Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Θέλω να πουλήσω το κινητό μου για να πάρω ένα νέο. Πρόκειται για iphone xs 64 gb με απειροελάχιστα σημάδια χρήσης το οποίο αγόρασα τον Φεβρουάριο του 2020. Δεν έχω ξαναμπεί στην διαδικασία να πουλήσω το προηγούμενο κινητό μου και δεν ξέρω τα πως, που κοκ. Πού μου προτείνετε να το πουλήσω για να έχω το μέγιστο δυνατό κέρδος και ποια υπολογίζετε περίπου ότι θα είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να το πουλήσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas2705 είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Θέλω να πουλήσω το κινητό μου για να πάρω ένα νέο. Πρόκειται για iphone xs 64 gb με απειροελάχιστα σημάδια χρήσης το οποίο αγόρασα τον Φεβρουάριο του 2020. Δεν έχω ξαναμπεί στην διαδικασία να πουλήσω το προηγούμενο κινητό μου και δεν ξέρω τα πως, που κοκ. Πού μου προτείνετε να το πουλήσω για να έχω το μέγιστο δυνατό κέρδος και ποια υπολογίζετε περίπου ότι θα είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να το πουλήσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Όπως είπε και ο πάνω, καλύτερη επιλογή το Facebook marketplace και μπορείς να το βάλεις κι εδώ στο insomnia στις αγγελίες αν θες. Για την τιμή θα έλεγα μεταξύ 350 και 400€ ανάλογα πόσο γρήγορα θες να φύγει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...