niko13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Moorer7 είπε Καλησπέρα στην παρέα αρχικά να ενημερώσω ότι έχει φύγει η παραγγελία σχεδόν όλα από eshop εκτός επεξεργαστή και πληκτρολόγιο τελικά πήγα σε asus μητρική θέλω την γνώμη σας είχα την δυνατότητα να βάλω δωρεάν συναρμολόγηση δεν το επέλεξα όμως πιστεύω ότι ίσως κάνοντας ένα τηλέφωνο να μπορέσω να το διορθώσω ή αλήθεια είναι ότι δεν έχω την εμπειρία αλλά θα ήθελα το πρώτο μου pc build να περάσει απ τα χέρια μου το μόνο που φοβάμαι είναι η σύνδεση των καλωδίων τι πιστεύετε να το ρισκάρω ή να πάρω τηλέφωνο να το στήσουν, το συγκεκριμένο site το έχω σε μεγάλη εκτίμηση και πιστεύω ότι θα έχουν την εμπειρία Μη τρελαινεσαι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο. Ευαγγελιο το manual της μητρικης κ προχωρας.. Οπου εχεις εστω κ αμφιβολια ρωτας εδω και καποιο παλικαρι θα βοηθησει. Οπως ειπε ο φιλος πιο πανω η αισθηση να το φτιαξεις μονος σου, αξιζει. Ασε που αποκτας κ μια εξοικειωση με το pc ωστε μελλοντικα να μην χρειαζεσαι μαστορα με το παραμικρο. Μεσα μας εχουνε ετσι κ αλλιως , δες μερικα βιντεο youtube με builds να παρεις μια ιδεα κ ορμα. 4
Moorer7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Παιδιά καλησπέρα ξανά προς ενημέρωση επειδή τα πραγματάκια από μέρα σε μέρα θα τα έχω και γενικά βρίσκομαι σε έναν αναβρασμό και επειδή του φρόνιμου τα παιδιά... είδα ένα βιντεάκι από pcsteps για το πως κανεις εγκατάσταση τα windows μετά λοιπόν απ την εγκατάσταση συνεχίζει στου drivers κάνει αναφορά στους drivers του chipset, ο επεξεργαστής που θα έχω είναι ο I5-10400f πάω στις επιλογές και μου έχει intel 100 series και ανώτατη επιλογή το 300 series και έχω μπερδευτεί...
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Moorer7 είπε Παιδιά καλησπέρα ξανά προς ενημέρωση επειδή τα πραγματάκια από μέρα σε μέρα θα τα έχω και γενικά βρίσκομαι σε έναν αναβρασμό και επειδή του φρόνιμου τα παιδιά... είδα ένα βιντεάκι από pcsteps για το πως κανεις εγκατάσταση τα windows μετά λοιπόν απ την εγκατάσταση συνεχίζει στου drivers κάνει αναφορά στους drivers του chipset, ο επεξεργαστής που θα έχω είναι ο I5-10400f πάω στις επιλογές και μου έχει intel 100 series και ανώτατη επιλογή το 300 series και έχω μπερδευτεί... Βάλε ένα screenshot. 1
Moorer7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, DiaperCh@nger101 είπε Βάλε ένα screenshot. συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση
Moorer7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Moorer7 είπε συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση επίσης στο processors έχει μόνο αυτά τα δυο drivers 1
niko13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Moorer7 είπε επίσης στο processors έχει μόνο αυτά τα δυο drivers Μπορεις να βρεις ολους τους drivers στο site της μητρικης σου.. . https://www.asrock.com/mb/Intel/H570M-ITXac/index.asp#Download.. Προς θεου μην κατεβασεις τα παντα.. Μονο τα απαταιτητα κ σιγουρα οχι το norton😁.. Oι drivers για chipset ειναι το τριτο σε σειρα . Τωρα στο screen που ανεβασες θα παρατηρησεις οποιο chipset κ αν διαλεξεις σου βγαζει απο κατω την ιδια version inf utility να διαλεξεις.. Αυτο θα το τρεχεις φανταζομαι κ θα βρισκει τους καταλληλους drivers μονο του.? Εγω σε intel παντα απο το site της μητρικης τους παιρνω να σου πω την αληθεια. Drivers για processor δεν χρειαζεσαι😁 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από niko13 4
Moorer7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, niko13 είπε Μπορεις να βρεις ολους τους drivers στο site της μητρικης σου.. . https://www.asrock.com/mb/Intel/H570M-ITXac/index.asp#Download.. Προς θεου μην κατεβασεις τα παντα.. Μονο τα απαταιτητα κ σιγουρα οχι το norton😁.. Oι drivers για chipset ειναι το τριτο σε σειρα . Τωρα στο screen που ανεβασες θα παρατηρησεις οποιο chipset κ αν διαλεξεις σου βγαζει απο κατω την ιδια version inf utility να διαλεξεις.. Αυτο θα το τρεχεις φανταζομαι κ θα βρισκει τους καταλληλους drivers μονο του. Εγω σε intel παντα απο το site της μητρικης τους παιρνω να σου πω την αληθεια. Drivers για processor δσν χρειαζεσαι😁 Σ ευχαριστώ για την απάντηση πήγα τελικά σε asus οποτε απ το αντιστοιχώ site θα τα κατεβάσω πιστεύεις ότι η μητρική αν και καινούργια b560-i θα χρειάζεται bios update? 1
