afr0d1t1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Storytime Spoiler Μετακόμισα το καλοκαίρι στο νέο μου σπίτι, ωστόσο λόγω έλλειψης διαθέσιμης γραμμής μπήκα σε λίστα αναμονής. Στο προηγούμενο σπίτι είχα 50αρα γραμμή μεσω χαλκού πραγματική ταχύτητα στα 40-45. Αφού δεν είχα γραμμή πήγα έκανα το καρτοκινητό μου συμβόλαιο μιας και θα είχα έκπτωση 10% λόγω σταθερού. Πήρα μια extra sim όπου την έβαλα στο 4G router με το συμβόλαιο. Την προηγούμενη παρασκευή ήρθε μήνυμα ότι θα με συνδέσουν μετά από πολύμηνη αναμονή σε 50αρα γραμμή, υπάρχει κάποιο router (όπως του speedbooster) που να συνδυάζει την σταθερή γραμμή με τα δεδομένα 4G?
LaMereda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μόνο αυτό του Speed Booster: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/new_speed_booster.html Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος να τα συνδυάσεις, διαφορετικά δεν θα χρέωναν το Speed Booster..
Kozanitis1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Προσωπικά δε γνωρίζω πως μπορείς να τα συνδυάσεις, ίσως με κάποιο modem router που να έχει και 4G δυνατότητες, χωρίς να χρεωθείς το speed booster.., πιθανότητα θα πρέπει να το προμηθευτεις εσύ, τώρα έχεις το speed port plus? Σκάλισε λίγο μήπως έχει κάπου ρυθμίσεις για να προσθέσεις ένα 4g ανταπτορα
afr0d1t1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Προσωπικά δε γνωρίζω πως μπορείς να τα συνδυάσεις, ίσως με κάποιο modem router που να έχει και 4G δυνατότητες, χωρίς να χρεωθείς το speed booster.., πιθανότητα θα πρέπει να το προμηθευτεις εσύ, τώρα έχεις το speed port plus? Σκάλισε λίγο μήπως έχει κάπου ρυθμίσεις για να προσθέσεις ένα 4g ανταπτορα speedport έχω πιθανόν να έχω σταθερό μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Δεν με πειράζει να χρεωθώ/αποκτήσω τον ανάλογο εξοπλισμό. Αν ξερετε καποιο modem router που να δουλευει και τα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα