Προς το περιεχόμενο

Vodafone vdsl down?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 λεπτά πριν, snarp7 είπε

Μαρούσι σε 3 διαφορετικές περιοχές (1 x 24Mbps , 2 x 50Mbps) είμαστε χωρίς Ίντερνετ 2 ωρες. Ήρθε σε κάποια φάση για 3 λεπτά και μετά δεν..

Υ.Γ. Μόλις μείναμε και χωρίς ρεύμα..😝

Φιλε τι θυμηθηκα...

Εποχη 2000-2010 το ρευμα επεφτε στο Μαρουσι καθε εβδομαδα. Το 2003 ειχα παει στην Αμερικη σε ενα συνεδριο και μιλαγα με διαφορους επαγγελματιες απο την Ευρωπη (που ηξερα μονο μεσω Internet).

Καποια φορα ρωτησα εναν Ολλανδο ποια και ποσα UPS εχει στην (μικρη) εταιρια του. Και μου ειπε δεν εχω κανενα. Γιατι δεν πεφτει το ρευμα......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, endeavour είπε

Φιλε τι θυμηθηκα...

Εποχη 2000-2010 το ρευμα επεφτε στο Μαρουσι καθε εβδομαδα. Το 2003 ειχα παει στην Αμερικη σε ενα συνεδριο και μιλαγα με διαφορους επαγγελματιες απο την Ευρωπη (που ηξερα μονο μεσω Internet).

Καποια φορα ρωτησα εναν Ολλανδο ποια και ποσα UPS εχει στην (μικρη) εταιρια του. Και μου ειπε δεν εχω κανενα. Γιατι δεν πεφτει το ρευμα......

Ερασιτέχνης Ολλανδός.
Υπάρχουν άπειροι λόγοι να συμβεί διακοπή ρεύματος, πέραν εκείνων που βαραίνουν τον πάροχο ρεύματος.

44 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Καλή απορία! Λογικά αν είσαι από καμπίνα (π)ΟΤΕ είναι άλλο vlan

Και πώς συνδέεται με το router στον χώρο μας; Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό. 

5 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Ερασιτέχνης Ολλανδός.
Υπάρχουν άπειροι λόγοι να συμβεί διακοπή ρεύματος, πέραν εκείνων που βαραίνουν τον πάροχο ρεύματος.

Λογοι που προφανως για καποιο λογο δεν υπαρχουν παρα μονο στην Ελλαδα.

5 λεπτά πριν, endeavour είπε

Φιλε τι θυμηθηκα...

ΟΚ στο παρελθόν είχα πολλά θέματα με τη ΔΕΗ αλλά στην περίπτωση του ηλεκτρισμού δεν έχουμε πολλές επιλογές. Στην περίπτωση της Vodafone όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραμένω ακόμα συνδρομητής της (πέρα από το χαμηλό κόστος). Έχω Vodafone 1,5 χρόνο και έχω μείνει από μερικές ώρες μέχρι και ημέρες χωρίς Internet μία λόγω ενός "καλωδίου", μία λόγω σφάλματος στους DNS, μία λόγω του σημερινού, κ.ο.κ.

Αν βάλεις στην εξίσωση τον σάπιο εξοπλισμό (H300s) και την ατελείωτη αναμονή στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση, πραγματικά καταλήγω στο οτι ειμαι ανόητος που δεν αλλάζω εταιρία.

• Like 4

1 λεπτό πριν, snarp7 είπε

Στην περίπτωση της Vodafone όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραμένω ακόμα συνδρομητής της (πέρα από το χαμηλό κόστος). Έχω Vodafone 1,5 χρόνο και έχω μείνει από μερικές ώρες μέχρι και ημέρες χωρίς Internet μία λόγω ενός "καλωδίου", μία λόγω σφάλματος στους DNS, μία λόγω του σημερινού, κ.ο.κ.

Αν βάλεις στην εξίσωση τον σάπιο εξοπλισμό (H300s) και την ατελείωτη αναμονή στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση, πραγματικά καταλήγω στο οτι ειμαι ανόητος που δεν αλλάζω εταιρία.

Η απαντηση φιλε μου ειναι "Γιατι μπορει". Και εννοω "Γιατι μπορει η Vodafone". Ανεξελεγκτα. Δινει λογαριασμο σε κανενα;

18 λεπτά πριν, endeavour είπε

Η απαντηση φιλε μου ειναι "Γιατι μπορει". Και εννοω "Γιατι μπορει η Vodafone". Ανεξελεγκτα. Δινει λογαριασμο σε κανενα;

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως καμία ΕΕΤΤ δεν κάνει "ντα" τους κακούς providers επειδή μένει ο λαουτζίκος χωρίς Ιντερνετ για μερικές ώρες/ημέρες. Οπότε εμείς σαν καταναλωτές πρέπει να δούμε ποια εταιρεία έχει τα λιγότερα down times μαζί με την καλύτερη υποστήριξη και να την επιλέξουμε.

Επισκέπτης

Έχω ταλαιπωρηθει κι εγω απο τη βονταφον. Το σημερινό είναι ένα ακομη επεισόδειο απο τα μπόλικα τους τελευταίους μήνες.

Έχω καταλήξει στο συπέρασμα πως θα αλλάξω πάροχο, χρειάζομαι να είναι σταθερά καλό. Λόγω του ότι εργάζομαι απο το σπίτι, με κάνει και απουσιάζω απο τη δουλειά.

Τώρα όταν ζητήσουν λογαριασμό για το πέναλτι λόγω πρόωρης φυγής από το συμβόλαιο, θα τους στολίσω αναλόγως.

Νομίζω θα επιστρέψω στην κοσμοτε που ημουν πριν και δεν ειχα αποσυνδεσεις. Ήταν προ κορονοιού, αλλά η εμπειρία που έχω από εκεί, ήταν άριστη, στην περιοχή μου.

• Super Moderators
5 minutes ago, vaskor said:

Νομίζω θα επιστρέψω στην κοσμοτε που ημουν πριν και δεν ειχα αποσυνδεσεις

Πέρσι είχε πανελλαδικό πρόβλημα ένα ολόκληρο ΣΚ αν θυμάμαι καλά, στην αρχή της 1η καραντίνας ή λίγο πιο πριν...

Επισκέπτης

Δεν εχω ακουσει προβλήματα τους τελευταιους μηνες απο την κοσμοτε, στο ιδιο στυλ που βγαζει η βονταφον. Πραγματικα δεν ηθελα να μπω σε τετοια διαδικασια γιατι το εχω σε καλή τιμη, όμως πρέπει να ειναι απροβληματιστο οπωσδήποτε, πράγμα που στη βονταφον δεν ισχυει. Τέσσερις φορες αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα στους τελευταιους εξι μηνες. Πλέον πιστευω πως θα ξανασυμβεί. Δε νομιζω πως για το επόμενο ας πούμε εξάμηνο, δε θα αντιμετωίσω πρόβλημα εκ νεου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...