LawyerS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Φτιαχνωντας το σπίτι μου έφτασα στην επιλογή πλακιδίων - πλακάκια και πραγματικά δυσκολεύομαι με τόσες επιλογές. Έχω έναν ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού οπότε θα στρωθεί ένα σχέδιο πλακάκι. Στο μυαλό μου είχα ένα ανοιχτό γκρι χρώμα. Αλλά στο μυαλό μου έχω και το γυαλιστερό λευκό που σου δίνει άλλες επιλογές και πιο κλασσική αίσθηση. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Το σπίτι είναι μονοκατοικία. Στο μπάνιο έχω επιλέξει αυτό της φωτογραφίας. Εσείς τι θα προτείνατε; Επιπλέον ματ ή γυαλιστερό; (Έχω προτιμώ ματ γιατί το γυαλιστερό φοβάμαι θα φεύγω πατίνι ειδικά σε περιπτώση υγροποίησης της ενδοδαπεδιας)
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Αν γίνεται υγροποίηση, μη νομίζεις ότι στο ματ δεν θα γλιστράς, εκτός αν είναι "σαγρέ" ή πορώδες, κάτι που δεν στο συνιστώ! Είχε "σαγρέ" πλακάκι το σπίτι που νοικιάζαμε επί 10 χρόνια και ήταν μαρτύριο στο καθάρισμα. Έπρεπε πριν το σφουγγάρισμα να έχει σκουπιστεί πολύ σχολαστικά, να μην υπάρχει ίχνος σκόνης. Όταν έσταζε κάτι στο πάτωμα, λόγω σκόνης, που είναι αδύνατο να μην υπάρχει, δεν καθάριζε τόσο εύκολα όπως το λείο, που έχουμε τώρα στο δικό μας σπίτι. Από κει και πέρα, διαλέγεις ό,τι σου αρέσει καθώς εσύ θα ζεις στο χώρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα