masteripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Dantε είπε Το mining ηρθε για να μεινει... Αν υπηρχε διαθεσιμοτητα απο amd/nvidia,ελαχιστοι θα πηγαιναν εκει.Τωρα υπαρχει αναγκαιοτητα. Συμφωνώ....αλλά η μαγική λέξη είναι "διαθεσιμότητα"...και όπως είπες "αναγκαιότητα"....το mining οσο και να μείνει αναγκαστικά μεταπηδάει σιγά σιγά σε εξειδικευμένο hardware και κάπου εκεί είναι το θέμα....η βιομηχανία του Gaming είναι μια αγορά που θα είναι πάντα υψηλής σταθερής αξίας ...τα Crypto έχουν μια αμφιβολία...δες τι πάει να γίνει : η Ινδία τα μπανάρει, η Κίνα τα έχει ήδη μπανάρει και πάει να κλείσει και φάρμες, Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο υψηλής φορολόγησης, Η Αμερική ήδη το έβαλε στις φορολογικές δηλώσεις...και πάει λέγοντας....η υπόθεση Crypto είναι ότι έχει πολύ "ψωμί να φαγωθεί"...αλλά κάποια στιγμή καλή χρυσή η επένδυση αλλα πρέπει να αποκτήσει και ουσία...οπότε...
hln3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Από την στιγμή που θα χρησιμοποιήσουν τα fabs της TSMC δεν νομίζω να αλλάξει αισθητά η προσφορά GPUs άμεσα ακόμα και αν βγουν σύντομα. 1
catmaster Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Το μόνο σίγουρο ειναι πως ολόκληρος ο πλανήτης πεινάει για ψημένο πυρίτιο, είτε για "ανθρακορυχείο" είτε για ψυχαγωγία , οπότε και κάρτα με chipset απο 3dfx να βγάλουν , με ρόδα-χαμστεράκι για εναλλακτικό φουρφούρι δεν θα μείνει ράφι για ράφι. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από catmaster 1
duffyduck Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Σε λογικες τιμες και αρκετη ποσοτητα να καλυψει την αγορα = θα παρω μεχρι και εγω (αν μου φτανουν τα φραγκα)
Angelcrow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μακάρι να βγει ακόμα μία εταιρεια στο χώρο γιατί στην αγορά όταν υπάρχουν 3εις είναι πάντα καλύτερα από όταν υπάρχουν 2!
Angelcrow Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Για gaming δεν ξέρω!Για ΑΙ, Deep Learning,Machine Learning και MINING τις βλέπω και αυτές!
jgeorgiou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, teller είπε Θα έχουν features όπως DLSS κλπ; προτρέχεις , κάτσε να βγάλει μεσαίας κλάσης ανταγωνιστικές GPU που να παίζουν καλά τα παιχνίδια και σε 2η φάση ζητάμε και έξτρα features. 2
duffyduck Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 όπως λέει και ο φιλος jgeorgiou, κάτσε να δούμε αν θα παίζουν καλά τα παιχνίδια, γιατι αν δεν θα έχει καλούς drivers τι να την κάνεις την gpu της intel. 1
teller Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μακάρι να μπει γερά η Intel στο παιχνίδι, αν και κρατάω μικρό καλάθι. Λένε ότι είναι μεγάλος κλόουν αυτός ο Ινδός.
Razor333 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Σοβαρα τωρα stream processors, αμεση συγκριση με 6800; Τα blueprints του RDNA2 εστειλε για βιογραφικο ο Raja στην intel;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα