Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα. Έχω ένα παρόμοιο περιφερειακό , και θέλω να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου. Γίνεται; ή χρειάζεται κάρτα pci; Ο υπολογιστής μου είναι hp sff 8300. 

Screenshot_2021-03-01-18-28-01.png

Επεξ/σία από troi.g
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δείτε στη μητρική αν εκεί που που έχω κυκλώσει ή και σε άλλα παρόμοια header γράφει η μητρική 1394.

dmb10623-w1711-1.jpg

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για ακομα μια αμεση απαντηση που μου εδωσες. Σε εκεινα τα σημεια μου γραφει media και media2. Τωρα ειδα και τους κυκλους πανω αριστερα, αλλα σε αυτα ειναι κατω απο το μεταλλικο του dvd και δε βλεπω πολυ καλα , βεβαια ειναι κουμπωμενα καλωδια πανω , και απ' οτι διακρινω γραφει usb front.

Επεξ/σία από troi.g
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιθανότερο είναι να μην έχει. 

!Προσοχή!

Ταιριάζει μεν η υποδοχή στο header, αλλά δίνει διαφορετικά ρεύματα, οπότε αν συνδέσετε συσκευή πάνω, πάει...

Δεν ξέρω αν είστε κοντά, αλλά το παρακάτω μέλος χαρίζει μία κάρτα:

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, troi.g είπε

Παιδιά καλησπέρα και καλό μήνα. Έχω ένα παρόμοιο περιφερειακό , και θέλω να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου. Γίνεται; ή χρειάζεται κάρτα pci; Ο υπολογιστής μου είναι hp sff 8300. 

Screenshot_2021-03-01-18-28-01.png

Πρώτον δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ο υπολογιστής σου τέτοιο header διότι δεν έβγαιναν με υποστήριξη firewire.

Δεύτερον, έχεις συσκευή που το υποστηρίζει και θες να την συνδέσεις ;;
Συνήθως κάτι παλιές κάμερες διέθεταν τέτοιο πρωτόκολλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Το πιθανότερο είναι να μην έχει. 

!Προσοχή!

Ταιριάζει μεν η υποδοχή, αλλά δίνει διαφορετικά ρεύματα, οπότε αν συνδέσετε συσκευή πάνω, πάει...

Δεν ξέρω αν είστε κοντά, αλλά το παρακάτω μέλος χαρίζει μία κάρτα:

Ευχαριστώ πολύ , την είδα την αγγελία αλλά είμαι μακριά.

2 ώρες πριν, dpolal είπε

Πρώτον δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ο υπολογιστής σου τέτοιο header διότι δεν έβγαιναν με υποστήριξη firewire.

Δεύτερον, έχεις συσκευή που το υποστηρίζει και θες να την συνδέσεις ;;
Συνήθως κάτι παλιές κάμερες διέθεταν τέτοιο πρωτόκολλο.

Μια κάμερα θέλω να συνδέσω , για να αντιγράψω τις κασέτες σε δισκάκια.

Σάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας , οπότε θα κοιτάξω για κάρτα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μήπως σας κάνει και κάτι τέτοιο;

Απ'ότι έχω διαβάσει δεν αποδίδει τόσο καλά όσο το firewire. Θα το ψάξω όμως , ευχαριστώ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

23 ώρες πριν, troi.g είπε

Απ'ότι έχω διαβάσει δεν αποδίδει τόσο καλά όσο το firewire. Θα το ψάξω όμως , ευχαριστώ.

Σωστός. Εφόσον η κάμερα μπορεί να δώσει κατευθείαν ψηφιακό σήμα (firewire), είναι προτιμότερο. Με την συσκευή που δείχνει ο Τέρης Α. θα έχεις από ψηφιακό (κάμερα) σε αναλογικό (μετάδοση προς την συσκευή) και μετατροπή ξανά σε ψηφιακό (έξοδος από την συσκευή). Όσο να 'ναι θα υπάρξουν απώλειες σε ποιότητα.

Η παραπάνω συσκευή είναι ιδανική (και μονόδορομος) όταν έχεις παλιότερη αναλογική κάμερα ή βίντεο και θέλεις να μετατρέψεις υλικό (κασέτες) σε ψηφιακή μορφή.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2021 στις 11:27 ΜΜ, troi.g είπε

Ευχαριστώ πολύ , την είδα την αγγελία αλλά είμαι μακριά.

Μια κάμερα θέλω να συνδέσω , για να αντιγράψω τις κασέτες σε δισκάκια.

Σάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας , οπότε θα κοιτάξω για κάρτα.

Σε ποια πειοχη εισαι μήπως και κάποιος κοντα σου εχει καμια καρτα firewire και δει το post?

Δημοσ.

...κι εγω νομιζα οτι εισαι σε άλλη πολη οπως το ειπες στην αρχη! Αν θελεις την καρτα απο τον Tigergreg (και την εχει ακομα) μπορώ καποια μερα να την πάρω και να περάσεις απο μενα (Πατησια/Κυψελη) να στην δώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ειλικρινά σ 'ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση σου , αλλά έχω βρει σε αγγελία . Να σαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...