manolis27 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/3/2021 στις 4:30 ΜΜ, Silverage είπε Εγώ έτσι τα συμπληρώνω και πάνε κανονικά. Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω στον ΚΩΔΙΚΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΤΟΛΕΑ επειδη θελω να κανω και γω καταθεση μεσω εθνικης μου εχει μεγιστο αριθμο χαρακτηρων 16 και δεν μου το παιρνει ολο,ειπα μετα να δοκιμασω χωρις το KRAKEN.COM (μιλαω μονο για τον κωδικο αναφορας εντολεα, στην αιτιολογια τα εβαλα οπως μου το εχει το κρακεν) αλλα και παλι δεν χωρουσαν οι αριθμοι με το κενο αναμεσα τους. Εαν τα βαλω χωρις το κενο αναμεσα τους θα υπαρξει προβλημα? Θα χαρω πολυ να με βοηθησει καποιος. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από manolis27
Shadowmancer Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Θα βαλεις μονο τους αριθμους ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ Μην ξεχασεις οπωσδηποτε ομως να γραψεις εκει που σου λεει σχολια αν δεν κανω λαθος να βαλεις ΚRAKENCOM 2
manolis27 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 αρχικα σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου! μολις εκανα την διαδικασια που μου ειπες, φανταζομαι μεχρι τεταρτη θα εχω καποια ενημερωση! για χρεωση εβαλα απο κοινου γιατι ειδα σε προηγουμενα σχολια να το ειπαν. Ελπιζω να εκανα καλα χαχαχ! Σε ευχαριστω και παλι
Shadowmancer Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Αν εβαλες και το krakencom λογικα μεχρι Τριτη - Τεταρτη θα εχουν μπει στο λογαριασμο σου. Εχουνε παρα πολυ καλη εξυπηρετηση πατας στο συμβολο chat και στην αρχη μιλας με bot, γραφεις την ερωτηση σου και επιλεγεις να μιλησεις με εναν ειδικο. Ειναι πολυ εξυπηρετικοι και η επικοινωνια αμεση. Συνηθισε το γιατι ειναι το μελλον, οι τραπεζες εχουν πεθανει... 1
manolis27 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 11 ώρες πριν, Shadowmancer είπε Αν εβαλες και το krakencom λογικα μεχρι Τριτη - Τεταρτη θα εχουν μπει στο λογαριασμο σου. Εχουνε παρα πολυ καλη εξυπηρετηση πατας στο συμβολο chat και στην αρχη μιλας με bot, γραφεις την ερωτηση σου και επιλεγεις να μιλησεις με εναν ειδικο. Ειναι πολυ εξυπηρετικοι και η επικοινωνια αμεση. Συνηθισε το γιατι ειναι το μελλον, οι τραπεζες εχουν πεθανει... Ναι ναι εβαλα κανονικα το krakencom στην αιτιολογια μαζι με τον κωδικο. Στον κωδικο αναφορας ειναι που εβαλα μονο τους αριθμους χωρις το κενο και χωρις το κρακεν! οταν μπουν με το καλο θα δοκιμασω να αγορασω να πουλησω και μετα να κανω αναληψη πρωτου βαλω μεσα αρκετα λεφτα και τα κλαφτω γιατι εχθες εβαλα μονο ενα 10ρικο για δοκιμη😂😂. Οποτε απο πεμπτη-παρασκευη εαν εχω προβλημα με την αναληψη θα επανελθω🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις