akalyptos.patra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Γεια σας θέλω κάποια άποψη από κάποιο γνώστη εγώ πιστεύω θα πετύχει αυτό που θα κάνω αλλά θέλω και μία δεύτερη γνώμη έχω ένα κινητό και εχω επίσης δύο μπαταρίες που είναι ίδιες ακριβώς για το συγκεκριμένο κινητό αυτό, λέω να ανοίξω της μπαταρίες στο πάνω μέρος έχει μία πλακέτα την καταργήσω τη μία πλακέτα και να συνδέσω τις δύο μπαταρίες παράλληλα μπαταρία με μπαταρία όχι σε σειρά παράλληλα + με + - με - και αφού τη συνδέσου να βάλω την πλακέτα μετά αυτό το κάνω για να αυξήσω τι χωρητικότητα σε αμπέρ αμπέρ είναι συνολικά δύο μπαταρίες θα γίνουν 7000 mah θα πετύχει ή θα κάνω βλακεία τι λέτε
chios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Και να πετύχει αυτό θα είναι αντιαισθητικο. Γιατί θες να το κάνεις αυτό;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, akalyptos.patra είπε Γεια σας θέλω κάποια άποψη από κάποιο γνώστη εγώ πιστεύω θα πετύχει αυτό που θα κάνω αλλά θέλω και μία δεύτερη γνώμη έχω ένα κινητό και εχω επίσης δύο μπαταρίες που είναι ίδιες ακριβώς για το συγκεκριμένο κινητό αυτό, λέω να ανοίξω της μπαταρίες στο πάνω μέρος έχει μία πλακέτα την καταργήσω τη μία πλακέτα και να συνδέσω τις δύο μπαταρίες παράλληλα μπαταρία με μπαταρία όχι σε σειρά παράλληλα + με + - με - και αφού τη συνδέσου να βάλω την πλακέτα μετά αυτό το κάνω για να αυξήσω τι χωρητικότητα σε αμπέρ αμπέρ είναι συνολικά δύο μπαταρίες θα γίνουν 7000 mah θα πετύχει ή θα κάνω βλακεία τι λέτε Τι κινητό έχεις;
akalyptos.patra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, chios είπε Και να πετύχει αυτό θα είναι αντιαισθητικο. Γιατί θες να το κάνεις αυτό; Δεν θα φαίνεται τίποτα γιατί έχω καλούπι σιλικόνης να μείνω πάνω πόσο παχαίνει 3mm με 4 mmη μία μπαταρία θα είναι στη θέση της και η άλλη θα είναι πάνω στη θήκη με το καλούπι σιλικόνης που έχω
koutsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akalyptos.patra είπε Γεια σας θέλω κάποια άποψη από κάποιο γνώστη εγώ πιστεύω θα πετύχει αυτό που θα κάνω αλλά θέλω και μία δεύτερη γνώμη έχω ένα κινητό και εχω επίσης δύο μπαταρίες που είναι ίδιες ακριβώς για το συγκεκριμένο κινητό αυτό, λέω να ανοίξω της μπαταρίες στο πάνω μέρος έχει μία πλακέτα την καταργήσω τη μία πλακέτα και να συνδέσω τις δύο μπαταρίες παράλληλα μπαταρία με μπαταρία όχι σε σειρά παράλληλα + με + - με - και αφού τη συνδέσου να βάλω την πλακέτα μετά αυτό το κάνω για να αυξήσω τι χωρητικότητα σε αμπέρ αμπέρ είναι συνολικά δύο μπαταρίες θα γίνουν 7000 mah θα πετύχει ή θα κάνω βλακεία τι λέτε Και αν τα καταφέρεις τι θα κάνεις μετά; θα κολλήσεις τη δεύτερη μπαταρία με σελοτειπ στην πλάτη; αντί να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία γιατί δεν αγοράζεις απλά ένα power bank? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από koutsis
akalyptos.patra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι κινητό έχεις; Mi8 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Και αν τα καταφέρεις τι θα κάνεις μετά; θα κολλήσεις τη δεύτερη μπαταρία με σελοτειπ στην πλάτη; αντί να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία γιατί δεν αγοράζεις απλά ένα power bank? Όπως απάντησα και λίγο παραπάνω στο σχολείο κάποιο παιδί έχω καλούπι σιλικόνης προσαρμοσμένο στη θήκη πάνω και απλά θα παχύνεις 3M δεν θα φαίνεται τίποτα είναι αντιγραφή ακριβώς από ένα power bank case battery και όσο για το powerbank βαρέθηκα τα καλώδια είτε σε ρεύμα είναι είτε σε power bank θέλει καλώδιο και δεν έχει το κινητό μου ασύρματη φόρτιση
chios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Και πως θα ενώσεις τις δύο μπαταρίες;; έχεις δει πως είναι η μπαταρία πάνω στην πλακέτα;; το πιο πιθανό είναι να γίνει ζημιά, όταν αγόρασες το τηλέφωνο ήξερες ότι η μπαταρία του είναι σάπια γιατί το πήρες.
akalyptos.patra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, akalyptos.patra είπε Mi8 Όπως απάντησα και λίγο παραπάνω στο σχολείο κάποιο παιδί έχω καλούπι σιλικόνης προσαρμοσμένο στη θήκη πάνω και απλά θα παχύνεις 3M δεν θα φαίνεται τίποτα είναι αντιγραφή ακριβώς από ένα power bank case battery και όσο για το powerbank βαρέθηκα τα καλώδια είτε σε ρεύμα είναι είτε σε power bank θέλει καλώδιο και δεν έχει το κινητό μου ασύρματη φόρτιση 3 λεπτά πριν, chios είπε Και πως θα ενώσεις τις δύο μπαταρίες;; έχεις δει πως είναι η μπαταρία πάνω στην πλακέτα;; το πιο πιθανό είναι να γίνει ζημιά, όταν αγόρασες το τηλέφωνο ήξερες ότι η μπαταρία του είναι σάπια γιατί το πήρες. 7 λεπτά πριν, koutsis είπε Και αν τα καταφέρεις τι θα κάνεις μετά; θα κολλήσεις τη δεύτερη μπαταρία με σελοτειπ στην πλάτη; αντί να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία γιατί δεν αγοράζεις απλά ένα power bank? Όπως απάντησα και λίγο παραπάνω στο σχολείο κάποιο παιδί έχω καλούπι σιλικόνης προσαρμοσμένο στη θήκη πάνω και απλά θα παχύνεις 3M δεν θα φαίνεται τίποτα είναι αντιγραφή ακριβώς από ένα power bank case battery και όσο για το powerbank βαρέθηκα τα καλώδια είτε σε ρεύμα είναι είτε σε power bank θέλει καλώδιο και δεν έχει το κινητό μου ασύρματη φόρτιση Πρώτον το κινητό δεν είναι σάπιο το είχα αγοράσει καινούργιο πριν ενάμιση χρόνο είναι mi8 pro 128 και και εγώ αυτό το κάνω για να ανεβάσω λίγο την μπαταρία να κρατάει μιάμιση μέρα δύο αν πετύχει τέλος πάντων υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει να είναι γνώστης τα πολλά λόγια είναι φτώχεια εγώ δεν είπα τι να κάνω γνωρίζω καλά τι θα κάνω αν θα πετύχει είπα στο ερώτημα μου αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει και τα τεχνικά είναι δικό μου θέμα δεν θα χαλάσω ένα κινητό τέτοιο τζάμπα γιατί γιατί αγοράσεις ένα τέτοιο κινητό θα σε 400 με 500 ευρώ
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Φίλε είναι τοσα που μπορεί να πάνε λάθος και να σκάσει στα χέρια σου ή στην τσέπη σου.Εγω δεν θα το έκανα. 1
koutsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, akalyptos.patra είπε Όπως απάντησα και λίγο παραπάνω στο σχολείο κάποιο παιδί έχω καλούπι σιλικόνης προσαρμοσμένο στη θήκη πάνω και απλά θα παχύνεις 3M δεν θα φαίνεται τίποτα είναι αντιγραφή ακριβώς από ένα power bank case battery και όσο για το powerbank βαρέθηκα τα καλώδια είτε σε ρεύμα είναι είτε σε power bank θέλει καλώδιο και δεν έχει το κινητό μου ασύρματη φόρτιση Πρώτον το κινητό δεν είναι σάπιο το είχα αγοράσει καινούργιο πριν ενάμιση χρόνο είναι mi8 pro 128 και και εγώ αυτό το κάνω για να ανεβάσω λίγο την μπαταρία να κρατάει μιάμιση μέρα δύο αν πετύχει τέλος πάντων υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει να είναι γνώστης τα πολλά λόγια είναι φτώχεια εγώ δεν είπα τι να κάνω γνωρίζω καλά τι θα κάνω αν θα πετύχει είπα στο ερώτημα μου αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει και τα τεχνικά είναι δικό μου θέμα δεν θα χαλάσω ένα κινητό τέτοιο τζάμπα γιατί γιατί αγοράσεις ένα τέτοιο κινητό θα σε 400 με 500 ευρώ Βάλε κανένα σημείο στιξης! Μας βγήκαν τα μάτια! 1
akalyptos.patra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, koutsis είπε Βάλε κανένα σημείο στιξης! Μας βγήκαν τα μάτια! Φίλε έχεις απάντηση για το θέμα όχι μάλλον δεν έχεις τότε μην κρίνεις αν θα βάλω τελείες παύλες θαυμαστικά ερωτηματικά άμα έχεις απαντήσει απάντησε αν όχι να μην το διαβάζεις μπες άλλο θέμα εκτός το δικό μου .-
akalyptos.patra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φίλε είναι τοσα που μπορεί να πάνε λάθος και να σκάσει στα χέρια σου ή στην τσέπη σου.Εγω δεν θα το έκανα. Συμφωνώ φίλε μου αυτό που λες για αυτό και εγώ ρωτάω μήπως δεν το κάνω ή αν το έχει κάνει κάποιος άλλος μου πει Το okay γιατί έχω τις γνώσεις να το κάνω είναι λίγο ριψοκίνδυνο το ξέρω γιατί μπορεί να σκάσει και από την μπαταρία σε θερμοκρασία και μου μία λάθος συνδεσμολογία είμαι το θέμα φόρτισης αλλά φτάνουν τα αμπέρ πολλά ρίσκα έχει
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, akalyptos.patra είπε Φίλε έχεις απάντηση για το θέμα όχι μάλλον δεν έχεις τότε μην κρίνεις αν θα βάλω τελείες παύλες θαυμαστικά ερωτηματικά άμα έχεις απαντήσει απάντησε αν όχι να μην το διαβάζεις μπες άλλο θέμα εκτός το δικό μου .- Όταν θες απαντήσεις το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να δείχνεις σεβασμό σε αυτούς που σε διαβάζουν.Και το να γράφεις σωστά δείχνει σεβασμό.
akalyptos.patra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 φίλε μου άμα ανοίξουμε την συζήτηση για σεβασμός για θέματα γράφεις για πολλά τέτοια θέματα δεν ξεμπλέκουμε για αυτό ότι σταματάμε εδώ 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Όταν θες απαντήσεις το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να δείχνεις σεβασμό σε αυτούς που σε διαβάζουν.Και το να γράφεις σωστά δείχνει σεβασμό. 7 λεπτά πριν, Dantε είπε Κανε το και πες μας τι εγινε. Θα δούμε φίλε μου αν θα το κάνω γιατί είναι ακριβό το κινητό και δεν είναι τέτοια ρίσκα τέτοια εποχή μετά θέλουμε πεντακοσάρικο για κινητό απλά πιστεύω ότι κάποιος γνώστης ηλεκτρονικών ή κάτι άλλο τέλος πάντων θα βρεθεί εδώ μέσα να μου δώσει μία λίγο πιο σαφής απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα