aypnia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KilliK είπε δεν ειναι ακριβως ετσι. το GFN μπορει να παιξει τα παιχνιδια που διαθετεις ηδη στην Steam συλλογη σου. Στην περιπτωση ομως του Stadia, αν θες να παιξεις τα παιχνιδια που σου ανηκουν ηδη, πρεπει να τα ξαναγορασεις απο το store της Google. Το GFN παρεχει την καλυτερη VFM υπηρεσια για τον καταναλωτη σε σχεση με το Stadia, αλλα οι AAA publishers δεν θελουν να την στηριξουν, επειδη θελουν το παιχνιδι που εχεις ηδη αγορασει, να το ξαναπληρωσεις ξανα για να το παιζεις σε καποια αλλη πλατφορμα. Ειναι ο ιδιος λογος που θελουν να εξαφανισουν την αγορα των μεταχειρισμενων παιχνιδιων σε φυσικο μεσο. Αν δεν διαθέτεις ήδη όμως ή θέλεις να αγοράσεις ένα νέο παιχνίδι; Το κατανοώ το κόλλημα που έχουμε με τις συλλογές μας στο steam, κι εγώ έχω κάπου 300 παιχνίδια. Παρεπτιπτόντως από αυτά μόνο τα 80 μου έχει σαν διαθέσιμα το GFN. Τα άλλα 220 τον π...λο. Και να το πληρώνω κάθε μήνα το GFN και τον π..λο στα 2/3 της συλλογής μου. Αν είναι να πάρω ένα νέο παιχνίδι και με ενδιαφέρει να το παίζω με streaming γιατί πολύ απλά δεν θέλω να αγοράσω ξανά hardware στο μέλλον για να το σηκώνει ο υπολογιστής μου και θέλω να το παίζω σε όλες τις συσκευές μου με streaming η λογική λέει να το πάρω από streaming store κι όχι μέσω... Λαμίας. Κι όταν με το καλό το xloud επιτρέψει κι αγορές, xcloud δαγκωτό. Προσωπικά αγοράζω ταινίες από το Apple TV και το YouTube με Google Pay, όπου τη πετύχω σε καλύτερη τιμή. Αν μου έλεγε η Apple ή η Google να πληρώνω επιπλέον για να κάνω streaming τις αγορασμένες μου ταινίες θα τους έλεγα παλαβούς. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, aypnia είπε Αν δεν διαθέτεις ήδη όμως ή θέλεις να αγοράσεις ένα νέο παιχνίδι; Το κατανοώ το κόλλημα που έχουμε με τις συλλογές μας στο steam, κι εγώ έχω κάπου 300 παιχνίδια. Παρεπτιπτόντως από αυτά μόνο τα 80 μου έχει σαν διαθέσιμα το GFN. Τα άλλα 220 τον π...λο. Και να το πληρώνω κάθε μήνα το GFN και τον π..λο στα 2/3 της συλλογής μου. Αν είναι να πάρω ένα νέο παιχνίδι και με ενδιαφέρει να το παίζω με streaming γιατί πολύ απλά δεν θέλω να αγοράσω ξανά hardware στο μέλλον για να το σηκώνει ο υπολογιστής μου και θέλω να το παίζω σε όλες τις συσκευές μου με streaming η λογική λέει να το πάρω από streaming store κι όχι μέσω... Λαμίας. Κι όταν με το καλό το xloud επιτρέψει κι αγορές, xcloud δαγκωτό. Προσωπικά αγοράζω ταινίες από το Apple TV και το YouTube με Google Pay, όπου τη πετύχω σε καλύτερη τιμή. Αν μου έλεγε η Apple ή η Google να πληρώσω κι από πάνω για να τις κάνω streaming θα τους έλεγα παλαβούς. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις την Google , επειδη εχει μια κακη πρακτικη στο να σκοτωνει τα προτζεκτς της αν δεν εχουν βραχυπροθεσμα κερδη. και ακριβως αυτο που ειχαμε προβλεψει συνεβει και με το Stadia, κατα το ημιση προς το παρον. Επισης η Google δεν εχει πει πουθενα τι θα γινει με τις αγορες μας, σε περιπτωση που κλεισει το μαγαζι. Επομενως, για καποιον που δεν του περισσεύουν τα λεφτα, δεν υπαρχει λογος να παρει το ρισκο να επενδυσει στο Stadia. Ισως σε μερικα χρονια οταν εδραιωθει στην αγορα, να ειναι μιας ασφαλης επιλογη. Αλλα για την ωρα δεν ειναι. Ενω με το GFN, τα παιχνιδια σου ξερεις οτι θα τα κρατησεις οτι και να γινει. Φυσικα το XCloud, στα χαρτια τουλαχιστον, φαινεται να ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε game streaming, εφοσων συνδυαστει με το game pass. Και μαλλον αυτο θα γινει το στανταρ στο μελλον. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, KilliK είπε Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις την Google , επειδη εχει μια κακη πρακτικη στο να σκοτωνει τα προτζεκτς της αν δεν εχουν βραχυπροθεσμα κερδη. και ακριβως αυτο που ειχαμε προβλεψει συνεβει και με το Stadia, κατα το ημιση προς το παρον. Επισης η Google δεν εχει πει πουθενα τι θα γινει με τις αγορες μας, σε περιπτωση που κλεισει το μαγαζι. Επομενως, για καποιον που δεν του περισσεύουν τα λεφτα, δεν υπαρχει λογος να παρει το ρισκο να επενδυσει στο Stadia. Ισως σε μερικα χρονια οταν εδραιωθει στην αγορα, να ειναι μιας ασφαλης επιλογη. Αλλα για την ωρα δεν ειναι. Ενω με το GFN, τα παιχνιδια σου ξερεις οτι θα τα κρατησεις οτι και να γινει. Φυσικα το XCloud, στα χαρτια τουλαχιστον, φαινεται να ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε game streaming, εφοσων συνδυαστει με το game pass. Και μαλλον αυτο θα γινει το στανταρ στο μελλον. Άλλο αυτό, άλλο αν εμπιστεύεσαι ή όχι τη Google. Το μοντέλο του GFN σχολίασα που κατά τη ταπεινή μου άποψη δεν με συμφέρει σαν καταναλωτή μακροπρόθεσμα. Θέλω gaming streaming stores και πολλά για να έχουμε επιλογές. Όσο για το Stadia, δεν φοβάμαι μη χάσω τις αγορές μου, θα το κλείσουν αυτό είναι σιγουράκι και θα μου τις μεταφέρουν στο YouTube Gaming. Παλιά τους τέχνη κόσκινο Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 εσυ λες οτι το εχεις σιγουρο οτι θα κλεισει η υπηρεσια, αλλα παρολαυτα θα δωσεις τα λεφτα σου σε αυτην. οοοοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, KilliK είπε εσυ λες οτι το εχεις σιγουρο οτι θα κλεισει η υπηρεσια, αλλα παρολαυτα θα δωσεις τα λεφτα σου σε αυτην. οοοοκ. Δεν ΘΑ δώσω έχω δώσει ήδη. Σήμερα αγόρασα όλα τα Tomb Raider τα έχει σε προσφορά και λήγει αύριο. Όχι δεν φοβάμαι ότι θα μου φάνε τα λεφτά, δεν είναι καμιά offshore στη Καραϊβική Να και κάποιες αποδείξεις αγορών μου για του λόγου το αληθές. Μιλάνε και ελληνικά οι άτιμοι Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2021 από aypnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 1/3/2021 στις 11:54 ΜΜ, sancroth είπε το ίδιο δεν ισχύει με κάθε πλατφόρμα αυτή τη στιγμή? Αν κλείσει το steam ή το epic πως θα παίξεις τα games που είχες στο library σου? Ναι το ίδιο ισχύει. Η διαφορά είναι με τα παιχνίδια σε φυσική μορφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 On 01/03/2021 at 17:19, aypnia said: Τι εννοείς απλά; DRM = δεν σου ανήκει το παιχνίδι. Τέλος. Το GFN απαιτεί και να αγοράσεις το παιχνίδι και να πληρώνεις συνδρομή για να νοικιάζεις από την Nvidia κάρτα γραφικών. Χωρίς συνδρομή σε πετάει από το παιχνίδι κάθε ώρα και έχει αναμονή για να συνδεθείς. Ο ορισμός του trial δηλαδή. Και αγορά του παιχνιδιού και συνδρομή, πράγμα κατανοητό βέβαια από τη μεριά τους. Η Nvidia πουλάει κάρτες γραφικών και σκοπός τους είναι ακόμη και στο streaming να εξακολουθήσουμε και στο μέλλον να πληρώνουμε για hardware. Ναι έχει ξεκάθαρο policy. Remote computer είναι. Για εμένα τίμιο. Παίζεις τα παιχνίδια σου όπου θες. Για το DRM συμφωνώ. Παρόλα αυτά η πιθανότητα να χάσεις το παιχνίδι στο steam είναι σαφώς μικρότερη από το stadia. Το stadia έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος (για την google) και δεν σε αφήνει να "κατεβάσεις" το παιχνίδι να το παίξεις locally Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JimGer είπε Ναι έχει ξεκάθαρο policy. Remote computer είναι. Για εμένα τίμιο. Παίζεις τα παιχνίδια σου όπου θες. Για το DRM συμφωνώ. Παρόλα αυτά η πιθανότητα να χάσεις το παιχνίδι στο steam είναι σαφώς μικρότερη από το stadia. Το stadia έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος (για την google) και δεν σε αφήνει να "κατεβάσεις" το παιχνίδι να το παίξεις locally Δεν παίζεις τα παιχνίδια σου όπου θες. Από τα 300 παιχνίδια που έχω στο steam μόνο τα 80 υποστηρίζει. Αύριο μπορεί να υποστηρίζει 90, μεθαύριο 30, who knows. Ένα δείγμα από γιουβέτσι είναι και με μηνιαία συνδρομή από πάνω, πραγματικό remote pc είναι αυτό. https://shadow.tech/ Δεν με ενδιαφέρει το locally, θέλω να ξεφορτωθώ το locally και να πάω σε mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 6 minutes ago, aypnia said: Δεν παίζεις τα παιχνίδια σου όπου θες. Από τα 300 παιχνίδια που έχω στο steam μόνο τα 80 υποστηρίζει. Αύριο μπορεί να υποστηρίζει 90, μεθαύριο 30, who knows. Ένα δείγμα από γιουβέτσι είναι και με μηνιαία συνδρομή από πάνω, πραγματικό remote pc είναι αυτό. https://shadow.tech/ Δεν με ενδιαφέρει το locally, θέλω να ξεφορτωθώ το locally και να πάω σε mac. Ναι το ξέρω. Αν και σε αυτό δεν φταίει η nvidia. Τον καθένα ότι τον βολεύει. Προσωπικά θα ήθελα να παίξω GTA V λίγο. Είχα 2 χρόνια δωρεάν λόγω shield. ΑΛλά gamer δεν είμαι και όταν παίζω είναι συνήθως στο PS4. Όπως και να έχει μακάρι να βρεις κάτι αν σε βολέψει. Νομίζω αν μεγαλώσουν οι υπηρεσίες τύπου GFN θα τις κυνηγήσουν όπως έκαναν και εκείνη. Για εμένα αυτό θα έπρεπε να είναι παράνομο να πω την αλήθεια. ΑΝ αγοράζεις το παιχνίδι θα έπρεπε να μπορείς να το κάνεις ότι θες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Άλλη μία Google υπηρεσία που ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα ... και θα πάει άκλαυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα