thimiostrikala Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ εχω ένα πρόβλημα σε επιτύχειο λέβητα ARISTON GENUS PREMIUM 24 με το νερό χρήσης, Τον εχω ρυθμίσει να εχω ζεστό νερό στους 60 βαθμούς και δεν το εχω, Στην αρχή μόλις ανοίγω την ζεστή βρύση έρχεται ζεστό νερό ικανοποιητικό όταν αφήσω να τρέχει το νερό πέφτει η θερμοκρασία περίπου στους 30 με 40 βαθμούς, παλαιοτέρα όσο το άφηνα να τρέχει τόσο ποιο πολύ ζεσταινότανε τη μπορεί να συνέβη, μήπως γνωρίζει κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε, Παρεμπίπτοντος το αισθητήριο για ζεστού νερού το εχω βγαλη και το δοκίμασα με το Πολύμερο και με έναν αναπτήρα και παρατήρησα ότι ζεσταίνοντας μειώνεται η αντίστασή του, λογικά θα πρεπη να είναι καλό ευχαριστώ
JohnnySilverhand Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 δεν ξερω να σου απαντησω στο προβλημα σου αλλα σβησε το email σου γιατι θα το παρουν τα bots και θα βαρεθεις να σου στελνουν ανεπιθυμητα μηνυματα
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Εχεις στο δικτυο σου θερμοστατική βανα; αν δεν ξερεις κάλεσε εναν υδραυλικό, ή αυτον που εκανε την εγκατάσταση
davarisx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, thimiostrikala είπε Εγώ εχω ένα πρόβλημα σε επιτύχειο λέβητα ARISTON GENUS PREMIUM 24 με το νερό χρήσης, Τον εχω ρυθμίσει να εχω ζεστό νερό στους 60 βαθμούς και δεν το εχω, Στην αρχή μόλις ανοίγω την ζεστή βρύση έρχεται ζεστό νερό ικανοποιητικό όταν αφήσω να τρέχει το νερό πέφτει η θερμοκρασία περίπου στους 30 με 40 βαθμούς, παλαιοτέρα όσο το άφηνα να τρέχει τόσο ποιο πολύ ζεσταινότανε τη μπορεί να συνέβη, μήπως γνωρίζει κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε, Παρεμπίπτοντος το αισθητήριο για ζεστού νερού το εχω βγαλη και το δοκίμασα με το Πολύμερο και με έναν αναπτήρα και παρατήρησα ότι ζεσταίνοντας μειώνεται η αντίστασή του, λογικά θα πρεπη να είναι καλό ευχαριστώ Έχεις κάνει ποτέ χημικό καθαρισμό του εναλλάκτη ζεστού νερού χρήσης? Απο αυτά που γράφεις μάλλον αυτό πρέπει να είναι.
thimiostrikala Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Στις 28/2/2021 στις 11:57 ΜΜ, JohnnySilverhand είπε δεν ξερω να σου απαντησω στο προβλημα σου αλλα σβησε το email σου γιατι θα το παρουν τα bots και θα βαρεθεις να σου στελνουν ανεπιθυμητα μηνυματα πως μπορώ να σβήσου το email δεν το βλέπου Στις 1/3/2021 στις 9:22 ΠΜ, ΠάρηςΓ είπε Ποσο καιρο το έχεις; 12 χρόνια είναι συμπύκνωσης Στις 1/3/2021 στις 9:22 ΠΜ, ΠάρηςΓ είπε Ποσο καιρο το έχεις; Στις 1/3/2021 στις 7:17 ΠΜ, davarisx είπε Έχεις κάνει ποτέ χημικό καθαρισμό του εναλλάκτη ζεστού νερού χρήσης? Απο αυτά που γράφεις μάλλον αυτό πρέπει να είναι. στα 4 χρόνια περίπου έκανα χημικό καθαρισμού Στις 28/2/2021 στις 11:57 ΜΜ, JohnnySilverhand είπε δεν ξερω να σου απαντησω στο προβλημα σου αλλα σβησε το email σου γιατι θα το παρουν τα bots και θα βαρεθεις να σου στελνουν ανεπιθυμητα μηνυματα πως να το σβήσου δεν το βλέπω
thimiostrikala Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Στις 6/3/2021 στις 9:01 ΜΜ, thimiostrikala είπε πως μπορώ να σβήσου το email δεν το βλέπου 12 χρόνια είναι συμπύκνωσης στα 4 χρόνια περίπου έκανα χημικό καθαρισμού πως να το σβήσου δεν το βλέπω Εχω καθαρίσει τον ανάλλακτή και το σύστημα που εχει το αισθητήριο ζεστού νερού επισυνάπτω φωτογραφεία όλο αυτό το σύστημα το εχω κάνη βίδες και το καθάρισα το πρόβλημα δεν διορθώθηκε μήπως γνωρίζει κάποιος ποσά ΚΙΛΩΜ πρεπη να είναι το αισθητήριο το δικό μου είναι με κρύα νερά 4,5ΚΩ
troi.g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Στις 28/2/2021 στις 11:55 ΜΜ, thimiostrikala είπε Εγώ εχω ένα πρόβλημα σε επιτύχειο λέβητα ARISTON GENUS PREMIUM 24 με το νερό χρήσης, Τον εχω ρυθμίσει να εχω ζεστό νερό στους 60 βαθμούς και δεν το εχω, Στην αρχή μόλις ανοίγω την ζεστή βρύση έρχεται ζεστό νερό ικανοποιητικό όταν αφήσω να τρέχει το νερό πέφτει η θερμοκρασία περίπου στους 30 με 40 βαθμούς, παλαιοτέρα όσο το άφηνα να τρέχει τόσο ποιο πολύ ζεσταινότανε τη μπορεί να συνέβη, μήπως γνωρίζει κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε, Παρεμπίπτοντος το αισθητήριο για ζεστού νερού το εχω βγαλη και το δοκίμασα με το Πολύμερο και με έναν αναπτήρα και παρατήρησα ότι ζεσταίνοντας μειώνεται η αντίστασή του, λογικά θα πρεπη να είναι καλό ευχαριστώ Εχεις και αλλη πηγη ζεστου νερου? π.χ ηλεκτρικο θερμοσιφωνο στο παταρι , μην τυχον και του εχεις αφησει τη βανα ανοιχτη και μπερδευει τα νερα. Χαμηλωσε του και λιγο τους βαθμους , γιατι να φτανεις 60 βαθμους?
thimiostrikala Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Στις 1/3/2021 στις 12:12 ΠΜ, NikosKallithea είπε Εχεις στο δικτυο σου θερμοστατική βανα; αν δεν ξερεις κάλεσε εναν υδραυλικό, ή αυτον που εκανε την εγκατάσταση εντάξει το έλυσα το πρόβλημα με το νερό έφταιγε το αισθητήριο ζεστού νερού έχασε την ωμική αντίσταση του με κρύα νερά έπρεπε να εχει 12με 13 ΚΩ και αυτό εχει 4,5 ΚΩ όλα καλά ευχαριστώ σε όσους ανταποκριθήκανε στο πρόβλημά μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα