ntosko Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω αγοράσει τον Be Quiet Pure Base 500DX. Είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος απο το κουτι. Έχω μόνο ενα θέμα και θα ήθελα την βοηθειά σας. Το κουτι έχει μπροστά ένα USB 3 type A και μια θύρα για Type C. Εσωτερικά οι συνδέσεις για αυτα τα 2 ειναι το κλασικο καλώδιο για το type A και ενα για το type C. Η μιτρική μου όμως (Asus Prime B360 Plus) δεν διαθέτει κάποια υποδοχή για τέτοιου τύπου βύσμα. Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω? Βάζω και μια φωτο απο το βύσμα type C 1
niko13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2021 στις 6:24 ΜΜ, ntosko είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχω αγοράσει τον Be Quiet Pure Base 500DX. Είμαι παρα πολυ ικανοποιημένος απο το κουτι. Έχω μόνο ενα θέμα και θα ήθελα την βοηθειά σας. Το κουτι έχει μπροστά ένα USB 3 type A και μια θύρα για Type C. Εσωτερικά οι συνδέσεις για αυτα τα 2 ειναι το κλασικο καλώδιο για το type A και ενα για το type C. Η μιτρική μου όμως (Asus Prime B360 Plus) δεν διαθέτει κάποια υποδοχή για τέτοιου τύπου βύσμα. Υπάρχει τρόπος να το συνδέσω? Βάζω και μια φωτο απο το βύσμα type C Εχεις ελευθερο καποιο κλασσικο usb header 3.0 στη μητρικη? Με ενα τετοιο κανεις δουλεια τοτε... https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07MQXDD13/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1.. Αν δεν εχεις κ μενουν μονο usb 2.0 header στη μητρικη μπορεις να βαλεις αυτο πρωτα κ μετα το απο πανω.. https://www.amazon.de/-/en/Alcasa-5021-PST1-interface-gender-adapters/dp/B00B9L6VX4/ref=mp_s_a_1_4?dchild=1&keywords=usb+2.0+auf+usb+3.0&qid=1614623442&sr=8-4.. Θα δουλευει βεβαια η θυρα με usb 2.0 ταχυτητες.. Τα link ενδεικτικα για να καταλαβεις, κοιτα μπας κ βρεις φθηνοτερα😁 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από niko13 2
ntosko Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχεις δίκιο. Αυτός είναι ένας τρόπος σύνδεσης. Από την άλλη σκεφτομαι..... το usb 3 header στην μητρική δίνει αν δεν κάνω λάθος 2 usb. Μήπως υπάρχει κανενα καλώδιο να σπάει απο το header της μητρικής σε usb 3 και υποδοχή για type c header? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από ntosko 1
niko13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, ntosko είπε Εχεις δίκιο. Αυτός είναι ένας τρόπος σύνδεσης. Από την άλλη σκεφτομαι..... το usb 3 header στην μητρική δίνει αν δεν κάνω λάθος 2 usb. Μήπως υπάρχει κανενα καλώδιο να σπάει απο το header της μητρικής σε usb 3 και υποδοχή για type c header? Αδερφε μου καταλαβα τι εννοεις αλλα δεν εχω τρακαρει κατι τετοιο... Το πιο κοντινο ειναι αυτο (20 pin splittter) https://www.performance-pcs.com/peripherals/usb-adapters/20-pin-usb-3-0-internal-header-y-splitter-cable-12cm-mdy-cab020.html αλλα δεν το βρισκω ευρωπη... K παλι ομως δειχνει να βαλεις ανταπτορακι για το usb c. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από niko13 1
ntosko Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα το κοιτάξω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα