Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Προχθές δέχθηκα μια κλήση την οποία δεν πρόλαβα να απαντήσω και μετά από λίγο μου έρχεται μνμ να επικοινωνήσω με την τράπεζα για λόγους ασφαλείας. Στην αρχή λέω ψάρεμα κάνουν και πήρα αμέσως στα κεντρικά. Όντως υπήρχε δραστηριότητα ύποπτη η οποία δεν φάνηκε στο ebanking και ακύρωσα την κάρτα. 

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι την συγκεκριμένη κάρτα δεν την χρησιμοποιώ καθόλου! Σίγουρα όχι το τελευταίο χρόνο! 

Μήπως δέχθηκε κάποια επίθεση και είχε απώλεια δεδομένων? Σκέφτομαι να ακυρώσω τον λογαριασμό! 

Spoiler

Η τράπεζα είναι η eurobank

Δημοσ.

Πρόβλημα θα ήταν αν δεν την είχαν μπλοκάρει .Εγω καταλαβαινω η τράπεζα να ενήργησε σωστά. 

Το ότι δεν την χρησιμοποιησες τον τελευταίο χρόνο δεν σημαίνει κάτι.Μπορει οι κακοί να έσπασαν την βάση απο καποιο  site που είχες αγοράσει παλιά  και να δοκίμαζαν αν θα περάσει.Η  eurobank έχει δυνατότητα να παγώνεις την κάρτα απο την εφαρμογή.Είναι πολύ βολικό αν δεν την χρησιμοποιούμε συχνά.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

οι κακοί

μ'αρεσεις.

14 ώρες πριν, JLEE είπε

Καλησπέρα! 

Προχθές δέχθηκα μια κλήση την οποία δεν πρόλαβα να απαντήσω και μετά από λίγο μου έρχεται μνμ να επικοινωνήσω με την τράπεζα για λόγους ασφαλείας. Στην αρχή λέω ψάρεμα κάνουν και πήρα αμέσως στα κεντρικά. Όντως υπήρχε δραστηριότητα ύποπτη η οποία δεν φάνηκε στο ebanking και ακύρωσα την κάρτα. 

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι την συγκεκριμένη κάρτα δεν την χρησιμοποιώ καθόλου! Σίγουρα όχι το τελευταίο χρόνο! 

Μήπως δέχθηκε κάποια επίθεση και είχε απώλεια δεδομένων? Σκέφτομαι να ακυρώσω τον λογαριασμό! 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Η τράπεζα είναι η eurobank

Τιποτα δεν τρεχει,μια χαρα νορμαλ μου ακουγεται.Δε φταιει η τραπεζα για την επιθεση,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Δημοσ.

Τελικα ειναι η λυση ειναι να εχεις μια δευτερη καρτα με λιγα λεφτουδακια μεσα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

μ'αρεσεις.

χαχα.

Δεν θελω να γράψω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι ότι είναι γιατί θα με μπανάρουν.

55 λεπτά πριν, ppaio είπε

Τελικα ειναι η λυση ειναι να εχεις μια δευτερη καρτα με λιγα λεφτουδακια μεσα...

Καλό είναι να παγώσεις την κάρτα όπως έχει η eurobank,αλλες λύσεις είναι  η μιας χρησης κάρτα,να αλλάζει το cvv κάθε φορά που κάνεις συναλλαγή.Να έχουν pots που θα έχεις τα λεφτά σου και όχι όλα στην κάρτα.Υπάρχουν λύσεις αλλά το βασικό πρόβλημα είναι ο άνθρωπος.Αυτός είναι ο αδύναμος κρίκος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εμένα με είχαν καλέσει στο τηλέφωνο από το τμήμα καρτών της ALPHA BANK για να με ενημερώσουν ότι η προπληρωμένη (prepaid) Bleep χρεωστική κάρτα μου κάποιος/κάποιοι είχαν προσπαθήσει να την χρεώσουν ανεπιτυχώς με το ποσό 0,50-1,00-2,00 ευρώ έτσι ζήτησαν την εντολή μου να μπλοκαριστεί και να επανεκδοθεί νέα χρεωστική κάρτα Bleep 

αυτήν την κάρτα χρεωστική προπληρωμένη (Bleep) χρησιμοποιώ για αγορές μέσω διαδικτύου και γενικά συναλλαγές

αλλιώς χρησιμοποιώ τις κανονικές χρεωστικές VISA/MASTERCARD.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ppaio είπε

Η λύση είναι να προσέχεις που τον βάζεις... τον κωδικό, τον αριθμό της κάρτας κτλ. Κατά 99,9% των περιπτώσεων όταν ακούμε του πήραν τα λεφτά από το λογαριασμό κλο, το μόνο που έκαναν είναι να στείλουν ένα phishing email, με το οποίο η τράπεζα δήθεν θέλει τον κωδικό σου ή τα στοιχεία της κάρτας σου για επιβεβαίωση.

Δημοσ.

Παιδιά δεν μιλάμε για κακή χρήση της κάρτας γιατί απλά δεν την χρησιμοποιώ! Ούτε μου έκαναν προσπάθεια ψαρέματος.

Είδα τις συναλλαγές μου το τελευταίο χρόνο γιατί δεν είναι παλιά η κάρτα και δεν έχω κάνει κάποια Online αγορά!

Δεν κατηγορώ την τράπεζα ίσα ίσα που το σύστημα ασφάλειας δούλεψε.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, JLEE είπε

Δεν κατηγορώ την τράπεζα ίσα ίσα που το σύστημα ασφάλειας δούλεψε.

"Κάτι τρέχει με την ασφάλεια της τράπεζας?"

Ο τιτλος του θεματος σου λεει αλλα ομως.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

"Κάτι τρέχει με την ασφάλεια της τράπεζας?"

Ο τιτλος του θεματος σου λεει αλλα ομως.

Έγινε μια ύποπτη δραστηριότητα και περίεργη. Να μην ενημερώσω? Μπορεί και άλλοι συμφορουμιτες να έχουν αντιληφθεί κάτι. Επίσης το όνομα το έβαλα σε σποιλερ. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JLEE είπε

Έγινε μια ύποπτη δραστηριότητα και περίεργη. Να μην ενημερώσω? Μπορεί και άλλοι συμφορουμιτες να έχουν αντιληφθεί κάτι. Επίσης το όνομα το έβαλα σε σποιλερ. 

Δεν το σώζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...