Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Εγω  δεν εχω θεμα μετα απο 3ισ προεκτασεις του buyer protection 3 πωλητες μου προτειναν μονοι τους refund , και οι 2 μου ειπαν οτι σε περιπτωση που ερθει να το κρατησω

Αυτή την περίοδο; 

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, golfakis4 είπε

Αυτή την περίοδο; 

ναι οι 2 παραγγελιες ηταν απο νοεμβριο αρχες δεκεμβρη ,εστειλα μυνημα στον πωλητη οτι εχουμε ξεφυγει αρκετα παρολο που καταλαβαινω την κατασταση και το επομενο μυνημα που ειδα ηταν οτι μου εκαναν πληρες refund , οταν τους ευχαριστησα μου εστειλαν 2 απο τους 3 (διαφορετικοι πωλητες) ειπαν να κρατησω της παραγγελιες , ο 3ος δεν εχει απαντησει καθολου

2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

ναι οι 2 παραγγελιες ηταν απο νοεμβριο αρχες δεκεμβρη ,εστειλα μυνημα στον πωλητη οτι εχουμε ξεφυγει αρκετα παρολο που καταλαβαινω την κατασταση και το επομενο μυνημα που ειδα ηταν οτι μου εκαναν πληρες refund , οταν τους ευχαριστησα μου εστειλαν 2 απο τους 3 (διαφορετικοι πωλητες) ειπαν να κρατησω της παραγγελιες , ο 3ος δεν εχει απαντησει καθολου

Tα refund τα πηρα εδω και μια βδομαδα 10 μερες πανω κατω

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/3/2021 στις 10:28 ΠΜ, SilentVoice είπε

Απο παραγγελία Οκτωμβρίου περίμενα μέχρι 10/2/21 για να πάρω το refund.

Ναι και εμένα μου έλεγαν να τους στείλω αποδεικτικό απο το Local Post Office και τους απάντησα έτσι χύμα και εγω, "τους ρώτησα και δεν μπορουν να μου δώσουν αποδεικτικό για κάτι που δεν βλέπουν καν στο συστημά τους". Αν θέλουν να δουν αυτοι αν έφτασε στο local post office μου.

Κάπως έτσι τους τα γύρισα, απλά και όμορφα και μου είπαν απλά να περιμένω να περάσουν οι μέρες, για να γίνει το dispute και να λάβω το refund.

Προσπάθησε πιο πολύ με το Live Chat και όχι με email etc.

Το επαναφέρω για το τυπικό της υπόθεσης.

Παραγγελία που είχα ρίξει απο 22/10/20, πήρα refund 10/2/21 και ξαφνικά 8/3/21 σήμερα την παρέλαβα απο ΕΛΤΑ.

Τελικα φαίνεται πως όντως έστειλε ο πωλητής, αλλά έγινε χαμός και με τα ΕΛΤΑ μάλλον. Οπως και να έχει, πέρασαν σχεδόν 4.5 μήνες για να παραλάβω.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Το επαναφέρω για το τυπικό της υπόθεσης.

Παραγγελία που είχα ρίξει απο 22/10/20, πήρα refund 10/2/21 και ξαφνικά 8/3/21 σήμερα την παρέλαβα απο ΕΛΤΑ.

Τελικα φαίνεται πως όντως έστειλε ο πωλητής, αλλά έγινε χαμός και με τα ΕΛΤΑ μάλλον. Οπως και να έχει, πέρασαν σχεδόν 4.5 μήνες για να παραλάβω.

Ερώτηση φίλε μου πως πήρες refund? Με dispute? Εμένα φτάνει μια ακόμα παραγγελία στο τέλος του buyer protection και δεν έχει καν επιλογή για extend βάζω και φωτογραφία δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Επειδή αναφέρθηκε ότι κάποια παιδιά έκαναν extend 3 φορές.

laves.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου όταν πάει 15/3 γίνεται autocomplete μέχρι τότε τι κάνεις; παλιά είχε και μια επιλογή για extend buyer protection time τώρα επειδή είναι 4ης μήνες δε μου την βγάζει καν τις υπόλοιπες παραγγελίες 3ης τις έκανα dispute με το που έληξε το buyer protection time και το αποτέλεσμα του dispute ήταν 0 refund 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, golfakis4 είπε

Ερώτηση φίλε μου πως πήρες refund? Με dispute? Εμένα φτάνει μια ακόμα παραγγελία στο τέλος του buyer protection και δεν έχει καν επιλογή για extend βάζω και φωτογραφία δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Επειδή αναφέρθηκε ότι κάποια παιδιά έκαναν extend 3 φορές.

laves.jpg

Ναι, κάνε Open Dispute!

Και σε 3-4 μέρες που θα σου απαντήσει ο πωλητής να περιμένεις 3 μήνες ακόμα, τότε άνοιξε το chat και μίλησε με το support. Ζήτησε να σου πουν την μέγιστη ημερομηνία που μπορείς για να πάρεις το refund.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...