panagos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Το amazon.com έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, ακολουθούμενο από το uk και μετά το de. Τώρα με τους δασμούς από Αγγλία αναγκάζομαι να παίρνω από Γερμανία αλλά δυστυχώς δεν βρίσω εύκολα αυτό που θέλω..
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 32 λεπτά πριν, solton57010 είπε Πραγματικά στο amazon έχουν χάσει την μπάλα παραγγελία από amazon.it (Sold by:Amazon EU SarL) αξίας 27 euro την έστειλαν απο Uk πριν 2 μέρες δέχτηκα τηλ απο την Ups και μου ζητούσαν στοιχεία για τον εκτελωνισμό η κοπέλα στο τηλέφωνο δεν ήξερε ή δεν ήθελε να μου πει το κόστος ,έστειλα mail στο amazon και ακόμα περιμένω απάντηση... Δεν σημαίνει ότι θα πληρώσεις κάτι επειδή ζήτησαν τα στοιχεία σου. 32 λεπτά πριν, solton57010 είπε Πραγματικά στο amazon έχουν χάσει την μπάλα παραγγελία από amazon.it (Sold by:Amazon EU SarL) αξίας 27 euro την έστειλαν απο Uk πριν 2 μέρες δέχτηκα τηλ απο την Ups και μου ζητούσαν στοιχεία για τον εκτελωνισμό η κοπέλα στο τηλέφωνο δεν ήξερε ή δεν ήθελε να μου πει το κόστος ,έστειλα mail στο amazon και ακόμα περιμένω απάντηση... Δεν σημαίνει ότι θα πληρώσεις κάτι επειδή ζήτησαν τα στοιχεία σου.
christos4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 βιβλίο από amazon.com και αποστολή από Αμερική ήρθε χωρίς πρόβλημα/κλήσεις τελωνείου και χωρίς κάποιο έξτρα κόστος. σύνοψη παραγγελίας παρακάτω και το ιστορικό της αποστολής στο spoiler. Order Summary Item(s) Subtotal: USD 18.99 Shipping & Handling: USD 9.98 Total before tax: USD 28.97 Estimated tax to be collected: USD 0.00 Grand Total: USD 28.97 Payment Grand Total: EUR 24,43 Spoiler Shipped with ARAMEX Tracking ID: ******* Friday, March 5 12:13 PM Delivered Athens, GR Thursday, March 4 5:30 PM Out for delivery Athens, GR 5:00 PM Package received by carrier Athens, GR Wednesday, March 3 3:16 PM Package has left the carrier facility Limassol, CY Monday, March 1 3:16 PM Package received by carrier Limassol, CY 3:15 PM Package arrived at a carrier facility Limassol, CY Tuesday, February 23 1:34 PM Package has left the carrier facility New York, US Friday, February 19 4:36 PM Package received by carrier New York, US 4:35 PM Package arrived at a carrier facility New York, US 9:25 AM Package received by carrier New York, US Wednesday, February 17 4:35 PM Package received by carrier New York, US 3:26 AM Package departed an Amazon facility Trenton, NJ US Tuesday, February 16 7:04 AM Package arrived at an Amazon facility Robbinsville, New Jersey US 2:17 AM Package departed an Amazon facility Teterboro, NJ US Monday, February 15 5:18 PM Package arrived at an Amazon facility Teterboro, New Jersey US Package has shipped
Tzimmys Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις έκανα μια παραγγελία από Amazon UK. Συνολικό κόστος με VAT λίγο κάτω από 110 ευρώ, αλλά δε λέει πουθενά τίποτα για import fees. θα πληρώσω τελωνείο αργότερα?
marmagia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 7 minutes ago, Tzimmys said: Μόλις έκανα μια παραγγελία από Amazon UK. Συνολικό κόστος με VAT λίγο κάτω από 110 ευρώ, αλλά δε λέει πουθενά τίποτα για import fees. θα πληρώσω τελωνείο αργότερα? στην αναλυτική περιγραφή του κόστους δεν έγραφε εάν περιλαμβάνονται οι φόροι; λογικά αν είναι fulfilled by amazon περιλαμβάνονται
Tzimmys Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Είναι fullfilled by amazon, αλλά βάζει μόνο τον VAT. Import fees δε βάζει τίποτα. Μίλησα με το support τους και μου είπαν ότι θα χρεωθούν σε δεύτερο χρόνο, θα μου έρθει mail λένε. Και μπορώ να παραγγείλω εγώ έτσι? Χωρίς να ξέρω πόσο έξτρα θα απαιτηθεί να πληρώσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα