NickTG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 1 hour ago, Choutas said: Εγώ δεν μπορώ να το κάνω add to collection. Ούτε σε ελληνικό λογαριασμό ούτε σε γερμανικό. Λέει δοκιμάστε αργότερα. Μόνο εμένα μου έχει τύχει; Κατέβασε το ps app και κάνε το από εκεί.
sexymwro7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, s2117 είπε Είναι από τα παιχνίδια που προτείνονται για couch co-op γενικά. Μηπως το μπερδευεις με καποιο αλλο? Γιατι το παιχνιδι ειναι single player only...
vaga1um3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Choutas είπε Εγώ δεν μπορώ να το κάνω add to collection. Ούτε σε ελληνικό λογαριασμό ούτε σε γερμανικό. Λέει δοκιμάστε αργότερα. Μόνο εμένα μου έχει τύχει; ΕΧω κ γω το ιδιο πρόβλημα. μπαίνω απο κινητο στο site.
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Ρε παίδες το collection το έδινε πέρσι το Μάρτη, αν δεν το βάλατε στη βιβλιοθήκη δεν πρόκειται να το δείτε
czarjuly Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατορθωσατε να το κατεβασετε;Εγω απο το μεσημερι το χω να κατεβαινει κι ακομα δεν εχει τελειωσει,εχει προβλημα το network ή ειναι η γραμμη μου; τελικα καταφερα και το κατεβασα.... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από czarjuly
teotsiposg4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Κατορθωσατε να το κατεβασετε;Εγω απο το μεσημερι το χω να κατεβαινει κι ακομα δεν εχει τελειωσει,εχει προβλημα το network ή ειναι η γραμμη μου; Μαλλον η γραμμη σου φιλε, το κατεβασα με την κανονικη ταχυτητα που πιανω συνηθως.. αν και το PS network κανει κατι περιεργα με τις ταχυτητες ληψης ωρες ωρες..
Tatofski64 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, czarjuly είπε Κατορθωσατε να το κατεβασετε;Εγω απο το μεσημερι το χω να κατεβαινει κι ακομα δεν εχει τελειωσει,εχει προβλημα το network ή ειναι η γραμμη μου; Πιάνω 13mbps, και κατέβηκε σε 5 ώρες χθες που το έβαλα το πρωί.
Choutas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, vaga1um3 είπε ΕΧω κ γω το ιδιο πρόβλημα. μπαίνω απο κινητο στο site. Εντέλει μετά από downtime στους σέρβερς το πέρασα μέσω απ' ίσως να ξεκόλλησε και για κινητό/σταθερό.
vaga1um3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, Choutas είπε Εντέλει μετά από downtime στους σέρβερς το πέρασα μέσω απ' ίσως να ξεκόλλησε και για κινητό/σταθερό. Εν τελει μονο μεσω app κατεβαίνει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Εν τελει, οτι θελει κανει... απο ο,τι καταλαβα απο τα δυο σχολια.
s2117 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2021 στις 7:28 ΜΜ, sexymwro7 είπε Μηπως το μπερδευεις με καποιο αλλο? Γιατι το παιχνιδι ειναι single player only... έχεις δίκιο, τσάμπα χάρηκα και παραπληροφόρησα 😬😥 Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από s2117
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα