niko13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Moorer7 είπε αυτό λογικά έτοιμο είναι εγώ έχω πεθάνει είναι και παράξενη ώρα αν γίνει καμιά έκρηξη 😅 οπότε το άφησα για αύριο Ναι αδερφε μου οτι θες εσυ. Μια χαρα θα παει... Θυμησου το διακοπτη του τροφοδοτικου να ανοιξεις οταν ερθει εκεινη η ωρα😁 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από niko13 1
Moorer7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, niko13 είπε Ναι αδερφε μου οτι θες εσυ. Μια χαρα θα παει... Θυμησου το διακοπτη του τροφοδοτικου να ανοιξεις οταν ερθει εκεινη η ωρα😁 χαχαχα καλα είπαμε είμαι άσχετος όχι και τόσο ... η αλήθεια είναι ότι το περίμενα ποιο εύκολο αλλά για να μπουν τα χέρια μου εκεί μέσα με άνεση θα έπρεπε να είμαι 15 χρόνια νεότερος ή Κινέζος Σ ευχαριστώ παρ όλα αυτά για την υπομονή και την επιμονη σου σε όλα και ελπίζω αύριο να έχουμε ολοκληρώσει το build θα υπάρξει ενημέρωση ... 1
niko13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Moorer7 είπε χαχαχα καλα είπαμε είμαι άσχετος όχι και τόσο ... η αλήθεια είναι ότι το περίμενα ποιο εύκολο αλλά για να μπουν τα χέρια μου εκεί μέσα με άνεση θα έπρεπε να είμαι 15 χρόνια νεότερος ή Κινέζος . Εκλασα στο γελιο.. Τα ηθελες κ εσυ.. Πρωτο build mitx, εσκαψες το λακο σου. Τωρα αν ποτε στησεις atx για κανα φιλο θα σου φαινεται αεροδρομειο😁 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από niko13 1
Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, niko13 είπε . Εκλασα στο γελιο.. Τα ηθελες κ εσυ.. Πρωτο build mitx, εσκαψες το λακο σου. Τωρα αν ποτε στησεις atx για κανα φιλο θα σου φαινεται αεροδρομειο😁 Λοιπόν καλησπέρα μόλις έβαλα μπροστά και ξέρεις έτσι το πρώτο πρόβλημα βγήκε κατά την διάρκεια της εγκατάστασης των windows δεν μου εμφανίζει τον ssd πανικός και δεν ξέρω πως να τερματίσω το pc με ασφάλεια και για να ξανά κουμπώσω ssd ... να πατήσω παρατεταμένα το power button ή υπάρχει άλλος τρόπος ;
niko13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Λοιπόν καλησπέρα μόλις έβαλα μπροστά και ξέρεις έτσι το πρώτο πρόβλημα βγήκε κατά την διάρκεια της εγκατάστασης των windows δεν μου εμφανίζει τον ssd πανικός και δεν ξέρω πως να τερματίσω το pc με ασφάλεια και για να ξανά κουμπώσω ssd ... να πατήσω παρατεταμένα το power button ή υπάρχει άλλος τρόπος ; Καλη αρχη. Αρα δουλευει cpu, gpu, ram για να ξεκινησες εγκατασταση win.Μην φοβασαι πως θα το κλεισεις. Δεν θα του κανεις κακο...πατα παρατεταμενα το power button η κλεισε διακοπτη τροφοδοτκου αν βαριεσαι. Στο bios τον βλεπει τον ssd? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από niko13 1
Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, niko13 είπε Καλη αρχη. Αρα δουλευει cpu, gpu, ram για να ξεκινησες εγκατασταση win.Μην φοβασαι πως θα το κλεισεις. Δεν θα του κανεις κακο...πατα παρατεταμενα το power button η κλεισε διακοπτη τροφοδοτκου αν βαριεσαι. Στο bios τον βλεπει τον ssd? Λοιπόν δεν πρόσεξα να σου πω την αλήθεια ξεκούμπωσα τον ssd και τον ξανά έβαλα να σε ρωτήσω χρειάζεται κανένα καλώδιο ο ssd που μπαίνει απευθείας στην mb ? Δεν είναι για παράδειγμα όπως τους εξωτερικούς έτσι ;
niko13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Λοιπόν δεν πρόσεξα να σου πω την αλήθεια ξεκούμπωσα τον ssd και τον ξανά έβαλα να σε ρωτήσω χρειάζεται κανένα καλώδιο ο ssd που μπαίνει απευθείας στην mb ? Δεν είναι για παράδειγμα όπως τους εξωτερικούς έτσι ; Λοιπον ο ssd παιρνει ρευμα απο το τροδοδοτικο με ενα τετοιο καλωδιο οπως το αριστερο της φοτο κ συνδεεται με τη μητρικη με το αλλο που βλεπεις(θα χει το κουτι της μητρικης τετοια καλωδια μεσα λογικα) . Στη μητρικη σου μπαινει εδω το καλωδιο που ερχεται απο τον ssd Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από niko13 3
Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, niko13 είπε Λοιπον ο ssd παιρνει ρευμα απο το τροδοδοτικο με ενα τετοιο καλωδιο οπως το αριστερο της φοτο κ συνδεεται με τη μητρικη με το αλλο που βλεπεις(θα χει το κουτι της μητρικης τετοια καλωδια μεσα λογικα) . Στη μητρικη σου μπαινει εδω το καλωδιο που ερχεται απο τον ssd αυτό ισχύει και για τους 2280 m2?
niko13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Moorer7 είπε αυτό ισχύει και για τους 2280 m2? Οχι αυτοι δεν εχουν κανενα καλωδιο. Κατευθειαν πανω στη μητρικη, μια βιδα κ τελος😁 2
Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, niko13 είπε Οχι αυτοι δεν εχουν κανενα καλωδιο. Κατευθειαν πανω στη μητρικη, μια βιδα κ τελος😁 ωραία πάμε ξανά.... ενημέρωση σε ένα λεπτό τα ίδια λες να τον έχω βάλει ανάποδα αλλά θα έμπαινε ανάποδα ? πρέπει να κάνω κάτι στα bios για να φανεί ο ssd ?
tsofras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, Moorer7 είπε ωραία πάμε ξανά.... ενημέρωση σε ένα λεπτό τα ίδια λες να τον έχω βάλει ανάποδα αλλά θα έμπαινε ανάποδα ? πρέπει να κάνω κάτι στα bios για να φανεί ο ssd ? Έχει κουμπώσει καλα ο ssd στην μητρικη?
Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Έχει κουμπώσει καλα ο ssd στην μητρικη? έτσι νομίζω είναι και σαν το χαρτί και φοβάμαι μην σπάσει αν πιέσω αρκετά
tsofras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Moorer7 είπε έτσι νομίζω είναι και σαν το χαρτί και φοβάμαι μην σπάσει αν πιέσω αρκετά Μπορείς να ανεβάσεις μία κοντινή να δούμε?
niko13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Moorer7 είπε έτσι νομίζω είναι και σαν το χαρτί και φοβάμαι μην σπάσει αν πιέσω αρκετά Ok στο bios τον βλεπει? Βαλε φοτο Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από niko13 1
Moorer7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, niko13 είπε Ok στο bios τον βλεπει? δεν έκανα καν προσπάθεια να μπω bios λέω αν φανεί θα φανεί στην εγκατάσταση των windows 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Μπορείς να ανεβάσεις μία κοντινή να δούμε? αμέσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα