Nik1239 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογές για να ασχοληθώ με τα παραπάνω ερασιτεχνικά να δω αν μου αρέσει και αν μπορώ να το προχωρήσω, ποιες είναι οι ποιο καλές δωρεάν εφαρμογές για αυτά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 3 minutes ago, Nik1239 said: Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογές για να ασχοληθώ με τα παραπάνω ερασιτεχνικά να δω αν μου αρέσει και αν μπορώ να το προχωρήσω, ποιες είναι οι ποιο καλές δωρεάν εφαρμογές για αυτά ; DaVinci Resolve για Video και Sound Edit (δεν ξέρω αν εννοείς κάτι πιο εξειδικευμένο με το "Music Edit") με το ενσωματωμένο Fairlight και Gimp για Photo Edit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Το DaVinci Resolve 16 είναι δωρεάν και το χρησιμοποιούν ακόμα και Youtubers π.χ. PCSTEPS, αλλά θέλει λίγο χρόνο για να μάθει κάποιος να το δουλεύει. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) + https://www.avid.com/media-composer/comparison openshot.org shotcut.org Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από 1ns0mn1a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογές για να ασχοληθώ με τα παραπάνω ερασιτεχνικά να δω αν μου αρέσει και αν μπορώ να το προχωρήσω, ποιες είναι οι ποιο καλές δωρεάν εφαρμογές για αυτά ; Ο φίλος στο βίντεο τα λέει μια χαρά, παρακολούθησε το αν και είναι λίγο παλιό. Το davinchi είναι κορυφή αλλά θες τούμπανο μηχάνημα για να παίξει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, dpolal είπε αλλά θες τούμπανο μηχάνημα για να παίξει καλά. Καλό 😂 Σας ευχαριστώ όλους θα τα δω τα προγράμματα και θα δω τι βολεύει περισσότερο ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 37 minutes ago, dpolal said: Το davinchi είναι κορυφή αλλά θες τούμπανο μηχάνημα για να παίξει καλά. Ισχύει αλλά μπορείς και με απλώς καλό μηχάνημα να παίξει, αν ξέρεις πώς να το χειριστείς. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θες να κάνεις. Σίγουρα όμως θέλει από αξιοπρεπές και πάνω μηχάνημα. 1 hour ago, 1ns0mn1a said: + https://www.avid.com/media-composer/comparison openshot.org shotcut.org Ο αγαπημένος μου, εδώ και 25 χρόνια, Avid έχει πολλούς περιορισμούς στη free version. Η paid είναι βράχος αλλά δεν είναι για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα