Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Ποσες μνημες πηρες;

Γιατι βλεπω 4;

Εαν εχει σκαλωσει παντως η μητρικη με 4 δεν προκειται να ξεκινησει ουτε σε 1 χρονο.

Όχι βρε, αυτές είναι οι προηγούμενες που έβαλα πίσω για να χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μέχρι να έχω ένα πλάνο για τα επόμενα μου βήματα. 

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζω το χέρι μου στη φωτιά (η 8GB της σειράς έπαιξε σε σύστημα με τον 2600).

7 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Κοιταξε που ειναι η μπαταρια.

ήτοι κάτω από τη κάρτα γραφικών, η οποία πρέπει να βγει.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Βάζω το χέρι μου στη φωτιά (η 8GB της σειράς έπαιξε σε αντίστοιχο σύστημα).

ήτοι κάτω από τη κάρτα γραφικών, η οποία πρέπει να βγει.

Α μάλιστα, είναι και μεγάλη η κάρτα γραφικών και το έκρυβε τελείως. 

Για πιο συγκεκριμένο link βάζεις το χέρι στη φωτιά ότι θα δουλέψει? η gskill? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katerinafm είπε

Για πιο συγκεκριμένο link βάζεις το χέρι στη φωτιά ότι θα δουλέψει? η gskill? 

Ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ναι.

Μα είναι 1600 και με εντελώς διαφορετικά από τα spec που λέει η μητρική...

edit: Συγνώμη μπερδεύτηκα, αυτήν εννοούσατε? https://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-10600cl9d-8gbnt-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-10600-1333mhz-dual-channel-kit-p-PER.555869

Επεξ/σία από katerinafm
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Ναι.

Δηλαδή είναι από τις τρεις που είχαμε πει στην αρχή απλά εγώ διάλεξα την mushkin που τελικά δεν είναι συμβατή. Τύχη. 

Υπάρχει διαφορά σε αυτό που λέτε 'μόνη της'? Αφού εγώ 4 στικ χρειάζομαι, έχει κάποια διαφορά που πρέπει να έχω υπόψη μου? 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, katerinafm είπε

Δηλαδή είναι από τις τρεις που είχαμε πει στην αρχή απλά εγώ διάλεξα την mushkin που τελικά δεν είναι συμβατή. Τύχη. 

Υπάρχει διαφορά σε αυτό που λέτε 'μόνη της'? Αφού εγώ 4 στικ χρειάζομαι, έχει κάποια διαφορά που πρέπει να έχω υπόψη μου? 

Βρε Κατερινιω εγω τωρα το καταλαβα.....δεν το πηρα χαμπαρι,ανεφερες οτι τις gskill δεν τις βρηκες και σου εστειλα αλλα τρια μαγαζια να δεις εαν υπαρχουν.....;

Tελικα πηρες τις mushkin 🙂

Στις 13/3/2021 στις 10:34 ΠΜ, JDROGAS είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JDROGAS είπε

Βρε Κατερινιω εγω τωρα το καταλαβα.....δεν το πηρα χαμπαρι,ανεφερες οτι τις gskill δεν τις βρηκες και σου εστειλα αλλα τρια μαγαζια να δεις εαν υπαρχουν.....;

Tελικα πηρες τις mushkin 🙂

Ναι έψαχνα σε πολλά μαγαζια και κανένα δεν είχε τέσσερα τεμάχια gskill, εκτός από το t-support. Αλλά υπέθεσα ότι και οι τρεις θα είναι οκ και πήγαινα με τιμές γιατί ήταν λίγο πιο φτηνές οι mushkin και πήρα mushkin που τελικά δεν είναι σωστές . :( 

Επεξ/σία από katerinafm
Δημοσ.
19 ώρες πριν, dimuscrossfire είπε

Κατερίνα όπως προανέφερα σε τέτοιες περιπτώσεις όπως η δικιά σου μητρική βάζεις transcend 1333mhz.δεν υπάρχουν στο εμπόριο πλέον.μονο από εδώ αν βρεις κάποιον που να πουλάει.αλλιως σε καινούριες μόνο corsair xms3 4gb 1333mhz cl9 τις μπλε που έχουν κάνα 20 ευρώ η μία.το ξέρω ότι αυτό που τραβάς τώρα είναι σπάσιμο νεύρων αλλά δεν έχεις άλλη λύση.

Βρήκα μία αλλά δεν είναι μπλε. Άρα δεν είναι αυτή παρόλο που βγαίνει όταν ψάχνω αυτή την corsair? Αυτή ή η gskill είναι πιο πιθανό να δουλέψει? 

Παιδια για να καταλήξουμε κάπου για το επόμενο βήμα, να προχωρήσω με τις gskill τώρα ή σε κάποια άλλη? Έχω πραγματικά καλύτερες πιθανότητες να δουλέψει ή να πετάξω τον υπολογιστή από το παράθυρο γιατί κουράστηκα να μου βγάζει την πίστη κάθε φορά που πάω να του αλλάξω κάτι? :p Έχω πολύ πέσει και δεν είναι η καλύτερη μου να πάνε χαμένα τα χρήματα μου ( η t-support δεν δέχεται ανοιγμένες ραμ πίσω).

Δημοσ.

@katerinafm Βρίσκεστε στην Αθήνα μήπως και μπορώ να σας προτείνω μια λυση με μνήμες ;
Αν ναι επικοινωνήστε αν θέλετε μέσω πμ να σας βοηθήσω για να μην παιδευεστε άδικα.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι στη μέση επιστροφής των στικ που δεν άνοιξα στο t-support. Οι επόμενες επιλογές είναι η gskill https://t-support.gr/g.skill-4gb-ddr3-1333mhz-(f3-10600cl9s-4gbnt) ή αυτή η corsair https://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1155311 . Η corsair έχει ψύκτες. Ποια από τις δύο? Ο τεχνικός του t-support λέει ότι και οι δύο έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Ο Τέρης A. είπε gskill, o dimuscrossfire corsair. 

Εκτιμώ πολύ την βοήθεια όλων σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...