Προς το περιεχόμενο

Διπλές επαφές στο iPhone

larsson2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά καλησπέρα. παρατήρησα πως  από το πουθενά ξαφνικά τα 3/4 των επαφών μου στο iPhone ντουπαρίστηκαν.Όχι όλες και αυτό μου κάνει εντύπωση.

Το μόνο που έκανα στο μεσοδιάστημα είναι ότι αγόρασα MacBook και το συγχρόνισα . ξέρετε πώς να το διορθώσω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα απ' όλα πρέπει να δεις πού είναι αποθηκευμένες οι επαφές που υπάρχουν στο iPhone. Άνοιξε το Contacts app και πήγαινε πάνω αριστερά στα groups (ομάδες) και δες τι υπάρχει εκεί. Μπορείς να διαλέξεις ποια ομάδα θα φαίνεται, ώστε να καταλάβεις ποιες βρίσκονται πού. Αν είναι όλες στο iCloud, τότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βάλλεις και το MacBook στο iCloud και να ενεργοποιήσεις τις επαφές. Όχι να το συγχρονίσεις με το iPhone. Λογικά στο iPhone θα βρεις ένα group "From my Mac" που θα περιέχει τις διπλές επαφές. Πριν κάνεις οτιδήποτε, πες μου ποια είναι ακριβώς η κατάσταση στα groups του Contacts app στο iPhone. 

Έχεις λοιπόν δύο λογαριασμούς με Contacts. Το iCloud και το Outlook. Το card υποθέτω ότι είναι group που έχεις δημιουργήσει εσύ. Τσέκαρε έναν-έναν τους δύο λογαριασμούς και τα group τους (ξετσεκάροντας όλα τα υπόλοιπα) ώστε να καταλάβεις πού είναι ποιες επαφές και πού είναι οι διπλές.

Επίσης πήγαινε στις ρυθμίσεις του iPhone στις επαφές και δες ποιος είναι ο προκαθορισμένος λογαριασμός. Σε ποιον δηλαδή λογαριασμό αποθηκεύεται μια νέα επαφή, όταν την πρωτοδημιουργείς στο iPhone. 

Με την ησυχία σου. Σκοπός είναι, εκτός από το να φύγουν οι διπλές επαφές, να καταλάβεις ακριβώς πού έχεις τι και πώς ακριβώς δουλεύει το όλο πράγμα. Πριν βγάλουμε άκρη μην σβήσεις καμμία επαφή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...