Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Υπάρχει τρόπος να αποκτήσω έναν δεύτερο αριθμό κινητού χωρίς την μεσολάβηση κάποιου γνωστού πσροχου με συμβόλαιο/καρτα πχ πληρώνοντας μια εταιρεία; Εχω βρει κάποιες υπηρεσίες εικονικών αριθμών κινητών μέσω router αλλά δεν έχω καταλάβει πως λειτουργούν. Τον αριθμό τον θέλω μόνο για να μπορούν να με καλέσουν κάποιοι δικοί μου όταν δεν με βρίσκουν στον κανονικό αριθμό μου.
Bitbit Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Υπάρχει τρόπος να αποκτήσω έναν δεύτερο αριθμό κινητού χωρίς την μεσολάβηση κάποιου γνωστού πσροχου με συμβόλαιο/καρτα πχ πληρώνοντας μια εταιρεία; Εχω βρει κάποιες υπηρεσίες εικονικών αριθμών κινητών μέσω router αλλά δεν έχω καταλάβει πως λειτουργούν. Τον αριθμό τον θέλω μόνο για να μπορούν να με καλέσουν κάποιοι δικοί μου όταν δεν με βρίσκουν στον κανονικό αριθμό μου. Γι αυτό που ψάχνεις , intertelecom. Πιστεύω θα σε καλύψει. Τη χρησιμοποιώ κι εγώ. Δεν είναι και μεγάλο το κόστος Αλλά επειδή το ψάχνω κι εγώ σε αυτό τον τομέα. Γράψε μου αν μπορείς τι βρήκες. Προφανώς είναι voip που σημαίνει θέλουν internet αλλά θα έχεις παντού internet? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από Bitbit 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε Γι αυτό που ψάχνεις , intertelecom. Πιστεύω θα σε καλύψει. Τη χρησιμοποιώ κι εγώ. Αλλά επειδή το ψάχνω κι εγώ σε αυτό τον τομέα. Γράψε μου αν μπορείς τι βρήκες. Προφανώς είναι voip που σημαίνει θέλουν internet Ναι για κάτι τέτοιο μιλάω. Εννοεις θέλουν πρόσβαση στο Internet στο router που είναι συνδεμένο το σταθερο η στο κινητό;
Bitbit Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ναι για κάτι τέτοιο μιλάω. Εννοεις θέλουν πρόσβαση στο Internet στο router που είναι συνδεμένο το σταθερο η στο κινητό; Της intertelecom είναι κανονικός αριθμός. Απλά τον προτείνω διότι για αραιή χρήση είναι πολύ οικονομικός. Δε χρειάζεται να κάνεις ανανέωση κάθε 2 -3 μήνες. Χρησιμοποιώ τέτοιον. Η άλλη λύση είναι αριθμοί voip. Χρησιμοποιώ και τέτοιον για να με καλούν μόνο. Αυτό που θέλεις κι εσύ. Αλλά απαιτούν συνεχή σύνδεση στο internet. Εγώ το χρησιμοποιώ στο γραφείο η στο σπίτι που έχω internet, οπότε δε με απασχολεί. Όταν είμαι έξω πρέπει να έχω 3G/4G. Θέλεις 10€ το χρόνο για έναν τέτοιο αριθμό. Έψαχνα κι εγώ για δωρεάν αλλά ότι και να λένε δεν έχω καταφέρει να βρω. Το νούμερο αυτό το βάζεις στο κινητό σου. Είναι απλά μια ρύθμιση. Username/password και όποιος καλεί, χτυπάει το κινητό σου. Αρκεί να έχεις internet. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από Bitbit 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Οπότε το voip δεν με βολεύει και τόσο, θα κοιτάξω αυτη την εταιρεία που είπες η άλλη παρόμοια να δω τι παίζει από πακέτα τιμές και δυνατότητες.
Lux Aeterna Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Στις 2/3/2021 στις 4:25 ΜΜ, Bitbit είπε Γι αυτό που ψάχνεις , intertelecom. Πιστεύω θα σε καλύψει. Τη χρησιμοποιώ κι εγώ. Δεν είναι και μεγάλο το κόστος Αλλά επειδή το ψάχνω κι εγώ σε αυτό τον τομέα. Γράψε μου αν μπορείς τι βρήκες. Προφανώς είναι voip που σημαίνει θέλουν internet αλλά θα έχεις παντού internet? Thanks!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα