Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα macbook air a1466 early 2014

Το πρόβλημα που έχει είναι το εξής.

Όταν βάζω το φορτιστή  δεν ανάβει το λαμπάκι αλλά κάνει 2 γυρίσματα το ανεμηστηρακι και μπουταρει αλλά χωρίς backlight.αν βγάλω όμως το φορτιστή και σβήσει πατώντας κρατημένο το power on και βάλω το φορτιστή  αρχίζει να δουλεύει  φουλ το ανεμηστηρακι και ανοίγει κανονικά  και λειτουργεί. Αλλά μετά από λίγο σταματάει να δουλεύει  το trackpad και το πληκτρολόγιο  αλλά βάζοντας εξωτερικό πληκτρολόγιο δουλεύει.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κανείς εγκατάσταση το τελευταίο Mac OS  και να κανείς boot από αυτό ακόμα και αν το έχεις εγκαταστήσει σε εξωτερικό σκληρό.

Κάνε και τα οποία update σου εμφανίσει μετά την εγκατάσταση.

Δημοσ.

προσπαθησα να βαλω το catalina αλλα μου λεει couldnt verify your firmware

μετα ξαναπροσπαθησα αλλα μου λεει you must connect a power source ενω ειμαι συνδεμενος με το φορτιστη η μπαταρια δεν υπαρχει καν ουτε φορτιζει

Δημοσ.
14 ώρες πριν, panos-PARTS είπε

προσπαθησα να βαλω το catalina αλλα μου λεει couldnt verify your firmware

μετα ξαναπροσπαθησα αλλα μου λεει you must connect a power source ενω ειμαι συνδεμενος με το φορτιστη η μπαταρια δεν υπαρχει καν ουτε φορτιζει

Η μπαταρία έχει αλλαχτεί ποτέ? Σε τι κατάσταση είναι? 

Δημοσ.

Οχι δεν την έχω αλλάξει είναι συνδεμενη αλλά όπως είπα δεν φορτίζει και βασικά δεν δείχνει καν φωτάκι ο φορτιστής. Ούτε την εμφανίζει πάνω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, panos-PARTS είπε

Οχι δεν την έχω αλλάξει είναι συνδεμενη αλλά όπως είπα δεν φορτίζει και βασικά δεν δείχνει καν φωτάκι ο φορτιστής. Ούτε την εμφανίζει πάνω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας. 

Υπάρχει μια πιθανότητα να το προκαλεί η μπαταρία. Δεν προχωράει ίσως στο update γιατί δεν βλέπει σταθερή παροχή ενέργειας. Τα MacBook επηρεάζονται σημαντικά από την μπαταρία και την διαχείριση ενέργειας. Δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς την μπαταρία , μόνο με το φορτιστή.

Μήπως έχεις άλλο φορτιστή να δοκιμάσεις . Ας μην είναι και γνήσιος. Να δούμε αν φταίει το κύκλωμα φόρτισης ή ο φορτιστής.

1 λεπτό πριν, atheatos είπε

Υπάρχει μια πιθανότητα να το προκαλεί η μπαταρία. Δεν προχωράει ίσως στο update γιατί δεν βλέπει σταθερή παροχή ενέργειας. Τα MacBook επηρεάζονται σημαντικά από την μπαταρία και την διαχείριση ενέργειας. Δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς την μπαταρία , μόνο με το φορτιστή.

Μήπως έχεις άλλο φορτιστή να δοκιμάσεις?Ας μην είναι και γνήσιος. Να δούμε αν φταίει το κύκλωμα φόρτισης ή ο φορτιστής.

Δημοσ.

εβαλα και αλλο φορτιστη με ανταπτορακι απο magsafe1 σε 2 παλι το ιδιο γινοτανε .απλα εκει ψιλοεδειχνε λιγο πρασινο το φωτακι

επισης οταν μπαινω youtube και αφηνω ενα βιντεο να παιζει το πληκτρολογιο και το τrackpad δουλευουν οταν δεν παιζει καποιο βιντεο σταματανε και μονο με εξωτερικο ποντικι δουλευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...