Gunix Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω. Με αυτά τα δύο προγράμματα, μπορώ να φτιάξω ένα image που να έχει μέσα τα Windows, Drivers, Office και τα προγράμματα; Για να μπορώ να τα γράψω σε DVD ή να το κάνω σε bootable from USB ώστε να μπορώ τα εγκαταστήσω μια και καλή, χωρίς να τα βάζω ένα ένα; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από Gunix
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Το ghost είναι λίγο παλιό. Τo acronis το έχω δουλέψει. Έχω πάρει κλώνο και τον έχω μεταφέρει σε 20 ίδια pc με επιτυχία. Τον κλώνο τον έκανα σε εξωτερικό δίσκο αλλά μπορείς να τον κάνεις και σε usb. Μπούταρα από cd που είχα κάνει μέσα το acronis αλλά μπορείς να το κάνεις και σε usb και μετά να μεταφέρεις τον κλώνο στον ελεύθερο χώρο και να τα έχεις μαζί. 1
Gunix Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Okay. Θα μπορούσα παρακάλω να έχω ένα βίντεο οδηγό πως το κάνω αυτό;
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Στο youtube έχει 10άδες βίντεο. Ρίξε μια αναζήτηση για acronis true image clone disk 1
Gunix Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Στις 1/3/2021 στις 2:51 ΜΜ, micos000 είπε Στο youtube έχει 10άδες βίντεο. Ρίξε μια αναζήτηση για acronis true image clone disk Okay. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα