του cpu/gpu.. Να γυρνανε χαμηλα σε idle και να ανεβαζουν οταν κανεις κατι βαρυ. Ειναι λιγο κλειστουλι το κουτι.. Αλλη φορα δες κατι με διχτακι (mesh) μπροστα.εσενα εχει τζαμακι,οποτε απο που να τραβηξει αερα? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από niko13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 ναι το καταλαβα τι ελεγες εν τελη , εχει απο κατω ενα ανοιγμα , κλαιν , πολυ σωστα ! θα παω οπως ειπατε , ενα να βαζει μπροστα , πισω να βγαζει και επανω να βαζει , η αναποδα τα 2 πισω πανω . ευχαριστω ξανα παιδια , ναστε καλα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, georgerapp είπε ναι το καταλαβα τι ελεγες εν τελη , εχει απο κατω ενα ανοιγμα , κλαιν , πολυ σωστα ! θα παω οπως ειπατε , ενα να βαζει μπροστα , πισω να βγαζει και επανω να βαζει , η αναποδα τα 2 πισω πανω . ευχαριστω ξανα παιδια , ναστε καλα . Αν θες μπορεις οπου βαλεις τις εισαγωγες σου να βαλεις κ δυο τετοια μαγνητικα φιλτρακια να καθυστερησεις το καθαρισμα εσωτερικου λιγο😁.. https://www.amazon.de/-/en/SIENOC-ultra-fine-filter-magnetic-mounting/dp/B07HFR2BM5/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&keywords=luftfilter%2Bpc&qid=1614720569&sr=8-3&th=1&psc=1.. Καλα πειραματα αδερφε😁 Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από niko13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 ενδιαφερον , εγω παντως βλεπω την σιτα του τροφοδοτικου απο κατω στον πατο του κουτιου γινετε χαλια σε χρονο 0 ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, georgerapp είπε ενδιαφερον , εγω παντως βλεπω την σιτα του τροφοδοτικου απο κατω στον πατο του κουτιου γινετε χαλια σε χρονο 0 ! Βαρας ευαισθητη χορδη.. Κ εμενα το ιδιο, ολα τα φιλτρα γινονται χαλια σε χρονο dt.. Ιδιαιτερα αυτα που σου εβαλα στο link αν μπορεις να διακρινεις απο τις photo δεν ειναι σαν την απλη σιτα που εχουν ολα τα κουτια. Εχει πολυ πιο μικρα κενα, πιανει κ την πολυ λεπτη σκονη, οποτε γεμιζει ακομα πιο γρηγορα. Αλλα τουλαχιστον μου καθυστερει τη γενικη φασινα μεσα. Κατι αλλο για τη σκονη που αν θες κοιτα (αφου στρωσεις thermals) , ειναι να εχεις περισσοτερα η τα ιδια σε αριθμο fan να βαζουν αερα απο οτι να βγαζουν. Με αυτο τον τροπο για να διατηρησει πιεση το κουτι, βγαζει αερα απο τις οπες του αντι να βαζει αφιλτραριστο αερα.Μπορεις να το googlaρεις σαν positive/negative air pressure κ να παρεις μια ιδεα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από niko13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα