stra777 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Το γνωρίζω αλλά αφού έχω την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω και τα windows δίνουν αν δεν κάνω λάθος το ελεύθερο γιατί να μην το αξιοποιήσω Νομίζω εξαρτάται από τον τύπο του κλειδιού (oem \retail) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από stra777
Moorer7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, stra777 είπε Νομίζω εξαρτάται από τον τύπο του κλειδιού (oem \retail) Το συγκεκριμένο είναι OEM βασικά εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω καν κλειδί δεν νομίζω να έχει και μεγάλες διάφορες
stra777 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Το συγκεκριμένο είναι OEM βασικά εγώ σκεφτόμουν να μην βάλω καν κλειδί δεν νομίζω να έχει και μεγάλες διάφορες oem αν δεν κανω λαθος ειναι για ενα pc, δεν μπορει να μπει σε δευτερο. αν δεν εχεις κλειδι δεν θα εχεις δυνατοτητα πχ για windows updates Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από stra777 1
tsofras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Αγόρασα προχθές με 3.17 OEM για Windows 10 PRO 1
50EuroUser Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, stra777 είπε oem αν δεν κανω λαθος ειναι για ενα pc, δεν μπορει να μπει σε δευτερο. αν δεν εχεις κλειδι δεν θα εχεις δυνατοτητα πχ για windows updates Μια χαρά παίρνει τούλαχιστον τα Critical Updates, το σπαστικο είναι το Watermark "Activate Windows" και γενικά οτι αφορά την εμφάνιση. Μπορείς απλά να αποσυνδεθείς απο Internet και να αλλάξεις κάποια settings στο Personalize. 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Moorer7 είπε Το γνωρίζω αλλά αφού έχω την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω και τα windows δίνουν αν δεν κάνω λάθος το ελεύθερο γιατί να μην το αξιοποιήσω Άμα έχετε εταιρικό account στη microsoft μπορεί να φανεί στις λίστες του it της δουλειάς σου, δεν ξέρω πόσο οργανωμένοι είστε, μη σου πουνε οτι θέλανε το κλειδί για άλλο pc και εκτεθείς για το τίποτα. Ενάμιση ευρώ πήρα το κλειδί μου. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από DiaperCh@nger101 2
Moorer7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Άμα έχετε εταιρικό account στη microsoft μπορεί να φανεί στις λίστες του it της δουλειάς σου, δεν ξέρω πόσο οργανωμένοι είστε, μη σου πουνε οτι θέλανε το κλειδί για άλλο pc και εκτεθείς για το τίποτα. Ενάμιση ευρώ πήρα το κλειδί μου. Θα είχα ενημερώσει πριν το κάνω απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι γίνεται απ την στιγμή που δεν γίνετε το ξεχνάμε Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από Moorer7
Moorer7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση αναφορικά με κάτι που μου έκανε εντύπωση πέρασα σε ένα άδειο στικάκι τα windows με την γνωστή διαδικασία και η χωρητικότητα στο στικάκι έμεινε ανεπηρέαστη υπάρχει πιθανότητα να έχει πάει κάτι λάθος ;
JDROGAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση αναφορικά με κάτι που μου έκανε εντύπωση πέρασα σε ένα άδειο στικάκι τα windows με την γνωστή διαδικασία και η χωρητικότητα στο στικάκι έμεινε ανεπηρέαστη υπάρχει πιθανότητα να έχει πάει κάτι λάθος ; Δεν βλεπεις αρχεια μεσα δηλαδη;
Moorer7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Δεν βλεπεις αρχεια μεσα δηλαδη; Έχει αρχεία απλά η χωρητικότητα στο στικάκι δεν άλλαξε
JDROGAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μιλας για την χωριτικοτητα η τον κενο χωρο; Δεν αλλαζει η χωρητικοτητα.
Moorer7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα μου ήρθαν τα πραγματάκια πριν από καμία ώρα και έχω ξεκινήσει και στήνω έφαγα σκαλομα και δεν μπορώ να βρω λύση σε κάποιο βίντεο έχω πάρει την ψυκτρα nzxt m22 kraken η οποία έχει ένα καλώδιο που γράφει πάνω usb2 το έβαλα στο αντίστοιχο πεδίο usb 2 που αναγράφεται στην mb όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που θα επισυνάψω έχει στο πάνω μερος θύρα για aio pump αλλα σε όψη δεν κολλάει με το καλώδιο μονο αν μπει κατά το ήμισυ πιστεύεται ότι το έχω βάλει καλα ??? 1
niko13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Καλησπέρα στην ομάδα μου ήρθαν τα πραγματάκια πριν από καμία ώρα και έχω ξεκινήσει και στήνω έφαγα σκαλομα και δεν μπορώ να βρω λύση σε κάποιο βίντεο έχω πάρει την ψυκτρα nzxt m22 kraken η οποία έχει ένα καλώδιο που γράφει πάνω usb2 το έβαλα στο αντίστοιχο πεδίο usb 2 που αναγράφεται στην mb όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που θα επισυνάψω έχει στο πάνω μερος θύρα για aio pump αλλα σε όψη δεν κολλάει με το καλώδιο μονο αν μπει κατά το ήμισυ πιστεύεται ότι το έχω βάλει καλα ??? Ναι πρεπει να μπει στο header της πρωτης φοτο σου... Καλα το πας.. Το aio pump ειναι ενα fan header στην πραγματικοτητα που αν δεις τα specs λιγο παρακατω στο manual δουλευει full speed. Οτι συνδεσεις εκει παει full rpm. Οπως λειτουργουν οι αντλιες πολλων aio δηλαδη. Eκει μπορεις να συνδεσεις το 3pin καλωδιο που απο οτι βλεπω εχει η m22.ευθυγραμισε το δοντακι με την υποδοχη και μην ανησυχεις που το header ειναι 4pin Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από niko13 2
Moorer7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, niko13 είπε Ναι πρεπει να μπει στο header της πρωτης φοτο σου... Καλα το πας.. Το aio pump ειναι ενα fan header στην πραγματικοτητα που αν δεις τα specs λιγο παρακατω στο manual δουλευει full speed. Οτι συνδεσεις εκει παει full rpm. Οπως λειτουργουν οι αντλιες πολλων aio δηλαδη. Eκει μπορεις να συνδεσεις το 3pin καλωδιο που απο οτι βλεπω εχει η m22.ευθυγραμισε το δοντακι με την υποδοχη και μην ανησυχεις που το header ειναι 4pin Αρχικά να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όσον αφορα την εξέλιξη του build αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα έχω πάρει semi modular psu και με έχει παιδέψει αρκετά μετά από κανένα 30λεπτο που μου πείρε να βάλω το καλώδιο του cpu έκανα την εξης βλακεία στο 24pin καλώδιο τα 4pin στο τέλος απ την πάνω μεριά ήταν ξεχωριστά και μάλλον έτσι όπως το έβαζα μου έφυγε και είναι τα 20pin μεσα και τα αλλα 4pin δεν κουμπώνουν και το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεκουμπώνουν κιόλας 😂😂 και δεν ξέρω τι να κάνω update το έφτιαξα 😅 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από Moorer7 2
niko13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Moorer7 είπε Αρχικά να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όσον αφορα την εξέλιξη του build αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα έχω πάρει semi modular psu και με έχει παιδέψει αρκετά μετά από κανένα 30λεπτο που μου πείρε να βάλω το καλώδιο του cpu έκανα την εξης βλακεία στο 24pin καλώδιο τα 4pin στο τέλος απ την πάνω μεριά ήταν ξεχωριστά και μάλλον έτσι όπως το έβαζα μου έφυγε και είναι τα 20pin μεσα και τα αλλα 4pin δεν κουμπώνουν και το πρόβλημα είναι ότι δεν ξεκουμπώνουν κιόλας 😂😂 και δεν ξέρω τι να κάνω update το έφτιαξα 😅 Εχουν ενα κλιπσακι τα καλωδια πανω το πιεζεις να σε βοηθησει λιγο στο βγαλε.Ολα λογικα ειναι αυτα, μη μασας.. Σκεψου πως αυτο το καψιμο που τραβας τωρα οταν ειναι ετοιμο το pc θα γινει περηφανεια😁. Κανεις δεν τα εκανε ολα σωστα με τη μια για ονομα του θεου. Συνεχισε να δινεις πονο κ ρωτα εδω οτι δεν εισαι σιγουρος,ολα καλα θα πανε...cpu εβαλες αμασητος? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από niko13 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα