peravrexei Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες δέχομαι κλήσεις σε κινητό what's up από έναν 13ψήφιο αριθμό που αρχίζει πότε από 442κλπ. ή 441 έκανα ένα ψάξιμο αλλά δεν κατέληξα πουθενά. Δεν απαντάω φοβάμαι μην μου φάει τις μονάδες. Τι μπορεί να παίζεται;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Πως θα σου φάνε μονάδες αν απαντήσεις; Τιποτα φορεξ θα είναι .
sensai Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 με ποιο τρόπο θα σου φάει μονάδες, υπάρχει τέτοιο σύστημα;
Bitbit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Θα σου φάει μονάδες επειδή θα απαντήσεις; 2021 έχουμε ε;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μα για ποιό λόγο να απαντήσει; Επίσης, blocker δεν χρησιμοποιείτε; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από _BASSstarlet_ 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μην απαντήσεις καθόλου. Βάλε το φραγή και τέλος. 1
DownUNDERground Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, peravrexei είπε Καλησπέρα, εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες δέχομαι κλήσεις σε κινητό what's up από έναν 13ψήφιο αριθμό που αρχίζει πότε από 442κλπ. ή 441 έκανα ένα ψάξιμο αλλά δεν κατέληξα πουθενά. Δεν απαντάω φοβάμαι μην μου φάει τις μονάδες. Τι μπορεί να παίζεται; Κλήση από Βρετανία. Ή ψαρεύουν ανυποψίαστα θύματα για forex όπως σου είπαν ή σου κάνουν αναπάντητη κλήση για να τη δεις για να πάρεις πίσω. ΜΟΝΟ έτσι μπορεί να χρεωθείς κάτι. Όχι με το να απαντάς σε εισερχόμενες.
txcellas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Forex είναι. Μίλησα με μια κυπρια και της το έκλεισα ευγενικά.
Jos3ph Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 καλημέρα , εγώ τους απάντησα ότι είμαι στον Τειρεσία , οπότε δεν ξαναπήραν.
Jos3ph Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Μπράβος είναι ο Τειρεσίας; καλά κάνεις και ρωτάς , ::Τειρεσίας (tiresias.gr) βασικά μπαίνεις σε μαύρη λίστα οφειλετών , λέγοντας έμμεσα σε όλους, ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Στην περίπτωση μου είναι ένα αθώο ψέμα για να μην με ενοχλήσουν ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα