evanl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Παιδιά σε λίγες μέρες ορκίζεται η κολλητή μου. Τι δώρο να παρω;εχω σκεφτεί κοσμήματα αλλά δεν πολυ φοράει.
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Ειναι κολλητη σου οπως λες. Αρα σίγουρα ξέρεις τα γούστα της καλύτερα απο μας. (Μπορεί και να'ναι ανωμαλη οπως εγω που στις ορκωμοσίες μου τους ελεγα να μην μου παιρνουν δωρα γιατι το εβλεπα τελειως διαφορετικα.)
Mvpgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Παίρνουν δώρα στις ορκωμοσίες; Έχω πάει σε αρκετές (και δικές μου) και κανείς δε μου πήρε, ούτε εγώ πήρα κάτι. Και γενικά δεν έβλεπα και τον κόσμο γύρω να κουβαλάει τπτ άλλο πέρα από κανά λουλουδικό. Πάρ' της κάτι σχετικό με το επάγγελμα που σπούδασε (αν έχει σκοπό να το ακολουθήσει). Καμιά πένα αν είναι δικηγόρος, κανά λεξικό αν είναι φιλόλογος κτλ. 1
Jos3ph Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Ένα κολλητήρι , να κολλήσετε πιο πολύ. Αλλιώς μπαίνεις σε gift shop και βλέπεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, *nenya* είπε Ειναι κολλητη σου οπως λες. Αρα σίγουρα ξέρεις τα γούστα της καλύτερα απο μας. (Μπορεί και να'ναι ανωμαλη οπως εγω που στις ορκωμοσίες μου τους ελεγα να μην μου παιρνουν δωρα γιατι το εβλεπα τελειως διαφορετικα.) Μάλλον η πιο normal θες να πεις. Δεν ξέρω αλλά ούτε εγώ έχω δει φάσεις και σκηνικά με δώρα σε όσες λίγες ορκομωσιες πήγα. Η χαρά ότι τελειώνεις και παίρνεις πτυχιο μετά από χρόνια είναι ήδη αρκετή για κάποιον, τα δωρα απλά περισσεύουν και τα βρίσκω ανουσια.
lyda94 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 εξαρταται τα γουστα της και το ποσο που θες να διαθεσεις... ενα καλο ρολοι ισως? μια καλη τσαντα? ενα παλτο? σκουλαρικια?
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 οποιος ξαναπει offtopic φευγει για 10 μερες.τοσο απλα 1
andreas1gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, evanl είπε Παιδιά σε λίγες μέρες ορκίζεται η κολλητή μου. Τι δώρο να παρω;εχω σκεφτεί κοσμήματα αλλά δεν πολυ φοράει. Εξαρτάτε το πτυχίο... Άλλο δώρο θα πάρεις αν τελείωσε ζωικής παραγωγής στα Σούρμενα και άλλο δώρο αν τελείωσε Οικονομικά στο Yale... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από andreas1gr
kostasbm Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 δώρα σε τέτοια περίπτωση δεν έχω δει να κάνουν είναι καθαρά δικό σου θέμα αλλά κάνε της το τραπέζι κάπου ωραία αλλά τώρα με τη πανδημία μάλλον πρέπει εσύ να μαγειρέψεις
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Στο δικό μου μυαλό, το καλύτερο δώρο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι που να σχετίζεται με αυτό που έχει ακολουθήσει και θα φανεί χρήσιμο. Τώρα, σε κάτι κοσμήματα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν βρίσκω νόημα - είναι κάτι που θα της το έπαιρνα σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα