Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ Καλημερα σας!!!! Έφτασε η δίκη μου ώρα για αλλαγή παρόχου. Ήμουν στην cosmote με 50vdsl (κανένα παράπονο 50 καθαρά στο σπίτι) αλλά επειδή πήγαν κατά τη μεταφορά της γραμμής σε άλλη διευθυνση να μου φορτώσουν νέο συμβολαιο ήρθε η ώρα να αλλαξω πάροχο και να πάω σε 100! Στη wind που έχει την καλύτερη τιμή μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου πουν περιπου ποσό θα κλειδώνει και μου έδωσαν ελάχιστη 49 κ μέγιστη 100. Με Vodafone δεν μίλησα ακόμα. Μπορώ κάπως να δω μια μέση ταχύτητα στα 100 στην περιοχή μου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikitasd13 είπε

Πολύ Καλημερα σας!!!! Έφτασε η δίκη μου ώρα για αλλαγή παρόχου. Ήμουν στην cosmote με 50vdsl (κανένα παράπονο 50 καθαρά στο σπίτι) αλλά επειδή πήγαν κατά τη μεταφορά της γραμμής σε άλλη διευθυνση να μου φορτώσουν νέο συμβολαιο ήρθε η ώρα να αλλαξω πάροχο και να πάω σε 100! Στη wind που έχει την καλύτερη τιμή μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου πουν περιπου ποσό θα κλειδώνει και μου έδωσαν ελάχιστη 49 κ μέγιστη 100. Με Vodafone δεν μίλησα ακόμα. Μπορώ κάπως να δω μια μέση ταχύτητα στα 100 στην περιοχή μου;

τσεκαρε και στο sfbb μηπως εχεις καλυψη fiber

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikitasd13 είπε

Ήμουν στην cosmote με 50vdsl (κανένα παράπονο 50 καθαρά στο σπίτι) αλλά επειδή πήγαν κατά τη μεταφορά της γραμμής σε άλλη διευθυνση να μου φορτώσουν νέο συμβολαιο ήρθε η ώρα να αλλαξω πάροχο και να πάω σε 100!

Γιατί αν πας σε άλλο πάροχο δεν θα σου ζητήσουν να κάνεις συμβόλαιο;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Γιατί αν πας σε άλλο πάροχο δεν θα σου ζητήσουν να κάνεις συμβόλαιο;

Μα εν γνώση μου θα το κάνω. Στην κοσμοτε ζήτησα μεταφορά και βρέθηκα να έχω νέο συμβόλαιο...

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

τσεκαρε και στο sfbb μηπως εχεις καλυψη fiber

Δυστυχως δε μου ανοίγει τη σελίδα καν από χθες! 

10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μείνε εκει που εισαι.

Δυστυχως αυτό δεν είναι επιλογή!

2 ώρες πριν, xristoss1 είπε

ρωτα τους γειτονες η βρες ενα κοντινο αριθμο ενος μαγαζιου και τσεκαρε το online.

Αριθμό βρήκα! Πως μπορώ να τσεκάρω όμως ταχυτητα βάσει του αριθμού; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikitasd13 είπε

Μα εν γνώση μου θα το κάνω. Στην κοσμοτε ζήτησα μεταφορά και βρέθηκα να έχω νέο συμβόλαιο...

Το κατάλαβα, θες να φύγεις χωρίς να έχεις κάποιο πραγματικό όφελος αφού και στο νέο πάροχο πάλι συμβόλαιο θα κάνεις.

Υπάρχει φυσικά πάντα η πιθανότητα να πας σε άλλο πάροχο και να μην είσαι ευχαριστημένος. Μετά θα λες τι χαζομάρα έκανα που έφυγα..

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nikitasd13 είπε

Δυστυχως αυτό δεν είναι επιλογή!

Ελπίζω να μην το μετανιώσεις με την άλλη επιλογή σου

Καλή τύχη

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nikitasd13 είπε

Μετα ομως μην ερθεις με αλλον λογαρισμο και ανοιξεις θεμα "Προβλημα με την ταδε"  "Ντροπη τους" "Με κοροιδευουν" και τα σχετικα ..

Και οχι τπτ αλλο, αλλα μετα επιμένετε οτι εχετε κ δίκαιο 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...