Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/3/2021 στις 3:44 ΜΜ, JDROGAS είπε

Θα σου προτεινα αυτες.

https://www.skroutz.gr/s/447319/Corsair-CMV16GX3M2A1333C9-2x-8GB-DDR3-DIMM.html

Με επιστροφη δεν θα εχεις προβλημα εαν κρατησεις τη συσκευασια και την αποδειξη.

Δεν μπορω να πω οτι εχω αποψη στο συγκεκριμενο θεμα των επιστροφων γενικοτερα.

Καταστηματα που ειναι αρκετα χρονια στην αγορα και βλεπω οτι τις εχουν και διαθεσιμες ειναι MgManager,Priveshop,T-support,Ε-gate.

H σειρα ειναι τυχαια και χωρις σειρα προτιμησης απλα αυτα τα καταστηματα γνωριζω οτι ειναι χρονια στο χωρο.

με επιστροφή θα έχει θέμα στο e-shop (μου την είχανε κάνει πριν χρόνια και απο τότε δεν ξαναψώνησα) , θα του επιστρέψουν λιγότερα γτ έχει ανοιχτεί η συσκευασία.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katerinafm είπε

Με μια αναζήτηση στο Google είδα ότι κάποιες είναι high density (όχι, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιες).

Αυτή (πέρα από τις αξιολογήσεις) την πρότειναν και σε άλλους.

Εκτιμώ πολύ την βοήθεια όλων σας.

Μετά όμως απ' αυτό θα με εμπιστευτείτε ξανα;...

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτές κάνουν , είναι dual sided σίγουρα , δείτε και τις φωτό :

g.skill4.jpg

g.skill2.jpg

g.skill1.jpg

Λογικά όπως είπε και ο τεχνικός , και οι XMS μπορεί να κάνουν , αλλά λόγω της ψύκτρας δεν φαίνεται αν εινια dual sided.

• Thanks 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Με μια αναζήτηση στο Google είδα ότι κάποιες είναι high density (όχι, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιες).

Αυτή (πέρα από τις αξιολογήσεις) την πρότειναν και σε άλλους.

Μετά όμως απ' αυτό θα με εμπιστευτείτε ξανα;...

Tην μητρική μου δεν εμπιστεύομαι :P . Kαι τα προηγούμενα μηνύματα (όχι μόνο από εσάς) δε λέγανε να προτιμήσω την gskill και ότι η mushkin είναι πιο ρίσκο οπότε εγώ πήγα με το ποια εταιρία ήταν πιο πολλά χρόνια στο χώρο και μετά στην τιμή αφού βρήκα διαθεσιμότητα στο t-support. Υπέθεσα λανθασμένα ότι είναι και οι τρεις επιλογές οκ χωρίς διαφορά. 

36 λεπτά πριν, catmaster είπε

Αυτές κάνουν , είναι dual sided σίγουρα , δείτε και τις φωτό :

Λογικά όπως είπε και ο τεχνικός , και οι XMS μπορεί να κάνουν , αλλά λόγω της ψύκτρας δεν φαίνεται αν εινια dual sided.

Ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες! Νομίζω μου είπε ο τεχνικός του t-support ότι είναι dual sided και με τις ψύκτρες αλλά να πω την αλήθεια χίλιες φορές έπρεπε να αναφέρω τα τσιπ και στις δύο πλευρές για να τσεκάρει αν έχουν και να σταματήσει να επιμένει ότι δεν έχει σημασία οπότε δεν είμαι και 100%. 

Καταλήγω στην gskill λοιπόν, και αν δεν δουλέψει αυτή παρακαλώ αρχίστε τις ετοιμασίες για την κηδεία μου γιατί θα πάω να πηδήξω από γκρεμό αν δε δουλέψουν και αυτές (αστειάκι χαχα.....). 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, katerinafm είπε

και να σταματήσει να επιμένει ότι δεν έχει σημασία

Αν ο τεχνικός του καταστήματος επιμένει πως δεν έχει σημασία , τότε μπορεί να το "παρει επάνω του" σε περίπτωση που δεν λειτουργήσουν οι μνήμες ώστε να επιστραφούν ακόμη και αν ανοιχτεί το blister pack ; 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, catmaster είπε

Αν ο τεχνικός του καταστήματος επιμένει πως δεν έχει σημασία , τότε μπορεί να το "παρει επάνω του" σε περίπτωση που δεν λειτουργήσουν οι μνήμες ώστε να επιστραφούν ακόμη και αν ανοιχτεί το blister pack ; 

Όχι γιατί πρότεινε με 15 ευρώ να τους πάω τον υπολογιστή και να το τεστάρουν αυτοί. Αυτή τη στιγμή ήδη κλαίω τις ανοιχτές ραμ που δεν θα δεχτούν πίσω οπότε 15 ευρώ να δώσω από πάνω και να γίνει ολόκληρο θέμα να βγάλω το 'μπαούλο΄ για να το πάρουν δεν έχω όρεξη όπως καταλαβαίνετε. 

Δημοσ.

Όσοι θέλουν να βάλουν DDR3 RAM σε παλιά desktop, ψάχνουν για 2x8GB από GSkill, Corsair, TeamGroup, για να ξεμπερδεύουν μια και καλή.

Π.χ.
https://www.insomnia.gr/forums/topic/636059-lga1156-32gb-ram-success-story/

Δυστηχώς, οι τιμές για τις 8άρες έχουν πάει στον θεό (π.χ. https://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-10600cl9d-16gbnt-16gb-2x8gb-ddr3-pc3-10600-1333mhz-nt-dual-channel-kit-p-PER.556276) και η διαθεσιμότητα στον πάτο.

Αν δεν παίξουν ούτε οι GSkill (είτε οι 2x4GB είτε οι 2x8GB), που είναι συνήθως και η πιο εγγύηση από άποψη συμβατότητας και low density, ειδικά μετά από CMOS reset, πέτα την μητρική από το παράθυρο.

Αν θες, κοίτα και στις αγγελίες στα μεταχειρισμένα.
Μήπως βρεις κάτι που να μπορείς να το δοκιμάσεις στο σύστημα σου, πριν το αγοράσεις.

Υποθέτω ότι έχεις το τελευταίο BIOS.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Όσοι θέλουν να βάλουν DDR3 RAM σε παλιά desktop, ψάχνουν για 2x8GB από GSkill, Corsair, TeamGroup, για να ξεμπερδεύουν μια και καλή.

Π.χ.
https://www.insomnia.gr/forums/topic/636059-lga1156-32gb-ram-success-story/

Δυστηχώς, οι τιμές για τις 8άρες έχουν πάει στον θεό (π.χ. https://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-10600cl9d-16gbnt-16gb-2x8gb-ddr3-pc3-10600-1333mhz-nt-dual-channel-kit-p-PER.556276) και η διαθεσιμότητα στον πάτο.

Αν δεν παίξουν ούτε οι GSkill (είτε οι 2x4GB είτε οι 2x8GB), που είναι συνήθως και η πιο εγγύηση από άποψη συμβατότητας και low density, ειδικά μετά από CMOS reset, πέτα την μητρική από το παράθυρο.

Αν θες, κοίτα και στις αγγελίες στα μεταχειρισμένα.
Μήπως βρεις κάτι που να μπορείς να το δοκιμάσεις στο σύστημα σου, πριν το αγοράσεις.

Υποθέτω ότι έχεις το τελευταίο BIOS.

Δεν γνωρίζω αν έχω το τελευταίο bios και για την foxconn που έψαχνα πρόσφατα για bios update για να κάνω αναβάθμιση από windows 7 σε 10 δεν έβγαζα άκρη και επίσης μου λέγανε ότι είναι ρίσκο γιατί αν κάτι πάει λάθος γίνεται χοντρή ζημιά και αν δουλεύει ο υπολογιστής καλά να μην το κάνω.

Τώρα αναγκαστικά συνεχίζω με την t-support αφού κάνω αλλαγή τα μη ανοιγμένα ραμ στικ που ήδη πήρα από αυτούς. 

Επεξ/σία από katerinafm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ RAM GSKILL ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!!!

Ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που για τόσο καιρό πήραν χρόνο και απαντούσαν στις ερωτήσεις μου. Δεν θα είχα βγάλει άκρη χωρίς εσάς. 

Σημειώστε για άλλους που μπορεί να έχουν θέμα στο μέλλον ότι για την πολύ 'ιδιαίτερη' μητρική foxconn που τίποτα δε δούλευε κατάφερα να πάω σε 16gb με gskill. 

Ευχαριστώ και πάλι!!! ❤️❤️❤️ 

Επεξ/σία από katerinafm
  • Like 3
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξανανοίγω το θέμα μιας και αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Κατερίνα, έχω πάνω στην ίδια μητρική 6 gb Ram (3x2 corsair XMS3), αν πήγαινα να κουμπώσω 4ο ίδιο στικ δεν άνοιγε το pc. Πέραν των gskill έχουμε κάποια εναλλακτική που θα δουλέψει? Γιατί δεν βρίσκω μεταχειρισμένες και οι τιμές στις καινούριες έχουν πάει στον θεό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Προέρχεται από κιτ 2+2;

Το αρχικό build ήταν 2+2, οπότε ναι, αγόρασα ακριβώς τις ίδιες ραμ 2+2 για να πάω στα 8(4x2), αλλά όπως και να προσπάθησα δεν κούμπωνε με τίποτα το 4ο στικ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eαν τις αγορασες μετα και δεν ειναι της ιδιας παρτιδας μπορει να φορανε αλλα τσιπακια.

Αλλος λογος ειναι απλα η μητρικη σου να τραβαει ζορι με τα 4,η το τεταρτο σλοτ να μη δουλευει.

Εχεις τσεκαρει εαν φταιει η μητρικη η το στικακι.Εχεις περασει αυτο το συγκεκριμενο στικακι απο ολα τα slot και δεν παιζει; η απλα δεν παιζει οποιοδηποτε στικ σε συγκεκριμενο σλοτ;

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Eαν τις αγορασες μετα και δεν ειναι της ιδιας παρτιδας μπορει να φορανε αλλα τσιπακια.

Αλλο λογος ειναι απλα η μητρικη σου να τραβαει ζορι με τα 4,η το τεταρτο σλοτ να μη δουλευει.

Εχεις τσεκαρει εαν φταιει η μητρικη η το στικακι.Εχεις περασει αυτο το συγκεκριμενο στικακι απο ολα τα slot και δεν παιζει; η απλα δεν παιζει οποιοδηποτε στικ σε συγκεκριμενο σλοτ;

Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, οποιοδήποτε 4ο στικ αν κουμπώσω, όποιο και να ειναι/όπου και να είναι, δεν ανοίγει το pc. Δεν είναι κάποιο προβληματικό δηλαδή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...