Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, niko13 είπε

Εχουν ενα κλιπσακι τα καλωδια πανω το πιεζεις να σε βοηθησει λιγο στο βγαλε.Ολα λογικα ειναι αυτα, μη μασας.. Σκεψου πως αυτο το καψιμο που τραβας τωρα οταν ειναι ετοιμο το pc θα γινει περηφανεια😁. Κανεις δεν τα εκανε ολα σωστα με τη μια για ονομα του θεου. Συνεχισε να δινεις πονο κ ρωτα εδω οτι δεν εισαι σιγουρος,ολα καλα θα πανε...cpu εβαλες αμασητος? 

cpu έβαλα νομίζω όλα καλα χάχα ....δες τώρα το καινούργιο σκάλωμα έχω τρία ανεμιστηρακια ένα top case ένα στο πίσω μέρος και ένα στην ψύχτρα πάνω το θέμα είναι ότι η θύρες είναι δυο τι κάνουμε ? να αφήσω δυο ανεμστηρακια  ?

• Like 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

cpu έβαλα νομίζω όλα καλα χάχα ....δες τώρα το καινούργιο σκάλωμα έχω τρία ανεμιστηρακια ένα top case ένα στο πίσω μέρος και ένα στην ψύχτρα πάνω το θέμα είναι ότι η θύρες είναι δυο τι κάνουμε ? να αφήσω δυο ανεμστηρακια  ?

Μπορεις να δεις τετοιου τυπου spliter αν θες να βαζεις δυο fan σε ενα header https://www.e-shop.gr/phanteks-y-cable-for-4-pin-pwm-fan-p-PER.816219... Καλο θα ηταν να ειχες  ενα να βαζει αερα κ ενα βγαζει.. Εχεις και την 3060 ετσι? Κουτακι ποιο? 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, niko13 είπε

Μπορεις να δεις τετοιου τυπου spliter αν θες να βαζεις δυο fan σε ενα header https://www.e-shop.gr/phanteks-y-cable-for-4-pin-pwm-fan-p-PER.816219... Καλο θα ηταν να ειχες  ενα να βαζει αερα κ ενα βγαζει.. Εχεις και την 3060 ετσι? Κουτακι ποιο? 

Nzxt h210

Κάτσε να βγάλω μια φωτογραφία να μου πεις την άποψη σου 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

Nzxt h210

Μπροστα δεν θα βαλεις κανενα να τραβαει οτι μπορει απο τις γρυλιες στο πλαι? H το aiο σου θα μπει μπροστα? Αν ναι φροντισε να το βαλεις στην πανω πανω θεση fan, ωστε το ψυγειο να ειναι πιο ψηλα απο το cpu block

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, niko13 είπε

Μπροστα δεν θα βαλεις κανενα να τραβαει οτι μπορει απο τις γρυλιες στο πλαι? 

έχω βάλει ένα μπροστά με την ψυκτρα και ένα πίσω έβγαλα το πάνω για να μπορέσω να συνδέσω καλώδια ξέρεις πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία γιατί είναι μεγάλο το μέγεθος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

έχω βάλει ένα μπροστά με την ψυκτρα και ένα πίσω έβγαλα το πάνω για να μπορέσω να συνδέσω καλώδια ξέρεις πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία γιατί είναι μεγάλο το μέγεθος 

Μια χαρα...👍Βαλε κανα app στο κινητο.. Εγω εχω το lit photo. Διαλεγεις μεγεθος να την κανεις οσο size θες τη φοτο. Σιγουρα θα υπαρχουν κ καλυτερα😁

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niko13 είπε

Μια χαρα...👍Βαλε κανα app στο κινητο.. Εγω εχω το lit photo. Διαλεγεις μεγεθος να την κανεις οσο size θες τη φοτο. Σιγουρα θα υπαρχουν κ καλυτερα😁

κάτσε να την κατεβάσω....κάτι άλλο μπορεί και να φανεί χαζή ερώτηση αλλά μου πέρασε απ το μυαλό τα καλώδια που δεν χρησιμοποίησα απ το psu όπως και το δεύτερο 8 vga pin που δεν κούμπωσε πρέπει να τα μονώσω με ταινία  ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Moorer7 είπε

κάτσε να την κατεβάσω....κάτι άλλο μπορεί και να φανεί χαζή ερώτηση αλλά μου πέρασε απ το μυαλό τα καλώδια που δεν χρησιμοποίησα απ το psu όπως και το δεύτερο 8 vga pin που δεν κούμπωσε πρέπει να τα μονώσω με ταινία  ?

Οχι, τα αφηνεις οπως ειναι, μην ανησυχεις

• Like 2
Δημοσ.

IMG_2014.jpeg

τα δυο καλωδιάκια τα έχω κουμπώσει πλέον το δεξί είναι του ανεμιστήρα της ψυχτρας και το αριστερό το μικρό του πλαϊνού απλά είχε άλλο ένα ανεμιστήρα απ πάνω 

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Moorer7 είπε

IMG_2014.jpeg

Ωραια μια χαρα.. Fan το ψυγειο εχει ετσι? Επισης τα μπροστινα καλωδια για power switch, reset κτλ διπλοτσεκαρε οτι τα εχεις βαλει καλα. Προσωπικο βιωμα αλλα μια φορα κατακαηκα γιατι δεν ανοιγε το pc k απλα τα ειχα βαλει λαθος😁

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια μια χαρα.. Fan το ψυγειο εχει ετσι? Επισης τα μπροστινα καλωδια για power switch, reset κτλ διπλοτσεκαρε οτι τα εχεις βαλει καλα. Προσωπικο βιωμα αλλα μια φορα κατακαηκα γιατι δεν ανοιγε το pc k απλα τα ειχα βαλει λαθος😁

Ναι έχει απλά το έβαλα απ την έξω μεριά στην ουσία είναι σε δυο αντίθετες κατεύθυνσης ...το λεγόμενο f panel είναι αυτό π λες ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Moorer7 είπε

Ναι έχει απλά το έβαλα απ την έξω μεριά στην ουσία είναι σε δυο αντίθετες κατεύθυνσης ...το λεγόμενο f panel είναι αυτό π λες ?

Tα καλωδια εννοω φιλε μου για  τα κουμπια του κουτιου σου, να αναβεις το pc

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.

Tα καλωδια εννοω φιλε μου για  κουμπια του κουτιου σου, να αναβεις το pc

λοιπόν απ το κουτί έρχονται τέσσερα καλώδια το ένα είναι το f panel το άλλο είναι το usb type c και 3.2 και το άλλο είναι το hd audio δεν είχε άλλα οπότε λογικά το power button πρέπει να είναι το f panel ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Moorer7 είπε

λοιπόν απ το κουτί έρχονται τέσσερα καλώδια το ένα είναι το f panel το άλλο είναι το usb type c και 3.2 και το άλλο είναι το hd audio δεν είχε άλλα οπότε λογικά το power button πρέπει να είναι το f panel ?

Ναι κομπλε εισαι👍. Τα εχει ολα με ανταπτορακι κ δεν χρειαζεται να βγαλεις τα ματια σου να τα βαζεις ενα ενα. Αρα ετοιμο για boot? 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, niko13 είπε

Ναι κομπλε εισαι👍.. Αρα ετοιμο για boot? 

αυτό λογικά έτοιμο είναι εγώ έχω πεθάνει είναι και παράξενη ώρα αν γίνει καμιά έκρηξη 😅 οπότε το άφησα για αύριο 

Επεξ/σία από Moorer7
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...