Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, niko13 είπε Πηγαινε στο boot k δες τι επιλογες δινει στο boot option #1 9 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από Moorer7
JDROGAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Βρε καντε μια βιντεοκληση στο viber να βγαλετε ακρη γιατι ταλαιπωρηστε; 1
Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 λέτε να είναι θέμα bios μπορώ να κάνω bios update ? χωρίς αποθηκευτικό χώρο ?
niko13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Moorer7 είπε λέτε να είναι θέμα bios μπορώ να κάνω bios update ? χωρίς αποθηκευτικό χώρο ? Μπα..δεν τον βλεπει bios σημαινει ειτε το βαλαμε λαθος ειτε μετα βλαβη (σπανιο, δεν νομιζω). Οποτε σιγουρα τον βαλαμε σωστα? Παμε με γωνια 45 μοιρες στην υποδοχη, σπρωχνουμε μεχρι μα μπουν τα δοντακια τελειως μεσα κ μετα πιεζουμε κατω κ βιδωνουμε. Αν ετσι ακριβως το εκανες, μπορεις να δοκιμασεις την θυρα που ειναι στο πισω μερος της μητρικης σου να δουμε αν δουλεψει εκει.Αν τον εβλεπε bios κ ηταν θεμα ρυθμισεων ευχαριστως να τα λεγαμε viber μιας κ εχω κ εγω asus strix mobo, τωρα τι βοηθεια να του δωσω του ανθρωπου.... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από niko13 2
Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, niko13 είπε Μπα..δεν τον βλεπει bios σημαινει ειτε το βαλαμε λαθος ειτε μετα βλαβη (χαλασμενος nvme, προβλημα με τη θυρα κτλ). Οποτε σιγουρα τον βαλαμε σωστα? Παμε με γωνια 45 μοιρες στην υποδοχη, σπρωχνουμε μεχρι μα μπουν τα δοντακια τελειως μεσα κ μετα πιεζουμε κατω κ βιδωνουμε. Αν ετσι ακριβως το εκανες, μπορεις να δοκιμασεις την θυρα που ειναι στο πισω μερος της μητρικης σου να δουμε αν δουλεψει εκει.Αν τον εβλεπε bios κ ηταν θεμα ρυθμισεων ευχαριστως να τα λεγαμε viber μιας κ εχω κ εγω asus strix mobo, τωρα τι βοηθεια να του δωσω του ανθρωπου.... ναι αν δεις και στην φωτογραφία που ανέβασα με τον ssd τα δοντάκια είναι όλα μέσα κάτσε να κλείσω το pc να δω τι μπορώ να κάνω απ την πίσω μερια γιατί έχω βάλει και την ψυχτρα θα είναι δυσκολακι....τωρα που είμαι στα bios πάλι με παρατεταμένο το power button τον κλείνω ?
niko13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Moorer7 είπε ναι αν δεις και στην φωτογραφία που ανέβασα με τον ssd τα δοντάκια είναι όλα μέσα κάτσε να κλείσω το pc να δω τι μπορώ να κάνω απ την πίσω μερια γιατί έχω βάλει και την ψυχτρα θα είναι δυσκολακι....τωρα που είμαι στα bios πάλι με παρατεταμένο το power button τον κλείνω ? Σου εστειλα pm.. Ριξε μια ματια μη τους πρηξουμε 1
Moorer7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα είχαμε αίσιο τέλος....λύσαμε το πρόβλημα αλλάζοντας την θύρα και χρησιμοποιήσαμε την εφεδρική στην πίσω μεριά της μητρικής θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όσους με βοήθησαν στο πρώτο μου build και ιδιαίτερα τον @niko13 που είχε απάντηση σε ότι προβληματισμό είχα ....σας παραθέτω και μια φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα .... 5
niko13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Moorer7 είπε Καλησπέρα στην ομάδα είχαμε αίσιο τέλος....λύσαμε το πρόβλημα αλλάζοντας την θύρα και χρησιμοποιήσαμε την εφεδρική στην πίσω μεριά της μητρικής θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όσους με βοήθησαν στο πρώτο μου build και ιδιαίτερα τον @niko13 που είχε απάντηση σε ότι προβληματισμό είχα ....σας παραθέτω και μια φωτογραφία με το τελικό αποτέλεσμα .... Καλοριζικο αδερφε κ ευκολοbootαριστο😁.. Μια χαρα παντως για πρωτο build κ διεκρινα ταλεντο μη σου πω..πρακτικα δεν ρωτησες κ πολλα, σχετικα με αλλους φιλους μου Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από niko13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα