Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, katerinafm είπε

Παράγγειλα την gskil τελικά από το websupplies. Όταν έθρει και την δοκιμάσω θα ενημερώσω εδώ για τα αποτελέσματα! 

edit: Τα προβλήματα αρχίσαν με πήραν τηλέφωνο ότι είχαν μόνο ένα στικ και δε ξαναβγάζουν άλλο. Πάμε στα mushkin τώρα...

Yπαρχουν εαν θελεις τις ιδιες σε αλλα καταστηματα

https://t-support.gr/eksartimata-iu-anavathmisis/mnimes/g.skill-4gb-ddr3-1333mhz-(f3-10600cl9s-4gbnt)

https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/mnhmes-ram/221115-gskill-value-8gb-ddr3-1333mhz-(f3-10600cl9s-8gbnt)

https://mrcheap.gr/ipologistes/exartimata/mnimes/g.skill-ddr3-1333mhz-cl9-9-9-1.50v-f3-10600cl9s-4gbnt-f3-10600cl9s-4gbnt-f3-10600cl9s-4gbnt/?ref=bestprice.gr

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, dimuscrossfire είπε

Katerinafm όλα αυτά τα παλιά motherboard έχουν ιδιαιτερότητες.και όταν λεμε ιδιαιτερότητες μιλαμε και για συγκεκριμένες μνήμες και για τον τρόπο τοποθέτησης τους.δεν μας είπες ποτέ στην κουβέντα όλη αν δεν κάνω λάθος,διόρθωσε με σε παρακαλώ,αν δοκίμασες την μνήμη που είχες βάλει τότε μόνη της πάνω στο motherboard.εμπειρικα σου λέω ότι εμένα μου έχει τύχει να πρέπει να βάλω την μια μνήμη πρώτα από τα δεξιά, να ανοίξω το pc (να πάρει μπρος μετά από 10 δευτερόλεπτα), να το ξανά κλείσω, να τοποθετήσω την δεύτερη ξανά στο δεύτερο slot από δεξιά πάντα και ούτω καθεξής.τωρα όσο αφορά τα single side και double side chip έχει να κάνει μόνο με τα volt που καταναλώνουν σαν μνήμες.οι single είναι πιο low voltage.οι μητρικές δίνουν αρκετό ρεύμα και για τους δύο τύπους.ειναι ειδικές μνήμες που έβγαιναν παλιά με παραπάνω volt π.χ. corsair dhx που δεν έπαιζαν σε όλες τις μητρικές.οι πιο συμβατές πάντως σε τέτοια motherboard ήταν οι transcend 1333mhz

Έχουν περάσει χρόνια από τότε για να θυμάμαι ακριβώς τι έκανα, αλλά λογικά θα δοκίμασα πολλά και διάφορα για να δω αν μπορώ να τις κάνω να δουλέψουν. Θυμάμαι για παράδειγμα ότι είδα ότι δε δούλευε όταν έβαζα μόνo του ενα 4gb stick και ούτε 8. Αλλά για τα τσιπάκια κτλ δεν ήξερα ότι έχουν σημασία τότε. 

7 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Ο κωτσόβολος μίλησα με το τσατ και δεν έχουν 4 τεμάχια και τις άλλες δύο mushkin δεν τις έχουν στο κατάστημα. Πάω στα άλλα τώρα.

Παρεπιπτόντως λίγο ξύνησα με την hellasphone γιατι τους έκανα αντίστοιχη ερώτηση και είπαν ότι μόνο αν τα παραγγείλω και πληρώσω θα το κοιτάξουν. Τέλος πάντων πάω στα άλλα τώρα να δω. 

Επεξ/σία από katerinafm
Δημοσ.

Παράγγειλα από το t-support τώρα που υποστηρίζουν ότι έχουν 4 τεμάχια και για τα τρία διαφορετικά στικ...είμαι λίγο σκεπτική αλλά αν ναι τέλεια. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήθελα να έχω ευχάριστα νέα σήμερα αλλά δυστυχώς όχι. Ήρθε η mushkin ram που προτείνατε και δε δούλευε με τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα. Τα φαν ανοίγουν για μια στιγμή και μετά ο υπολογιστής κλείνει. Δοκίμασα ένα στικ μόνο του, δύο, σε διαφορετικές θέσεις, και το ίδιο αποτέλεσμα. Δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να δοκιμάσω. Με το που βάζω τα παλιά ο υπολογιστής δουλεύει.  Τα στικ είχαν τσιπακια μόνο από την μια πλευρά, αυτό είναι το πρόβλημα? Έχω πολύ στεναχωρηθεί. 

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση με ενα clear cmos να τις δουλεψει.

Ειναι ιδιοτροπια της μητρικης τι να πω....

Βγαλτον απο την πριζα και βγαλε για ενα λεπτο τη μπαταρια που ειναι επανω στη μητρικη.

Ξαναβαλτην και δοκιμασε με τις καινουργιες μνημες,εστω τη μια αρχικα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Υπαρχει περιπτωση με ενα clear cmos να τις δουλεψει.

Ειναι ιδιοτροπια της μητρικης τι να πω....

Βγαλτον απο την πριζα και βγαλε για ενα λεπτο τη μπαταρια που ειναι επανω στη μητρικη.

Κάθε φορά που δοκίμαζα έκλεινα την ασφάλεια πριν, αυτό δεν μετράει? Δεν γνωρίζω τι είναι το clean cmos. 

Σε προηγούμενα σχόλια είχε αναφερθεί ότι για να δουλέψει από 4gb και πάνω πρέπει να έχουν τσιπάκια και από τις δύο πλευρές, άρα αφού αυτές τελικά δεν είχαν και από τις δύο δεν εξηγείται γιατί δε δουλεύουν? 

Δημοσ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDROGAS είπε

Να βγάλω την μπρίζα οκ αλλά δε ξέρω πως να βγάλω την μπαταρία που είναι επάνω στην μητρική και είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ούτε καν την βρίσκω αν εννοούμε για μπαταρία που είναι κυκλική στην μητρική σύμφωνα με το google. Επιμένω μήπως είναι το θέμα τσιπ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katerinafm είπε

Ήρθε η mushkin ram που προτείνατε και δε δούλευε με τίποτα.

4GB με τσιπάκια μπρος-πίσω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

4GB με τσιπάκια μπρος-πίσω;

Όχι αυτό λέω ότι ήταν με τσιπάκια μόνο στην μία πλευρά, η πίσω μερια δεν είχε τίποτα. Ορίστε και σε φωτο

IMG_20210322_174828.jpg

IMG_20210322_174838.jpg

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, katerinafm είπε

Να βγάλω την μπρίζα οκ αλλά δε ξέρω πως να βγάλω την μπαταρία που είναι επάνω στην μητρική και είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ούτε καν την βρίσκω αν εννοούμε για μπαταρία που είναι κυκλική στην μητρική σύμφωνα με το google. Επιμένω μήπως είναι το θέμα τσιπ? 

Δες εδω στο βιντεο.

Δεν χρειαζεται καν να βαλεις κατσαβιδι.

Εχει ενα μεταλλικο clips με το νυχι σου μπορεις να τη βγαλεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katerinafm είπε

Όχι αυτό λέω ότι ήταν με τσιπάκια μόνο στην μία πλευρά, η πίσω μερια δεν είχε τίποτα. Ορίστε και σε φωτο

IMG_20210322_174828.jpg

IMG_20210322_174838.jpg

Δεν έχει μπρος-πίσω;... 🥶 Επιστροφή! Δεν πρόκειται να παίξουν.

Δημοσ.

Κατερίνα όπως προανέφερα σε τέτοιες περιπτώσεις όπως η δικιά σου μητρική βάζεις transcend 1333mhz.δεν υπάρχουν στο εμπόριο πλέον.μονο από εδώ αν βρεις κάποιον που να πουλάει.αλλιως σε καινούριες μόνο corsair xms3 4gb 1333mhz cl9 τις μπλε που έχουν κάνα 20 ευρώ η μία.το ξέρω ότι αυτό που τραβάς τώρα είναι σπάσιμο νεύρων αλλά δεν έχεις άλλη λύση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Δεν έχει μπρος-πίσω;... 🥶 Επιστροφή! Δεν πρόκειται να παίξουν.

Αυτό λέω. Αλλά υπέθεσα ότι επειδή ήταν στις τρεις που είχαμε καταλήξει εδώ 'όλοι μαζί' ότι θα ήταν με μπρος πίσω. Είχα ξαναρωτήσει αλλά μήπως τώρα που είναι και τσεκαρισμένο ότι δε δουλεύει βρούμε τρόπο, δεν υπάρχει κάπου που να λέει αν έχει τσιπάκια μπρος πίσω? Οι άλλες δύο που είχαμε βρει εδώ ήταν οι https://t-support.gr/mushkin-silverline-4gb-ddr3-1333-mhz-(991770) και https://t-support.gr/g.skill-4gb-ddr3-1333mhz-(f3-10600cl9s-4gbnt)

13 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Δες εδω στο βιντεο.

Δεν χρειαζεται καν να βαλεις κατσαβιδι.

Εχει ενα μεταλλικο clips με το νυχι σου μπορεις να τη βγαλεις.

Δεν το βρίσκω, εννοείται μπορεί να κάνω λάθος γιατί είναι κάτι τελείως καινούργιο για μένα αλλά να τι βλέπω σε φωτό IMG_20210322_173701.jpg.570652d7fb00d0283e727c40f922214c.jpg

6 λεπτά πριν, dimuscrossfire είπε

Κατερίνα όπως προανέφερα σε τέτοιες περιπτώσεις όπως η δικιά σου μητρική βάζεις transcend 1333mhz.δεν υπάρχουν στο εμπόριο πλέον.μονο από εδώ αν βρεις κάποιον που να πουλάει.αλλιως σε καινούριες μόνο corsair xms3 4gb 1333mhz cl9 τις μπλε που έχουν κάνα 20 ευρώ η μία.το ξέρω ότι αυτό που τραβάς τώρα είναι σπάσιμο νεύρων αλλά δεν έχεις άλλη λύση.

Αυτό που βρίσκω είναι αυτό https://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1155311 αλλά δεν είναι μπλε...

Δημοσ.

Ποσες μνημες πηρες;

Γιατι βλεπω 4;

Εαν εχει σκαλωσει παντως η μητρικη με 4 δεν προκειται να ξεκινησει ουτε σε 1 χρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...