panosno1com Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, bstefos είπε Καλησπέρα. Επειδή θέλω να είμαι τίμιος πρώτα με τον εαυτό μου και φυσικά με όλους τους άλλους, αγαπητέ φίλε να σου πώ τα εξής. 1) Το σαββατοκύριακο επισκεπτόμενος τα πεθερικά μου στον νομό Βοιωτίας διαπίστωσα ότι το replay tv της cosmote δούλευε κανονικά με δορυφορικό υβριδικό δέκτη. (κουφό αλλά αλήθεια). 2) Στην LG του 2018 λειτουργεί κανονικά app της cosmote tv ( με replay tv) μιας και χρησιμοποιεί λογισμικό. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Οι δικοί σου πιθανόν να έχουν, διότι τα πλήκτρα εμπρός - πίσω - παύση κλπ είναι ψηφιακά και όχι άμεσα ανταποκρίσιμα (τις περισσότερες φορές). Τα πάντα βέβαια είναι σχετικά σε αυτόν τον κόσμο. είπαν οτι στους υβριδικούς θα σταματήσει 31/07 ! Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, panosno1com είπε είπαν οτι στους υβριδικούς θα σταματήσει 31/07 ! Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου Υβριδικους λεμε τα andoid tv box της Cosmote ?
qrstuv Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Υβριδικους λεμε τα andoid tv box της Cosmote ? Όχι τους προηγούμενους δέκτες που είναι με το πιάτο μέσω δορυφόρου 1
paulks Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 και εγω εβαλα το πρωι το android box διατηροντας το δορυφορικο δεκτη που ελεγε οτι 31/7 θα σταματησει το replay και on demand...και βλεπω τωρα 12 το βραδυ και αλλαξε ημερομηνια για 31/8 τελικα...τσαμπα εσπευσα για αποστολη του κουτιου τελικα...
kormos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 19/7/2022 στις 4:02 ΜΜ, bstefos είπε Καλησπέρα. Επειδή θέλω να είμαι τίμιος πρώτα με τον εαυτό μου και φυσικά με όλους τους άλλους, αγαπητέ φίλε να σου πώ τα εξής. 1) Το σαββατοκύριακο επισκεπτόμενος τα πεθερικά μου στον νομό Βοιωτίας διαπίστωσα ότι το replay tv της cosmote δούλευε κανονικά με δορυφορικό υβριδικό δέκτη. (κουφό αλλά αλήθεια). 2) Στην LG του 2018 λειτουργεί κανονικά app της cosmote tv ( με replay tv) μιας και χρησιμοποιεί λογισμικό. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Οι δικοί σου πιθανόν να έχουν, διότι τα πλήκτρα εμπρός - πίσω - παύση κλπ είναι ψηφιακά και όχι άμεσα ανταποκρίσιμα (τις περισσότερες φορές). Τα πάντα βέβαια είναι σχετικά σε αυτόν τον κόσμο. Μήπως στην τηλεόραση είναι ενεργό ακόμα λόγο της εφαρμογής; Αυτή είναι η έξτρα υπηρεσία για φορητές συσκευές αν δεν κάνω λάθος...
yositosi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Λοιπόν... με κάλεσαν μόλις τώρα από κοσμομπέεε. Προφανώς έψαχναν να βρουν λύση για την αιμοραγία και για αυτό δίνουν παρατάσεις, αλλά από ότι κατάλαβα το 31/08 είναι τελειωτικό. Της είπα ότι έχω δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά μου είπε πως όχι γιατί μου δίνουν εναλλακτικές. Της είπα ότι μου λέει βλακείες αλλά επέμεινε... δεν το ανέλυσα παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω βασικά γενικότερα. Απλά της τόνισα ότι τόσο καιρό είχα ΔΩΡΕΑΝ το On the go που σημαίνει ότι έβλεπα από τον δέκτη/δορυφορικό το οτιδήποτε (ακόμα και replay) και μπορούσα παράλληλα να βλέπω και σε άλλη φορητή συσκευή μέσω του app, και να παρακολουθώ κάτι άλλο με εξαίρεση τα αθλητικά κανάλια τα οποία μπορούσαν να γίνονται θέαση ΑΠΟ ΜΙΑ συσκευή. Τώρα με την αλλαγή αν θέλω να δω από το app μέσα στην τηλεόραση replay TV το On the go δεν δουλεύει γιατί λέει ότι ένας χρήστης είναι ήδη συνδεδεμένος. Οι προτάσεις τους 2... 1. Αλλαγή του πακέτου από δορυφορικό σε streaming. Της είπα ούτε για πλάκα και ότι ειναι αυταρχικό, και ότι στην τελική εγώ δορυφορικό πήρα και όχι το "φθηνότερο" (από πλευράς προσφορών) streaming. Οτι ειναι θρασείς που θεωρούν δεδομένο ότι όλοι έχουν TV που και ειναι smart αλλά και που υποστηρίζει το app τους, ή ότι θέλουν όλοι να θυσιάζουν το bandwith για IPTV. Δεν επέμεινε. 2. Δωρεάν για 1 χρόνο το Android TV box για χρήση ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τον δορυφορικό. Με αυτό τον τρόπο λέει ότι ουσιαστικά μπορώ να χρησιμοποιώ το box, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα μου επιτρέπει να βλέπουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 χρήστες, ένας από το box και ένας από φορητή (on the go δηλαδή), ΕΚΤΟΣ από Αθλητικά κανάλια τα οποία επιτρέπονται για θέαση μόνο απο μια συσκευή. Με αυτό τον τρόπο δηλαδή έμμεσα με γυρνάει σε streaming, επιτρέποντας όμως και 2ο χρήστη (ότι είχα δλδ και ως τώρα)... και απλά για το ψυχολογικό μου αφήνει για 1 έτος και την κάβα του δορυφορικού. Φυσικά δεν ξέρω τι γίνεται μετά το έτος εδώ. Τέλει ντεν τέλει το αγκόρι τρώει streaming? Εϊναι ξεκάθαρο ότι η χρήση δορυφόρου κοστίζει, και υποθέτω ότι θέλουν να το κόψουν σταδιακά, αλλά είναι επίσης και μια πραγματικότητα ότι δεν υπάρχει παντου broadband κάλυψη αλλά και δεν θέλουν όλοι να κρέμονται από τα "πλουμιστά" του δικτύου τους! Και δεδομένου του ότι είτε είμαστε 1000 είτε 1000000 χρήστες, το δορυφορικό ίδιο κόστος έχει για αυτούς, μάλλον ελπίζουν να γυρίσουν τα μεγάλα αστικά κέντρα και μετά να "θυσιάσουν" όσους δεν έχουν γρήγορο ιντερνετ... Από το κακό στο χειρότερο πάντως οεεο. Μεγάλο το κρίμα, και με αυτά και με αυτά ωθούν τον κόσμο στους διαφόρους "τζακ σπαροου" 1
riznik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 καλησπέρα ξεθάβω εν μέρη το θέμα γιατι με τα τηλεφωνικά τους κέντρα δεν βγάζω άκρη. Σε ηλικιωμένους ανθρώπους ήρθε η ειδοποιήση για το replay tv που χρησιμοποιούσαν εντατικότατα για να βλέπουν τα κανάλια τους ότι θα σταματήσει να λειτουργεί. Υπόψιν βλέπουν δορυφορικά. Απο ότι καταλαβαίνω απο τα παραπάνω post πρέπει να περάσουν σε streaming ? Σε αυτή την περίπτωση είναι το ίδιο εύχρηστη η διαδικασία του replay tv? Επίσης τον δορυφορικό δέκτη τον αλλάζει η cosmote με box ή πρέπει να γίνει αγορά κάποιου mibox κλπ ? Ευχαριστώ προκαταβολικά
kormos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, riznik είπε καλησπέρα ξεθάβω εν μέρη το θέμα γιατι με τα τηλεφωνικά τους κέντρα δεν βγάζω άκρη. Σε ηλικιωμένους ανθρώπους ήρθε η ειδοποιήση για το replay tv που χρησιμοποιούσαν εντατικότατα για να βλέπουν τα κανάλια τους ότι θα σταματήσει να λειτουργεί. Υπόψιν βλέπουν δορυφορικά. Απο ότι καταλαβαίνω απο τα παραπάνω post πρέπει να περάσουν σε streaming ? Σε αυτή την περίπτωση είναι το ίδιο εύχρηστη η διαδικασία του replay tv? Επίσης τον δορυφορικό δέκτη τον αλλάζει η cosmote με box ή πρέπει να γίνει αγορά κάποιου mibox κλπ ? Ευχαριστώ προκαταβολικά Η υπηρεσία Replay TV είναι κάτι διαφορετικό από το να βλέπουν τα κανάλια όπως αναφέρεις τώρα... Μφχ
riznik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, kormos είπε Η υπηρεσία Replay TV είναι κάτι διαφορετικό από το να βλέπουν τα κανάλια όπως αναφέρεις τώρα... Μφχ Αυτο ακριβώς θέλουν οι άνθρωποι το replay tv θα τους λέιψει.. είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία του cosmote μέσω internet ή και απο εκεί καταργείτε ;
yositosi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, riznik είπε Αυτο ακριβώς θέλουν οι άνθρωποι το replay tv θα τους λέιψει.. είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία του cosmote μέσω internet ή και απο εκεί καταργείτε ; ναι ειναι διαθέσιμο μέσω streaming απλά μέσω εντελώς διαφορετικού Interface. Απλά... 1. απαιτείται να έχεις smart tv που να υποστηρίζει cosmote tv app Η να πάρεις το εξωτερικό box τους (εμένα μου είπαν να μου το δώσουν δωρεάν) 2. πλέον βλέπεις αποκλειστικά μέσω internet 3. γενικά το replay tv μέσω υβριδικού δέκτη (Kaonmedia) δεν έχει και την καλύτερη ανάλυση. Αντιθέτως μέσω της streaming εφαρμογής έχει την ιδια με την αρχική ανάλυση του περιεχομένου 4. εντελώς διαφορετικά τα μενού της εφαρμογής και του δέκτη. Ειδικά για μεγαλύτερες ηλικίες αν δεν υπάρχει σχετική εξοικίωση τα πράγματα μπορεί και να γίνουν κομματάκι προβληματικά. 1
kormos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, riznik είπε Αυτο ακριβώς θέλουν οι άνθρωποι το replay tv θα τους λέιψει.. είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία του cosmote μέσω internet ή και απο εκεί καταργείτε ; 1 ώρα πριν, yositosi είπε ναι ειναι διαθέσιμο μέσω streaming απλά μέσω εντελώς διαφορετικού Interface. Απλά... 1. απαιτείται να έχεις smart tv που να υποστηρίζει cosmote tv app Η να πάρεις το εξωτερικό box τους (εμένα μου είπαν να μου το δώσουν δωρεάν) 2. πλέον βλέπεις αποκλειστικά μέσω internet 3. γενικά το replay tv μέσω υβριδικού δέκτη (Kaonmedia) δεν έχει και την καλύτερη ανάλυση. Αντιθέτως μέσω της streaming εφαρμογής έχει την ιδια με την αρχική ανάλυση του περιεχομένου 4. εντελώς διαφορετικά τα μενού της εφαρμογής και του δέκτη. Ειδικά για μεγαλύτερες ηλικίες αν δεν υπάρχει σχετική εξοικίωση τα πράγματα μπορεί και να γίνουν κομματάκι προβληματικά. Η ιδανικότερη λύση θα ήταν εγκατάσταση της εφαρμογής σε Smart TV
graphist83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Στις 3/8/2022 στις 1:44 ΜΜ, yositosi είπε Λοιπόν... με κάλεσαν μόλις τώρα από κοσμομπέεε. Προφανώς έψαχναν να βρουν λύση για την αιμοραγία και για αυτό δίνουν παρατάσεις, αλλά από ότι κατάλαβα το 31/08 είναι τελειωτικό. Της είπα ότι έχω δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά μου είπε πως όχι γιατί μου δίνουν εναλλακτικές. Της είπα ότι μου λέει βλακείες αλλά επέμεινε... δεν το ανέλυσα παραπάνω γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω βασικά γενικότερα. Απλά της τόνισα ότι τόσο καιρό είχα ΔΩΡΕΑΝ το On the go που σημαίνει ότι έβλεπα από τον δέκτη/δορυφορικό το οτιδήποτε (ακόμα και replay) και μπορούσα παράλληλα να βλέπω και σε άλλη φορητή συσκευή μέσω του app, και να παρακολουθώ κάτι άλλο με εξαίρεση τα αθλητικά κανάλια τα οποία μπορούσαν να γίνονται θέαση ΑΠΟ ΜΙΑ συσκευή. Τώρα με την αλλαγή αν θέλω να δω από το app μέσα στην τηλεόραση replay TV το On the go δεν δουλεύει γιατί λέει ότι ένας χρήστης είναι ήδη συνδεδεμένος. Οι προτάσεις τους 2... 1. Αλλαγή του πακέτου από δορυφορικό σε streaming. Της είπα ούτε για πλάκα και ότι ειναι αυταρχικό, και ότι στην τελική εγώ δορυφορικό πήρα και όχι το "φθηνότερο" (από πλευράς προσφορών) streaming. Οτι ειναι θρασείς που θεωρούν δεδομένο ότι όλοι έχουν TV που και ειναι smart αλλά και που υποστηρίζει το app τους, ή ότι θέλουν όλοι να θυσιάζουν το bandwith για IPTV. Δεν επέμεινε. 2. Δωρεάν για 1 χρόνο το Android TV box για χρήση ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τον δορυφορικό. Με αυτό τον τρόπο λέει ότι ουσιαστικά μπορώ να χρησιμοποιώ το box, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα μου επιτρέπει να βλέπουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 χρήστες, ένας από το box και ένας από φορητή (on the go δηλαδή), ΕΚΤΟΣ από Αθλητικά κανάλια τα οποία επιτρέπονται για θέαση μόνο απο μια συσκευή. Με αυτό τον τρόπο δηλαδή έμμεσα με γυρνάει σε streaming, επιτρέποντας όμως και 2ο χρήστη (ότι είχα δλδ και ως τώρα)... και απλά για το ψυχολογικό μου αφήνει για 1 έτος και την κάβα του δορυφορικού. Φυσικά δεν ξέρω τι γίνεται μετά το έτος εδώ. Τέλει ντεν τέλει το αγκόρι τρώει streaming? Εϊναι ξεκάθαρο ότι η χρήση δορυφόρου κοστίζει, και υποθέτω ότι θέλουν να το κόψουν σταδιακά, αλλά είναι επίσης και μια πραγματικότητα ότι δεν υπάρχει παντου broadband κάλυψη αλλά και δεν θέλουν όλοι να κρέμονται από τα "πλουμιστά" του δικτύου τους! Και δεδομένου του ότι είτε είμαστε 1000 είτε 1000000 χρήστες, το δορυφορικό ίδιο κόστος έχει για αυτούς, μάλλον ελπίζουν να γυρίσουν τα μεγάλα αστικά κέντρα και μετά να "θυσιάσουν" όσους δεν έχουν γρήγορο ιντερνετ... Από το κακό στο χειρότερο πάντως οεεο. Μεγάλο το κρίμα, και με αυτά και με αυτά ωθούν τον κόσμο στους διαφόρους "τζακ σπαροου" Πολυ σωστα. Καταρχας με ποιο δικαίωμα σε ΄΄αναγκάζουν΄΄ να μειωσεις την αποδοση του οικιακου σου δικτύου? Η εφαρμογη για να λειτουργήσει ειτε απο smart tv ειτε απο το αθλιο box τους, καταναλώνει μερος της ταχύτητας απο το ιντερνέτ του καθενός. Να πω οτι ολοι μπορούμε να εχουμε προσιτές γραμμές 100 και 200 mbps (που να ισχύουν) μικρο το κακο. Μιας και ομως η Ελληνική πραγματικότητα απέχει απο αυτα τα σενάρια το θεωρω απο την μερια της cosmote την ολη αντιμετώπιση, νταβατζιλικι..... Ο δορυφόρος παρέχει σοβαρο bandwith εικονας, χωρις εξάρτηση απο το δικτυο. Παιζει απροβλημάτιστα σε οποιοδήποτε μερος της Ελλαδας (μονο καιρικές συνθήκες) και δεν εξαρτάται απο την ταχύτητα του διαδικτύου (βλεπε περιοχές με χαμηλή απόδοση 2mbps κτλ)... Κοστίζει η δορυφορική κάλυψη και το ενοίκιο του eutelsat 9? Δεν μας νοιάζει cosmote, θελετε να αισχροκερδείτε εις βαρος των πελατων σας? Φατε ακυρο τοτε, τηλεόραση πουλατε... σιγα τα ωα.. Ακυρο απο ολους. Μονο οσοι βλέπουν αθλητικά θα πονέσουν, κατα τα αλλα το περιεχόμενο αδιάφορο. Οσοι ''ασχολούμαστε'' τα βρίσκουμε και΄΄αλλού΄΄... Οσο τους ανέχεστε τοσο θα σας ''εκμεταλλεύονται'' (εγω απεχω απο αυτους) Αρχιστε να κοβετε συνδρομες και θα δειτε μετα παρακαλια...
kormos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, graphist83 είπε Πολυ σωστα. Καταρχας με ποιο δικαίωμα σε ΄΄αναγκάζουν΄΄ να μειωσεις την αποδοση του οικιακου σου δικτύου? Η εφαρμογη για να λειτουργήσει ειτε απο smart tv ειτε απο το αθλιο box τους, καταναλώνει μερος της ταχύτητας απο το ιντερνέτ του καθενός. Να πω οτι ολοι μπορούμε να εχουμε προσιτές γραμμές 100 και 200 mbps (που να ισχύουν) μικρο το κακο. Μιας και ομως η Ελληνική πραγματικότητα απέχει απο αυτα τα σενάρια το θεωρω απο την μερια της cosmote την ολη αντιμετώπιση, νταβατζιλικι..... Ο δορυφόρος παρέχει σοβαρο bandwith εικονας, χωρις εξάρτηση απο το δικτυο. Παιζει απροβλημάτιστα σε οποιοδήποτε μερος της Ελλαδας (μονο καιρικές συνθήκες) και δεν εξαρτάται απο την ταχύτητα του διαδικτύου (βλεπε περιοχές με χαμηλή απόδοση 2mbps κτλ)... Κοστίζει η δορυφορική κάλυψη και το ενοίκιο του eutelsat 9? Δεν μας νοιάζει cosmote, σαλτα γαμηθητε, θελετε να αισχροκερδείτε εις βαρος των πελατων σας? Φατε ακυρο τοτε, τηλεόραση πουλατε... σιγα τα ωα.. Ακυρο απο ολους. Μονο οσοι βλέπουν αθλητικά θα πονέσουν, κατα τα αλλα το περιεχόμενο αδιάφορο. Οσοι ''ασχολούμαστε'' τα βρίσκουμε και΄΄αλλού΄΄... Οσο τους ανέχεστε τοσο θα σας ''εκμεταλλεύονται'' (εγω απεχω απο αυτους) Αρχιστε να κοβετε συνδρομες και θα δειτε μετα παρακαλια... Αρχικά από τη στιγμή που έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια "σεντόνια"... Όπου είναι εφικτό, έχουν αναβαθμίσει χωρίς επιβάρυνση τις γραμμές, άρα καλύπτουν δωρεάν την κάλυψη της αλλαγής που απαιτεί μεγαλύτερη ταχύτητα της τάξης 7-9 που θέλουν οι συσκευές. Οπότε δεν υπάρχει υλοποιούν πιλοτικά τις αλλαγές. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι βγάζετε τέτοια χολή για άψυχα πράγματα. Σε λίγο θα πείτε να κατέβουμε και σε πορεία διαμαρτυρίας...
yositosi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 7:43 ΠΜ, kormos είπε Αρχικά από τη στιγμή που έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια "σεντόνια"... Όπου είναι εφικτό, έχουν αναβαθμίσει χωρίς επιβάρυνση τις γραμμές, άρα καλύπτουν δωρεάν την κάλυψη της αλλαγής που απαιτεί μεγαλύτερη ταχύτητα της τάξης 7-9 που θέλουν οι συσκευές. Οπότε δεν υπάρχει υλοποιούν πιλοτικά τις αλλαγές. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι βγάζετε τέτοια χολή για άψυχα πράγματα. Σε λίγο θα πείτε να κατέβουμε και σε πορεία διαμαρτυρίας... 1. Από που και ως που έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους; Τηλεφωνικά εμένα μου έλεγαν ότι ΔΕΝ μπορώ να κάνω καταγγελία, όταν στην πράξη ΜΠΟΡΩ! Οποιαδήποτε απόκλιση από το αρχικό προιόν για το οποίο κάναμε σύμβαση αποτελεί διαφοροποίηση την οποία είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ΣΕΒΑΣΤΩ αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ! Οπότε δεν μπορώ να επιβάλω να το κρατήσει ως είχε, δεν μπορεί να μου επιβάλει να το δεχτώ. 2. Αυτό για τις γραμμές μην το πουμε παραέξω. Τουλάχιστον όχι σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα! Αν υπάρχει υποδομή fiber-to-the-home στην περιοχή ΚΑΜΙΑ αναβάθμιση δωρεάν σε καμία γραμμή, γιατί σου λένε "βάλε επιδοτούμενο για 2 έτη FTTH"! Αν επίσης είσαι σε κανένα χωριό όπου μέχρι 24άρι ονομαστικό γιατί η καμπίνα είναι κάπου εκεί στο υπερπέραν, επίσης ΚΑΜΙΑ αναβάθμιση γιατί πολύ απλά δεν ειναι εφικτή. Αρα πολύ μάρκετινγκ για πολύ μικρότερης κλίμακας στην πράξη, κίνησης 3. Ναι οκ θα συμφωνήσω ότι γενικά χολή, οπαδισμός, κλπ κλπ δεν πρέπει για τίποτα και για πουθενά. Στις 24/8/2022 στις 5:51 ΠΜ, graphist83 είπε Πολυ σωστα. Καταρχας με ποιο δικαίωμα σε ΄΄αναγκάζουν΄΄ να μειωσεις την αποδοση του οικιακου σου δικτύου? Η εφαρμογη για να λειτουργήσει ειτε απο smart tv ειτε απο το αθλιο box τους, καταναλώνει μερος της ταχύτητας απο το ιντερνέτ του καθενός. Να πω οτι ολοι μπορούμε να εχουμε προσιτές γραμμές 100 και 200 mbps (που να ισχύουν) μικρο το κακο. Μιας και ομως η Ελληνική πραγματικότητα απέχει απο αυτα τα σενάρια το θεωρω απο την μερια της cosmote την ολη αντιμετώπιση, νταβατζιλικι..... Ο δορυφόρος παρέχει σοβαρο bandwith εικονας, χωρις εξάρτηση απο το δικτυο. Παιζει απροβλημάτιστα σε οποιοδήποτε μερος της Ελλαδας (μονο καιρικές συνθήκες) και δεν εξαρτάται απο την ταχύτητα του διαδικτύου (βλεπε περιοχές με χαμηλή απόδοση 2mbps κτλ)... Κοστίζει η δορυφορική κάλυψη και το ενοίκιο του eutelsat 9? Δεν μας νοιάζει cosmote, θελετε να αισχροκερδείτε εις βαρος των πελατων σας? Φατε ακυρο τοτε, τηλεόραση πουλατε... σιγα τα ωα.. Ακυρο απο ολους. Μονο οσοι βλέπουν αθλητικά θα πονέσουν, κατα τα αλλα το περιεχόμενο αδιάφορο. Οσοι ''ασχολούμαστε'' τα βρίσκουμε και΄΄αλλού΄΄... Οσο τους ανέχεστε τοσο θα σας ''εκμεταλλεύονται'' (εγω απεχω απο αυτους) Αρχιστε να κοβετε συνδρομες και θα δειτε μετα παρακαλια... Από ότι κατάλαβα, έφαγαν ακυρώσεις και το δένουν από αλλού, σε βαθμό που τους το αναγνωρίζω ως προς την εξυπνάδα!! Πχ λες για εύρος. Η λειτουργία του replay TV και της βιντεοθήκης μέσω του δέκτη ήταν ουτως ή άλλως λειτουργίες του ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ! Επομένως το δουλεύεις καρφωτό δορυφόρο ΧΩΡΙΣ σύνδεση σε διαδίκτυο, ούτως ή άλλως δεν έπαιζαν αυτά. Αρα με το να σου πεί "πάρε δώρο ένα box για ένα χρόνο και λειτούργησε το ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το δορυφορικό" εμμέσως πλην σαφώς σου ψιλο-επιβάλει να το κρατήσεις γιατί σου λέει ότι το δορυφορικό σαν δορυφορικό παίζει όπως έπαιζε, οι υπηρεσίες replay/on demand παίζουν μέσω της εφαρμογής/box τρώγοντας το ίδιο ίντερνετ που έτρωγαν και πριν... και στην πράξη αυτό που σου μένει να γκρινιάξεις είναι από τη μια το τυπικό της "αναστάτωσης" και από την άλλη το ότι "δεν εισαι υποχρεωμένος να γεμίζεις το χώρο σου με συσκευές και καλώδια και χειριστήρια, και ούτε φυσικά να έχεις WEBOS/TYZEN/ANDROID TV για να το αποφύγεις όλο αυτό"! Και φυσικά είναι και το γ@μώτο της όλης υπόθεσης ως προς το ότι τόσο καιρό κάποιοι έμεναν εκεί για το δορυφορικό καθαρά, όπου έπαιζε μονοπώλιο, ενώ σαν iptv μπορεί να επικαλεστεί ο καθένας ότι θα μπορούσε αν μη τι άλλο να επιλέξει και μεταξύ ανταγωνιστών. Όπως και να έχει, για οποιονδήποτε ψαχνόταν να σπάσει συμβόλαιο γιατί το ξεφτίλισαν ως προς το περιεχόμενο τελευταία, μια χαρά μπορεί να το κάνει Στις 23/8/2022 στις 7:27 ΜΜ, kormos είπε Η ιδανικότερη λύση θα ήταν εγκατάσταση της εφαρμογής σε Smart TV κοίτα, αν έχεις ΔΥΝΑΤΟ μηχάνημα τότε ναι... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκολία. Εγώ σε καλή Sony με δυνατό επεξεργαστή τα έχω όλα πάνω από Cosmote TV, Netflix, Disney+, Kodi, Youtube να εναλλάσονται και δεν αισθάνεται. Αν όμως έχεις καμία πιο entry level συσκευή με αδύναμη μνήμη και επεξεργαστή τότε αρχίζει να ζορίζει το όλο σκηνικό και να έχεις λαγκαρίσματα και αργές φορτώσεις εφαρμογών
kormos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, yositosi είπε 1. Από που και ως που έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους; Τηλεφωνικά εμένα μου έλεγαν ότι ΔΕΝ μπορώ να κάνω καταγγελία, όταν στην πράξη ΜΠΟΡΩ! Οποιαδήποτε απόκλιση από το αρχικό προιόν για το οποίο κάναμε σύμβαση αποτελεί διαφοροποίηση την οποία είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ΣΕΒΑΣΤΩ αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ! Οπότε δεν μπορώ να επιβάλω να το κρατήσει ως είχε, δεν μπορεί να μου επιβάλει να το δεχτώ. 2. Αυτό για τις γραμμές μην το πουμε παραέξω. Τουλάχιστον όχι σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα! Αν υπάρχει υποδομή fiber-to-the-home στην περιοχή ΚΑΜΙΑ αναβάθμιση δωρεάν σε καμία γραμμή, γιατί σου λένε "βάλε επιδοτούμενο για 2 έτη FTTH"! Αν επίσης είσαι σε κανένα χωριό όπου μέχρι 24άρι ονομαστικό γιατί η καμπίνα είναι κάπου εκεί στο υπερπέραν, επίσης ΚΑΜΙΑ αναβάθμιση γιατί πολύ απλά δεν ειναι εφικτή. Αρα πολύ μάρκετινγκ για πολύ μικρότερης κλίμακας στην πράξη, κίνησης 3. Ναι οκ θα συμφωνήσω ότι γενικά χολή, οπαδισμός, κλπ κλπ δεν πρέπει για τίποτα και για πουθενά. Από ότι κατάλαβα, έφαγαν ακυρώσεις και το δένουν από αλλού, σε βαθμό που τους το αναγνωρίζω ως προς την εξυπνάδα!! Πχ λες για εύρος. Η λειτουργία του replay TV και της βιντεοθήκης μέσω του δέκτη ήταν ουτως ή άλλως λειτουργίες του ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ! Επομένως το δουλεύεις καρφωτό δορυφόρο ΧΩΡΙΣ σύνδεση σε διαδίκτυο, ούτως ή άλλως δεν έπαιζαν αυτά. Αρα με το να σου πεί "πάρε δώρο ένα box για ένα χρόνο και λειτούργησε το ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με το δορυφορικό" εμμέσως πλην σαφώς σου ψιλο-επιβάλει να το κρατήσεις γιατί σου λέει ότι το δορυφορικό σαν δορυφορικό παίζει όπως έπαιζε, οι υπηρεσίες replay/on demand παίζουν μέσω της εφαρμογής/box τρώγοντας το ίδιο ίντερνετ που έτρωγαν και πριν... και στην πράξη αυτό που σου μένει να γκρινιάξεις είναι από τη μια το τυπικό της "αναστάτωσης" και από την άλλη το ότι "δεν εισαι υποχρεωμένος να γεμίζεις το χώρο σου με συσκευές και καλώδια και χειριστήρια, και ούτε φυσικά να έχεις WEBOS/TYZEN/ANDROID TV για να το αποφύγεις όλο αυτό"! Και φυσικά είναι και το γ@μώτο της όλης υπόθεσης ως προς το ότι τόσο καιρό κάποιοι έμεναν εκεί για το δορυφορικό καθαρά, όπου έπαιζε μονοπώλιο, ενώ σαν iptv μπορεί να επικαλεστεί ο καθένας ότι θα μπορούσε αν μη τι άλλο να επιλέξει και μεταξύ ανταγωνιστών. Όπως και να έχει, για οποιονδήποτε ψαχνόταν να σπάσει συμβόλαιο γιατί το ξεφτίλισαν ως προς το περιεχόμενο τελευταία, μια χαρά μπορεί να το κάνει κοίτα, αν έχεις ΔΥΝΑΤΟ μηχάνημα τότε ναι... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκολία. Εγώ σε καλή Sony με δυνατό επεξεργαστή τα έχω όλα πάνω από Cosmote TV, Netflix, Disney+, Kodi, Youtube να εναλλάσονται και δεν αισθάνεται. Αν όμως έχεις καμία πιο entry level συσκευή με αδύναμη μνήμη και επεξεργαστή τότε αρχίζει να ζορίζει το όλο σκηνικό και να έχεις λαγκαρίσματα και αργές φορτώσεις εφαρμογών 1. Να υποθέσω δεν διάβασες ποτέ τι υπέγραψες, ούτε τους ειδικούς όρους. Γιατί αν το είχε διαβάσει θα έβλεπες την παράγραφο που λέει: Γνωρίζω και αποδέχομαι τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της COSMOTE, τις νέες ανά δευτερόλεπτο χρεώσεις των νέων Οικονομικών Προγραμμάτων καθώς και τις τυχόν αλλαγές σε προγράμματα και υπηρεσίες από το site www.cosmote.gr, ενότητα «Εμπορικές Ανακοινώσεις». H COSMOTE δικαιούται να μεταβάλλει τα τιμολόγιά της σύμφωνα με το νόμο και τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού με κριτήρια τον πληθωρισμό και το συνολικό κόστος παροχής των Υπηρεσιών της, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το κόστος επενδύσεων και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου της. Τυχόν αύξηση των τιμολογίων σύμφωνα με τα ανωτέρω θα ισχύει όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. 2. Και όμως υπάρχει 24αρα που χωρίς επιβάρυνση έγινε 50αρα. 3. Δεν υπάρχει λόγος μωρέ... Σε αυτή την περίπτωση με χαμηλά χαρακτηριστικά έρχεται το tv box νομίζω να το καλύψει. Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα