Agnwstos_X Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, panoc είπε Εμενα μου θυμιζει την Daily Prophet, (η εφημεριδα στα Harry Potter). H πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο οταν το πρωτοειδα!
zombeezoo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 "Sorry! We are currently experiencing a heavy volume of traffic. Please visit us again in an hour or two. Thank you for your understanding." myheritage.gr
Tiramolas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Το δοκίμασα με διάφορες φωτογραφίες αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα...τρομακτικό...δεν λέω καλό σαν δουλειά αλλά τρομακτικό το αποτέλεσμα.
Nera1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) αμα το δειξω στη μανα μου με φωτογραφία του πατερα της,δε θα μπορεσει να κοιμηθει το βραδυ. Plot twist,η ιδια εταιρεια εχει μετοχες σε φαρμακευτικη Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από Nera1
Chemical Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου θυμίζει τα ζωντανά πορτρέτα στις ταινίες του Harry Potter Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από Chemical
alexioannou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έφτιαξα της μητέρας μου που έχει απεβιώσει απο το 1991. Ο πατέρας μου(86 ετών) χάρηκε που το είδε..... "Εδώ την ξέθαψα κόκαλα,αυτό θα με πειράξει?" Μου ζήτησε και άλλες!!!!! Μετά είδα ότι ζητάνε 180€ τον χρόνο και τέλος....... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από alexioannou
Sinned Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Απίστευτο! Εκπληκτικό! Πώς το κάνουμε οι τύποι;; Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα