JDROGAS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Εδω ειναι κουτακια με rgb διαλεγεις και το προσθετουμε στον προυπολογισμο σου. i5 10400-153 Asrock H470-100 ευρω G.Skill Aegis 8GB Χ 2 - 70 ευρω Kingston A2000- 35 ευρω Corsair CV Series CV450-42 ευρω Συνολο 400 ευρω. 1
fotaras76 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν πιστεύεις πως στο άμεσο μέλλον θα χρειαστείς τα παραπάνω threads (π.χ επεξεργασία βίντεο) πάρε τον intel, αν πιστεύεις πως θα χρειαστείς καλύτερα γραφικά πάρε τον ryzen (π.χ αν βρεις χρόνο να παίζεις και κανά παιχνίδι όπως forτnite, rocket league, csgo θα τα παίζει άνετα στα mid+ με καλά fps). Αν μπορεί να παίξεις στο μέλλον βαρβάτα παιχνίδια τότε όποιον και να πάρεις από τους 2 θα πρέπει να τον αλλάξεις και να βάλεις και κάρτα γραφικών. Οι μητρικές b450 για ryzen ενώ είναι φτηνές υποστηρίζουν την τελευταία γενιά 5000 το οποίο το θεωρώ πλεονέκτημα.Αν είσαι σίγουρος πως θα βλέπεις μόνο ταινίες τότε ό,τι και να πάρεις θα κάνεις τη δουλειά σου. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από fotaras76 1
Nikolasnennes Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Παιδιά, ο υπολογιστής μου κολλάει αρκετά. Είμαι άσχετος από αυτά απλά θα ήθελα μια γνώμη, τι μπορεί να φταιει; (πάντως δεν έχει κάποιον ιό, το antivirus το τρέχω κανονικά)
helicoid Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, Nikolasnennes είπε Παιδιά, ο υπολογιστής μου κολλάει αρκετά. Είμαι άσχετος από αυτά απλά θα ήθελα μια γνώμη, τι μπορεί να φταιει; (πάντως δεν έχει κάποιον ιό, το antivirus το τρέχω κανονικά) Αν θες απλά μια γνώμη να στην δώσω. Φταίει ο ανάδρομος ερμής. Την πήρες, και τι κατάλαβες; Αν θες να το πάς σοβαρά, πάς εδώ και ανοίγεις καινούριο δικό σου θέμα/thread -και δεν ποστάρεις στο άσχετο θέμα που είμαστε εδώ και έχει να κάνει με αναβαθμίσεις- και μας λες ακριβώς από τι αποτελείται το σύστημά σου, τι πάει να πεί "κολλάει", κτλ.
Nikolasnennes Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, helicoid είπε Αν θες απλά μια γνώμη να στην δώσω. Φταίει ο ανάδρομος ερμής. Την πήρες, και τι κατάλαβες; Αν θες να το πάς σοβαρά, πάς εδώ και ανοίγεις καινούριο δικό σου θέμα/thread -και δεν ποστάρεις στο άσχετο θέμα που είμαστε εδώ και έχει να κάνει με αναβαθμίσεις- και μας λες ακριβώς από τι αποτελείται το σύστημά σου, τι πάει να πεί "κολλάει", κτλ. Καλά ντε ηρέμησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα