tequillaki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά δύο κινητών το ένα γύρω στα 200€ και το άλλο γύρω 250€. Η αγορά θέλω να είναι κατά προτίμηση από Ελλάδα. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, γιατί κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Το πιο φτηνό κινητό θα χρησιμοποιείται κυρίως για σερφάρισμα σε social media και φωτογραφίες/βίντεο, ενώ το δεύτερο θα χρησιμοποιείται για φωτό/βίντεο, gaming και γενικά κάθε λογιών χρήσεις. Έχω δει κάποια βιντεάκια που συγκρίνουν κινητά, αλλά μιας και έχω ελάχιστες γνώσεις σε κινητά (+ ότι βγαίνουν συνέχεια καινούρια) δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου. Θα ήταν χρήσιμο στο πιο ακριβό να έχει NFC και υπέρυθρες. Πάντα μιλάμε για καινούρια κινητά, όχι μεταχειρισμένα. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το oneplus 2 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από tequillaki
gapostolidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Εγώ παρήγγειλα αυτό https://www.skroutz.gr/s/25132763/Realme-7-Pro-128GB-Mirror-Silver.html?from=sku_color_variations#reviews για την κόρη μου. Όλοι οι κάτοχοι δηλώνουν ευχαριστημένοι από τα χαρακτηριστικά του (γρήγορη φόρτιση, οθόνη amoled, NFC, καλή κάμερα, 3 χρόνια εγγύηση) τιμή κάτω από 250,00 € και κάθε μέρα πέφτει λίγο.
tequillaki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Σκεφτόμουν για το πιο φτηνό κινητό να πάρω το "redmi note 9 pro" ή το "poco x3"
mpeliaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Οποίο και να πάρεις από τα 2 ευχαριστημένος θα είσαι. Πήρε η αδερφή μου το poco χ3 και με εντυπωσίασε είναι η αλήθεια. Από ποιότητα κατασκευης δεν λέει πολλά λόγο πλαστικής πλάτης. Αλλά σαν σύνολο για 200 ευρώ τα σπάει. Του πέρασα gcam και έμενα με p30 pro στην σελφι μου κάνει πλάκα. Μου κακό φάνηκε κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα