Προς το περιεχόμενο

Cosmote replay tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cabdik είπε

καλα ολα αυτα, αλλα ειναι το 2ο βημα...! 

εγω ρωταω ενα βημα πισω, πριν κανεις συνδεση με ID κλπ..! τεχνικα τι χρειαζεσαι?   εχουμε μια απλη δορυφορικη συνδεση με αποκωδικοποιητη Cosmote, συνδεδεμενο σε μια απλη (non smart) TV.  τι θα πρεπει να αλλαξω-προσθεσω-αναβαθμισω για να εχω και το ReplayTV..?  εκει που ειναι, δεν υπαρχει ιντερνετ.....! μπορει να βαλει Rtv....? 

Οχι.

Και πριν απ'ολα αυτα,το Replay απαιτουσε συνδεση internet.

• Like 1
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Kωδικος συνδρομητη.........εμφανιζεται σε ολους μας........αθανατη cosmote.

Έλα τώρα...

3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν "διαρευσει" το αρχειο να ξερουν ποιος το εκανε .................

Δεν είμαστε καλά...

Αδιανόητο....τώρα που το λέτε, όντως εμφανίζεται μόνο στο "αποκλειστικό" υλικό, όχι στα κανάλια της τηλεόρασης...

Επεξ/σία από nikos_abel
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, 

Εχει κανενας άλλος πρόβλημα με την android εφαρμογη της cosmote tv;Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη σε android tv (συνδεδεμενη η tv με καλωδιο στο δικτυο με 200αρα γραμμη) και κολλαει το replay tv και ο ηχος συχνα και αναγκαζομαι και κανω restart την εφαρμογη για να στρωσει

Καμμια ιδεα; 

Δημοσ.

Παιδιά μετά απο update που έκανε το tv box της COSMOTE TV όταν μπαίνω στο google play δεν εμφανίζεται το app netflix, ούτε στην αναζήτηση. Τι έκαναν πάλι? το κόψανε?

Δημοσ.

Πάντως εγώ που είχα δορυφορικό και πήρα για ακύρωση λόγω του replay μου δώσανε δώρο το android box για ένα χρόνο!

Μετά τον χρόνο μου είπαν ή θα το χρεώνομαι 7€/μήνα ή μπορώ να το κάνω ιντερνετικό!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Kos+@s είπε

Πάντως εγώ που είχα δορυφορικό και πήρα για ακύρωση λόγω του replay μου δώσανε δώρο το android box για ένα χρόνο!

Μετά τον χρόνο μου είπαν ή θα το χρεώνομαι 7€/μήνα ή μπορώ να το κάνω ιντερνετικό!

Κι εμείς το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...