calico Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να ανοίξω το pc μετά από λίγες μέρες δεν ανταποκρίνεται. Πατάω το κουμπί και είναι νεκρό. Όταν κλείνω το τροφοδοτικό από διακόπτη του κάνει έναν θόρυβο (τσαφ) . Αφού το ανοιγοκλείσω 2-3 φορές και ο θόρυβος ελλατώνεται , μετά ξεκινάει .Το τροφοδοτικό είναι το corsair rm750x.
ougxar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Το τσαφ στο κλεισιμο ειναι η ασφαλεια του λογικα απο οσο θυμαμαι τα corsair ετσι ειναι,σχετικα με το θεμα που αντιμετωπιζεις καλο ειναι να δοκιμασεις καποιο αλλο τροφοδοτικο στον υπολογιστη
akmakas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Πολύ πιθανόν τροφοδοτικό αλλά κοίτα και κάποια διαρροή αν υπάρχει στο κουτί κάποια γείωση κλπ. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με μια MSI Χ 5700xt που είχα πάρει και κάποιες φορές όταν έμενε κλειστό το κουτί στα 10 λεπτά πήγαινε να ανοίξει και έσβηνε..Το άνοιγα όταν έκλεινα τελείως το τροφοδοτικό για 1 λεπτό. Τελικά ήταν η κάρτα από ότι φάνηκε γιατί μου την αντικατέστησαν με μια άλλη μάρκα και όλα δούλευαν ρολόι.
calico Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, akmakas είπε Πολύ πιθανόν τροφοδοτικό αλλά κοίτα και κάποια διαρροή αν υπάρχει στο κουτί κάποια γείωση κλπ. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με μια MSI Χ 5700xt που είχα πάρει και κάποιες φορές όταν έμενε κλειστό το κουτί στα 10 λεπτά πήγαινε να ανοίξει και έσβηνε..Το άνοιγα όταν έκλεινα τελείως το τροφοδοτικό για 1 λεπτό. Τελικά ήταν η κάρτα από ότι φάνηκε γιατί μου την αντικατέστησαν με μια άλλη μάρκα και όλα δούλευαν ρολόι. Είχα μία 7750 πριν και δεν είχα θέμα. Μετά έβαλα rx 380 . Να είναι αυτό; Θα πρέπει να βάλω πάλι την παλιά για δοκιμή κτλ. Νόμιζα ότι ήταν το display port , αλλά το έχω βγάλει τώρα. https://www.cablechick.com.au/blog/the-displayport-pin-20-issue-explained/ Για τους πυκνωτές που λέτε σημαίνει ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί;
Dantε Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μιας και φανταζομαι δε γνωριζεις απο κολλητηρι (και θελει και προσοχη γιατι εχει και μεγαλους πυκνωτες εκει),τοτε πας για αλλο τροφοδοτικο. Εγγυηση δεν εχει? 1
akmakas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Κοίτα με την παλιά σου κάρτα.Αν έχεις θέμα πάλι δανείσου άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις μην βιαστείς να το αλλάξεις.
Nik10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Κάποτε όλα τελειώνουν. Αλλαγή τώρα. Ούτε κολλητήρια ούτε πυκνωτές. Η ασφάλεια προσωπική και των στοιχείων πρωτεύει.
calico Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δοκίμασα και άλλη κάρτα γραφικών αλλά τα ίδια. Από foxstore το έχω πάρει. Το έχω 1+ χρόνο. Θα τους στείλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα