lefstef Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 η κάρτα λέει ο κατασκευαστής θέλει 450w τροφοδοτικό και εσύ το έβαλες σε 350w τροφοδοτικό του κιλού. πάρε πρώτα ένα από αυτά που σου είπαν να έχουμε μία βάση να δούμε αν δουλεύει το υπόλοιπο ή έχει πάρει και καμιά μητρική 1
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 37 λεπτά πριν, taps είπε μην μου μιλάτε στον πληθυντικό παιδιά ειμαι σίγουρα πιο μικρός από σας😂 Ο.Κ. Εγώ είμαι του '99
taps Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, lefstef είπε η κάρτα λέει ο κατασκευαστής θέλει 450w τροφοδοτικό και εσύ το έβαλες σε 350w τροφοδοτικό του κιλού. πάρε πρώτα ένα από αυτά που σου είπαν να έχουμε μία βάση να δούμε αν δουλεύει το υπόλοιπο ή έχει πάρει και καμιά μητρική Έχεις δίκιο btw το psu είναι 400
JDROGAS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Ο.Κ. Εγώ είμαι του '99 Spoiler Παιδι μου μην τα πετας ετσι αποτομα αυτα!!!! 1
afm Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ο.Κ. Εγώ είμαι του '99 Γκουχ, γκουχ, γκουχ, υπάρχουν κι αυτές οι ηλικίες, ε; 1
taps Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Παιδια ευχαριστώ όποιον με βοήθησε σε αυτό το θέμα τελικά η ζημιά ήταν το hdmi cable 1 1
JDROGAS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Παντως γενικοτερα προς πληροφορηση ολων μας,οταν υπαρχει η εναλλακτικη της dvi και δεν υπαρχει θεμα υψηλοτερης αναλυσης απο fhd,ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιεται η dvi θυρα με το αντιστοιχο καλωδιο.Ειναι η απολυτη σταθεροτητα. Τα hdmi εχουνε θεματα γενικοτερα (τα μισω για να ειμαι ειλικρινης με εχουν ταλαιπωρησει πολλες φορες)😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα