Προς το περιεχόμενο

Ποιο OS σε MACBOOK PRO mid2012 ?

marios1515

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

σύμφωνα πάντα με την apple, δίχνει να υποστηρίζει μέχρι το macOS Catalina 10.15.7, στο λάπτοπ σου.

Απο εκεί και πέρα όμως παίζει ρόλο τι "φοράει" πάνω...πόση ram,  δίσκο ssd, που θα βοηθήσει πολύ. Επίσης για τι χρήση προορίζεται ο υπολογιστής. Άλλο πράγμα απλή πλοήγηση και άλλο Photoshop, Illustrator και edit προγράμματα. Προσωπικά έχω το macbook pro του 2011 με 16ραμ και ssd δίσκο, με το που έκανα εγκατάσταση τα Catalina έτρεχε τα μισά πράγματα και τα άλλα μισά με το ζόρι και χωρίς να υποστηρίζει γραφικά. Tα High Sierra τα τρέχει τέλεια. Καλύτερα θα σε βοηθήσει και κάποιος με το ίδιο μηχάνημα του 12. 

Καλή συνέχεια

Π.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ θα πρόσθετα ότι αν τα Catalina δεν έχουν να προσθέσουν κάτι σημαντικό σε κάποιον, δεν θα τα πρότεινα, αφού κόβουν την υποστήριξη των 32μπιτων apps. Θα έπαιζα μεταξύ High Sierra και Mojave.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/3/2021 στις 1:40 ΜΜ, Recio5135 είπε

Καλημέρα,

σύμφωνα πάντα με την apple, δίχνει να υποστηρίζει μέχρι το macOS Catalina 10.15.7, στο λάπτοπ σου.

Απο εκεί και πέρα όμως παίζει ρόλο τι "φοράει" πάνω...πόση ram,  δίσκο ssd, που θα βοηθήσει πολύ. Επίσης για τι χρήση προορίζεται ο υπολογιστής. Άλλο πράγμα απλή πλοήγηση και άλλο Photoshop, Illustrator και edit προγράμματα. Προσωπικά έχω το macbook pro του 2011 με 16ραμ και ssd δίσκο, με το που έκανα εγκατάσταση τα Catalina έτρεχε τα μισά πράγματα και τα άλλα μισά με το ζόρι και χωρίς να υποστηρίζει γραφικά. Tα High Sierra τα τρέχει τέλεια. Καλύτερα θα σε βοηθήσει και κάποιος με το ίδιο μηχάνημα του 12. 

Καλή συνέχεια

Π.

Στις 1/3/2021 στις 1:54 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Κι εγώ θα πρόσθετα ότι αν τα Catalina δεν έχουν να προσθέσουν κάτι σημαντικό σε κάποιον, δεν θα τα πρότεινα, αφού κόβουν την υποστήριξη των 32μπιτων apps. Θα έπαιζα μεταξύ High Sierra και Mojave.

κι εγω αυτο σκεφτομουν και ειμα αναμεσα σε high sierra  και mojave.

μπορω να παω απευθειας απο  mavericks?

Επεξ/σία από marios1515

Δεν έχω προσπαθήσει, πάντα πήγαινα στο νεότερο. Πιστεύω πως αν αγνοήσεις το τελευταίο που θα σου εμφανίζει σίγουρα στο system update, και ψάξεις μέσα στο Appstore του mac για αυτό που θες (High sierra ή Μojave), θα το βρεις.

Π.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...