Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/3/2021 στις 10:40 ΠΜ, Iasonas Pav είπε

Ο Τσιμπούκης έχει βγεί εδώ και 7+ χρόνια στη σύνταξη αλλα τα βιβλία του συνεχίζουν να μοιράζουν πόνο στα πεδία :P

Δεν μου αρέσει να προτρέπω σε κόσμο να παρατήσει κάτι αλλα αν δεν μπήκες επειδή το γουστάρεις φούλ (όπως λες) και σου λείπουν και αρκετές γνώσεις σε μαθηματικά, φυσική,  θα είναι πολυυυυ ζόρικα. Έπιανες ΗΜΜΥ αλλα οχι πληροφορική; Αν πήγαινες εξ αρχής για αυτό το αντικείμενο θα ήταν καλύτερη επιλογή. Που και εκεί θα έχει ζόρια πολλά.

Δεν ξέρω ποιό είναι το επίπεδο σου και οι βάσεις σου. 5-6 χρόνια θέλουν οι περισσότεροι που υποτίθεται πως μπήκαν και πλήρως προετοιμασμένοι. Να ξέρεις ότι η σχολή είναι γερό κάψιμο. Στο πρώτο έτος μπορεί να σου φαίνονται δύσκολα επειδή είναι καινούριο το περιβάλλον και η λογική των μαθημάτων/εξετάσεων. Που να δείς τι έρχεται μετά. Πάντως καλή δύναμη και κουράγιο σε ό,τι επιλέξεις γιατί και το ξανά πανελλήνιες δεν είναι παιχνίδι. Σίγουρα πιο εύκολα απο το να βγάλεις τη σχολή.

και πληροφορική να πήγαινε τα ηλ μαγνητικά πεδία και τα σηματα και συστήματα δεν τα γλιτωνει, στα μεγάλα εξάηνα ειδικά οταν διαλέγεις κατευθυνση, μπορείς να πάρεις καποια που να μην τα έχει προαπαιτούμενα. Τα αλλα που έχουν μαθηματικά πχ πιθανότητες,  διακριτα, κλπ είναι πολύ πιο βατα από ο,τι μάθημα έχει να κάνει με σήματα 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, velociraptoras είπε

και πληροφορική να πήγαινε τα ηλ μαγνητικά πεδία και τα σηματα και συστήματα δεν τα γλιτωνει, στα μεγάλα εξάηνα ειδικά οταν διαλέγεις κατευθυνση, μπορείς να πάρεις καποια που να μην τα έχει προαπαιτούμενα. Τα αλλα που έχουν μαθηματικά πχ πιθανότητες,  διακριτα, κλπ είναι πολύ πιο βατα από ο,τι μάθημα έχει να κάνει με σήματα 

Ηλεκτρομαγνητικά πεδία στην πληροφορική; Κανένας γνωστός μου δεν είχε και δεν βλέπω και λόγο. Για ποιό τμήμα μιλάς; Απο ΣΘΕ μόνο στο φυσικό ξέρω ότι έχουν.

Δημοσ.
Στις 6/3/2021 στις 11:18 ΠΜ, guidethe είπε

Μια απορία από ΕΠΑΛ δηλαδή η Πυροσβεστική έχει μεγαλύτερη βάση από τους Ηλεκτρολόγους??

Στο ΕΠΑΛ τα 2 μαθήματα της ειδικοτητας εχουν 3.5 συντελεστή βαρύτητας ενω  της γενικης παιδειας εχουν 1.5 για σχολές της ειδικοτητας, ενω για γενικες σχολές (αστυνομια, πυροσβεστικη κλπ) ειναι το αντίστροφο. Ετσι ειχα 18.4κ μορια στις σχολές τις ειδικοτητας και 16κ μορια στις γενικες σχολες. Πυροσβεστική ειχει καπου στα 18κ μορια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Iasonas Pav είπε

Ηλεκτρομαγνητικά πεδία στην πληροφορική; Κανένας γνωστός μου δεν είχε και δεν βλέπω και λόγο. Για ποιό τμήμα μιλάς; Απο ΣΘΕ μόνο στο φυσικό ξέρω ότι έχουν.

τωρα τα  εχουν σε πολλά τμηματα μηχανικών πληροφορικής ή πληροφορικής και τηλεπικοινωνιων, παλιά δεν ξέρω τι γινόταν.  εμένα αυτα τα δυο μαθηματα  (ηλεκτρομαγνητικα πεδία και κυματα & σηματα και συστήματα) με δυσκολεύουν πολύ,  εφτασα 6ο εξαμηνο και νομίζω θα μου μείνουν τελευταία, και σκεφτομαι το καλοκαίρι να κάνω ιδιαίτερα για να τα περάσω το Σεπτεμβρη

Δημοσ.
Στις 7/3/2021 στις 3:19 ΜΜ, Iasonas Pav είπε

Ηλεκτρομαγνητικά πεδία σε μαθήματα κατεύθυνσης και επιλογής, σήματα και συστήματα στον κορμό. Αυτά για τμήμα πληροφορικής που ανήκει σε ΣΘΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...