koyan Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Έχοντας καεί στο παρελθόν (Στο fujitsu-siemens μου, μου πήρε 3 αποτυχημένες προσπάθειες, και κάμποσες διαφορετικές εκδόσεις linux πριν μπορέσω να τρέξω έναν κλώνο του rh enterprise... thanks http://www.xos.nl) θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς καμία άποψη για τα laptop που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά (budget maximum 2000 Euros). Θέλω κάποιος να μου πεί: Πήρα αυτό το laptop, εγκατέστησα linux πανεύκολα, είδαν τις pcmcia, είδαν και το cd-r (ονειρο).... ή να μου πεί κάποιος: Ή τάδε μάρκα, είναι η πιο αξιόπιστη όσων αφορά linux σε laptops.... Ζητάω πολλά? Ευχαριστώ, Koyan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsatsar Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2004 TOSHIBA XWRIS KANENA ENDOIASMO..........AN KAI DIAFHMIZOUN OTI XRHSIMOPOIOUN WINDOWS XP ONLY, EXOUN OLOKLIRO INFRASTRUCTURE GAI TA LAPTOP TOUS SE LINUX.........SOU DINW KAI TO LINK:::: http://newsletter.toshiba-tro.de/main/index.html TO DIKO MOU SATELITTE PAIZEI APSOGA APO REDHAT 7 MEXRI KAI FEDORA CORE 2 POU FORAEI TWRA......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Σήμερα διάβαζα σε ένα περιοδικό ότι η HP στα νέα της laptop θα έχει εγκατεστημένα Linux. Επίσης δεν ξέρω κάτι σίγουρο αλλα μια ακόμα εταιρία που σίγουρα θα κάνει κάτι αντίστοιχο και προβλέπεται να χτίσει και δική της διανομή είναι η IBM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason Dean Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 tsatsar: coolare dike moy [ta caps enow] koyan: se ena acer 1353 epekse epityxws to fedora 1 (logika tha peksei kai to 2). Fysika an thes internet se (sxedwn) opoiodhpote laptop ksexna to linux h' pare ekswteriko modem... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsatsar Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 sorry gia ta caps............. Jason: an exeis prob me to internal modem sou, let me know..........exw asxolithei arketa me to antikeimeno...... Ontws, ta internal modem exoun akoma probs, alla exei veltiwthei katastasi..........an frontiseis to laptop na einai Intel chipset based, tha sou paiksei to modem.....trust me............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Παιδιά, πάντως το modem (δε θυμάμαι όνομα)που έχουν τα fujitsu, η Mandrake το είδε μόνη της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δες εδώ . Ελπίζω να σε βρεις αυτό που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r3b Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Kai sto Acer Aspire 1703 kai sto Aspire 1501 exw valei slackware9 kai freebsd5. Oles oi sukseues vre8hkan ektos ap ta winmodems. Sto freebsd5 eide kai thn 802.11g karta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yottaicon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Ξερει κανείς για το qosmio Toshiba κάτι?? Ψάχομαι εδώ και λίγο καιρό μεσα στην αγορά και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα. καμμία γνώμη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
My8os Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Άλλο ένα site για να ψάξεις είναι και το tuxmobil.org. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Sto http://www.tuxmobil.org mporeis na deis oles tis leptomereies. Kai ego eixa akousei mia fimi oti i HP tha vazei Ubuntu otan kapoios paraggeilei laptop xoris Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s@vv@s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 i mandriva linux anagnwrizei swsta kai to winmodem pou exoun ta turbo-X VP alla den iparxoun drivers (arage iparxei elpida gi afto???) by the way, opoiodipote seiriako modem doulevei se linux??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Sto SONY Vaio VGN-B1XP pou exw to SUSE 9.1 eide ta panta! Kai to dcd-rw kai to modem. Einai Centrino bebaia kai den kserw ti idous laptop thes pantos mexri stigmhs einai polu kalo laptop arkei na mhn se endiaferoun ta paixnidia (onboard grafika shared mnhmh) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Εγώ έχω Turbo X με Intel Systems και ενώ τα βλέπει όλα, καμία Distro δεν βλέπει καλά το Internal Bluetooth Adaptor... έχει βρει κανείς λύση σχετικά με αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Ξερει κανείς για το qosmio Toshiba κάτι??Ψάχομαι εδώ και λίγο καιρό μεσα στην αγορά και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τόσα χρήματα. καμμία γνώμη?? __________________ molis prin 2 meres ton agorasa, arketa kalos tha elega eksartatai kai giati ton theleis bebaia. .. dvd paizei arketa kala, kalo hxo exei, othoni mia xara..., mnhmh 512mb, epeksergastis cetrino 1.7ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.