niko13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Σ ευχαριστώ για την απάντηση πήγα τελικά σε asus οποτε απ το αντιστοιχώ site θα τα κατεβάσω πιστεύεις ότι η μητρική αν και καινούργια b560-i θα χρειάζεται bios update? Συγνωμη εχασα επεισοδιο.. Μπορεις να το δεις ευκολα το θεμα update. Στην αρχικη σελιδα του bios θα εχει την version που τρεχεις. Συγκρινε κ αν δεν εχεις την τελευταια(2 εχουν βγει) , βαλτη, καινουργιο συστημα στηνεις😁 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από niko13 3
Moorer7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, niko13 είπε Συγνωμη εχασα επεισοδιο.. Μπορεις να το δεις ευκολα το θεμα update. Στην αρχικη σελιδα του bios θα εχει την version που τρεχεις. Συγκρινε κ αν δεν εχεις την τελευταια(2 εχουν βγει) , βαλτη, καινουργιο συστημα στηνεις😁 θα σπαμαρω λίγο ίσως 😅 αλλά φίλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά λένε στο χωριό μου για του λόγου το αληθές Θεωρητικά αυτά που έχω με βελάκια πρέπει να κατεβάσω το μονο που με μπερδεύει είναι στο chipset που έχει παραπάνω από ένα με τις ίδιες ημερομηνίες 1
niko13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Moorer7 είπε θα σπαμαρω λίγο ίσως 😅 αλλά φίλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά λένε στο χωριό μου για του λόγου το αληθές Μην το σκεφτεσαι καν, ρωτα ελευθερα. Στο chipset θες την τεταρτη επιλογη που απο κατω λεει με μικρα intel chipset driver(5.76 mb) .. Αν αναρωτιεσαι τι ειναι τα αλλα δυο εκει (μην μεταφραζω τωρα 😁...) Intel Management Engine is a set of tools for advanced and secure remote management. Unless you're in some sort of enterprise environment no istallation required. Intel Serial IO is specifically for the NUC line of computers. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από niko13 2
Moorer7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Σ ευχαριστώ πολύ .....προλάβαμε το κακό 😂 1
niko13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Σ ευχαριστώ πολύ .....προλάβαμε το κακό 😂 Μην ανησυχεις τιποτα τραγικο δεν θα γινοταν, το πιθανοτερο σεναριο να το εβρισκαν οτι λειπει ειτε τα windows μονα τους ειτε το armoury crate, που απο οτι βλεπω θα βαλεις, οταν θα εκανες κανα update drivers. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από niko13 2
Moorer7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σκέφτηκα να κάνω μια πονηριά 😂 δεν ξέρω αν πιάσει... ο υπολογιστής που εργάζομαι στην δουλεια μου έχει αγορασμένη άδεια χρήσης windows μπορώ λέτε να πάρω το κλειδί και να το βάλω στο pc μου, αν δεν κάνω λάθος το κάθε κλειδί μπορεί να μπει σε μέχρι δυο pc Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από Moorer7
stra777 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Moorer7 είπε Λοιπόν σκέφτηκα να κάνω μια πονηριά 😂 δεν ξέρω αν πιάσει... ο υπολογιστής που εργάζομαι στην δουλεια μου έχει αγορασμένη άδεια χρήσης windows μπορώ λέτε να πάρω το κλειδί και να το βάλω στο pc μου, αν δεν κάνω λάθος το κάθε κλειδί μπορεί να μπει σε μέχρι δυο pc 10 - 15€ έχει κλειδί win10 απο κλειδαδικο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2021 από stra777
Moorer7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, stra777 είπε 10 - 15€ έχει κλειδάκι win10 απο κλειδαδικο. Το γνωρίζω αλλά αφού έχω την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω και τα windows δίνουν αν δεν κάνω λάθος το ελεύθερο γιατί να μην το αξιοποιήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα