Cokoblokos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Καλημερα σε ολους και καλο μηνα! Δεν εχω πολυ γνωση επι του θεματος και θα χρειαστω τα φωτα σας! Θελω να φτιαξω ενα ντουλαπι για ενα επιπλο στο μπανιο μου και ο ξυλουργος μου ειπε αν θα ηθελα να το βαψουμε με λακκα ή λουστρο. Ο ιδιος μου εδωσε για το λουστρο μια τιμη 50 ευρω πιο πανω απο την λακκα. Επειδη θεωρησα την τιμη του αρκετα ψηλη, πηγα και σε εναν δευτερο ξυλουργο που με τα ιδια υλικα κατασκευης μου ειπε μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη. Το περιεργο ειναι οτι και εδω μου εδωσε 2 τιμες για με 50 ευρω διαφορα για λακκα και λουστρο, ομως αναποδα. Δηλαδη μου παρουσιασε την λακκα πιο ακριβη. Για να μην παω και σε 3ο ξυλουργο για να δω ποιος (μαλλον) με κοροιδευει, ηθελα να μου πειτε κι εσεις αν γνωριζετε ποιο απο τα 2 παραπανω σεναρια ειναι φυσιολογικο. Και φυσικα αν εχετε αποψη για λακκα ή λουστρο, ευπροσδεκτη! Σας ευχαριστω!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι η λάκα ειναι πιο ακριβή δε νομιζω πως ειναι τοσο ευκολο να βαψεις με λακα χωρις πιστολι. Τι ξύλο έχεις βάλει; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από ΠάρηςΓ
Cokoblokos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Νομιζω οτι η λάκα ειναι πιο ακριβή δε νομιζω πως ειναι τοσο ευκολο να βαψεις με λακα χωρις πιστολι. Τι ξύλο έχεις βάλει; Κοντρα πλακε θαλασσης διοτι ειναι για το μπανιο. Θα βαφει μονο η προσοψη του γιατι το υπολοιπο θα ειναι κρυμμενο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Cokoblokos είπε Κοντρα πλακε θαλασσης διοτι ειναι για το μπανιο. Θα βαφει μονο η προσοψη του γιατι το υπολοιπο θα ειναι κρυμμενο. Πάγκο τι έχεις βάλει; Εκτος αν δεν εχει λογο νιπτήρα Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από ΠάρηςΓ
Cokoblokos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, ΠάρηςΓ είπε Πάγκο τι έχεις βάλει; Δεν υπαρχει παγκος. Δεν ειναι τετοιο ντουλαπι που καταλαβες. Ενα χτιστο ειναι με επικαθημενο νιπτηρα. Ουσιαστικα θελω ενα ντουλαπι με 2 πορτακια κατω απο το χτιστο. Ουσιαστικα αυτο που ρωταω ειναι πως γινεται ο ενας να μου λεει την λακκα ακριβοτερη απο το λουστρο και ο αλλος το αντιστροφο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Cokoblokos είπε Δεν υπαρχει παγκος. Δεν ειναι τετοιο ντουλαπι που καταλαβες. Ενα χτιστο ειναι με επικαθημενο νιπτηρα. Ουσιαστικα θελω ενα ντουλαπι με 2 πορτακια κατω απο το χτιστο. Ουσιαστικα αυτο που ρωταω ειναι πως γινεται ο ενας να μου λεει την λακκα ακριβοτερη απο το λουστρο και ο αλλος το αντιστροφο. Δε ξέρω. Συνήθως απο οσο ξερω ζητάνε παραπάνω για λάκκα. Τωρα το τι συμβαίνει δε ξέρω μπορεί να του περίσσεψε από άλλη δουλειά
greekbusters Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Εφόσον το έχεις κάνει κόντρα πλακέ, αν είναι και συμιδα ακόμα καλύτερα(γτ τα φθηνότερα με το πέρασμα του χρόνου στραβωνουν ότι κ να κάνεις), βαφτο λακκα να το έχεις για πάντα να είναι αθάνατο. Έχει καλύτερη αντοχή από το λούστρο στην υγρασία. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το ντουλάπι έτοιμο κ να το πας ο ίδιος στον λουστραδορο να πάρεις τιμή. ( η τιμή της λακας από έναν καλό λουστραδορο κυμαίνεται στα 25/τετραγωνικο) 40 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε Καλημερα σε ολους και καλο μηνα! Δεν εχω πολυ γνωση επι του θεματος και θα χρειαστω τα φωτα σας! Θελω να φτιαξω ενα ντουλαπι για ενα επιπλο στο μπανιο μου και ο ξυλουργος μου ειπε αν θα ηθελα να το βαψουμε με λακκα ή λουστρο. Ο ιδιος μου εδωσε για το λουστρο μια τιμη 50 ευρω πιο πανω απο την λακκα. Επειδη θεωρησα την τιμη του αρκετα ψηλη, πηγα και σε εναν δευτερο ξυλουργο που με τα ιδια υλικα κατασκευης μου ειπε μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη. Το περιεργο ειναι οτι και εδω μου εδωσε 2 τιμες για με 50 ευρω διαφορα για λακκα και λουστρο, ομως αναποδα. Δηλαδη μου παρουσιασε την λακκα πιο ακριβη. Για να μην παω και σε 3ο ξυλουργο για να δω ποιος (μαλλον) με κοροιδευει, ηθελα να μου πειτε κι εσεις αν γνωριζετε ποιο απο τα 2 παραπανω σεναρια ειναι φυσιολογικο. Και φυσικα αν εχετε αποψη για λακκα ή λουστρο, ευπροσδεκτη! Σας ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Πήγαινε σε ενα ξυλουργείο να σου κοψουν δυο πορτακι high gloss ή απο βακελίτη να στα κολλήσουν και γύρω γύρω και είσαι έτοιμος
PLACEBO_89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, Cokoblokos είπε Καλημερα σε ολους και καλο μηνα! Δεν εχω πολυ γνωση επι του θεματος και θα χρειαστω τα φωτα σας! Θελω να φτιαξω ενα ντουλαπι για ενα επιπλο στο μπανιο μου και ο ξυλουργος μου ειπε αν θα ηθελα να το βαψουμε με λακκα ή λουστρο. Ο ιδιος μου εδωσε για το λουστρο μια τιμη 50 ευρω πιο πανω απο την λακκα. Επειδη θεωρησα την τιμη του αρκετα ψηλη, πηγα και σε εναν δευτερο ξυλουργο που με τα ιδια υλικα κατασκευης μου ειπε μια αρκετα χαμηλοτερη τιμη. Το περιεργο ειναι οτι και εδω μου εδωσε 2 τιμες για με 50 ευρω διαφορα για λακκα και λουστρο, ομως αναποδα. Δηλαδη μου παρουσιασε την λακκα πιο ακριβη. Για να μην παω και σε 3ο ξυλουργο για να δω ποιος (μαλλον) με κοροιδευει, ηθελα να μου πειτε κι εσεις αν γνωριζετε ποιο απο τα 2 παραπανω σεναρια ειναι φυσιολογικο. Και φυσικα αν εχετε αποψη για λακκα ή λουστρο, ευπροσδεκτη! Σας ευχαριστω! Η λακα ειναι πιο ακριβη γιατι εχει καλυτερη αδιαβροχοποιηση.. αρα και πιο αξιοπιστη σε θεματα υγρασιας!
_Biohazard_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Για μπάνιο, με υγρασία κτλ λάκα και μόνο. Σίγουρα προσφέρει καλύτερη αδιαβροχοποιηση και μακροημέρευση των επίπλων, οπότε στο τέλος βγαίνει και πιο οικονομική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα