Προς το περιεχόμενο

Cosmote replay tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η υπηρεσία σταματά μόνο για τους υβριδικούς δέκτες μέσω δορυφόρου. Οπότε για replay tv κλπ θα πρέπει να χρησιμοποιείται το android tv box ή όλες οι άλλες διαθέσιμες εφαρμογές σε smart τηλεοράσεις, media players κλπ. 

Αν και εχω το tv box οσοι δεν εχουν μπορουν να το αλλαξουν ?Αν θυμαμαι  καλα ομως με πιατο ειχες δυνατοτητα εγγρφης σε δισκο ή  την συσκευη που εδιναν εκπομπης.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Η υπηρεσία σταματά μόνο για τους υβριδικούς δέκτες μέσω δορυφόρου. Οπότε για replay tv κλπ θα πρέπει να χρησιμοποιείται το android tv box ή όλες οι άλλες διαθέσιμες εφαρμογές σε smart τηλεοράσεις, media players κλπ. 

Καλημέρα σας καί καλή Κυριακή σέ όλους μας. Όπως έγραψα πιό πίσω, μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών που μου είπε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Εγώ καθώς καί η κόρη μου έχουμε δορυφορική κεραία αλλά παράλληλη χρήση δικτύου ίντερνετ. Το replay tv ήταν ο λόγος πού προτιμήσαμε την cosmote από τις άλλες εταιρείες ιδίου αντικειμένου θέματος. Ρώτησα επίσης εάν μπορούμε να αλλάξουμε τους υπάρχοντες δέκτες με tv box cosmote και μου είπε ότι αυτό δεν έχει καμμία σχέση με το replay tv. Φυσικά δεν μου είπε ποτέ Ναι ή όχι (οσον αφορά την ανταλλαγή δεκτων). Τούς εξήγησα ότι μας ενδιαφέρει οπωσδήποτε το replay tv καθότι τά σαββατοκύριακα συνήθως μπορούμε να δούμε διάφορες σειρές (μαζεμένες) ή άλλα θέματα πού μας ενδιαφέρουν. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό καί τί όφελος θα έχουν. Απάντηση:Δεν γνωρίζω. Επομένως δήλωσα πρόθεση καταγγελίας σύμβασης καί των δυό μας. Πιθανότατα μόνη λύση πλεον για replay tv είναι η EON. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο.

Επεξ/σία από bstefos
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
45 minutes ago, bstefos said:

Καλημέρα σας καί καλή Κυριακή σέ όλους μας. Όπως έγραψα πιό πίσω, μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών που μου είπε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Εγώ καθώς καί η κόρη μου έχουμε δορυφορική κεραία αλλά παράλληλη χρήση δικτύου ίντερνετ. Το replay tv ήταν ο λόγος πού προτιμήσαμε την cosmote από τις άλλες εταιρείες ιδίου αντικειμένου θέματος. Ρώτησα επίσης εάν μπορούμε να αλλάξουμε τους υπάρχοντες δέκτες με tv box cosmote και μου είπε ότι αυτό δεν έχει καμμία σχέση με το replay tv. Φυσικά δεν μου είπε ποτέ Ναι ή όχι (οσον αφορά την ανταλλαγή δεκτων). Τούς εξήγησα ότι μας ενδιαφέρει οπωσδήποτε το replay tv καθότι τά σαββατοκύριακα συνήθως μπορούμε να δούμε διάφορες σειρές (μαζεμένες) ή άλλα θέματα πού μας ενδιαφέρουν. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό καί τί όφελος θα έχουν. Απάντηση:Δεν γνωρίζω. Επομένως δήλωσα πρόθεση καταγγελίας σύμβασης καί των δυό μας. Πιθανότατα μόνη λύση πλεον για replay tv είναι η EON. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο.

Ξαναλέω πως η υπηρεσία replay tv ΔΕΝ διακόπτεται παρά μόνο για τους υβριδικούς δορυφορικούς δέκτες. 

https://greekdigitaltv.blogspot.com/2022/06/cosmote-tv-replay-tv-ondemand.html

Δημοσ.

Τους χαιρέτησα χτες μετά από 10 χρόνια! Η παύση του replay και του ondemand  από το δορυφορικό ήταν η αφορμή, το περιεχόμενο ήταν το κυρίως θέμα με την συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική. 

Έχουν χάσει premiership, la liga και μου έλεγαν από την εξυπηρέτηση  πήραμε Ολυμπιακό :lol:.

Πάει και το bbc earth από τα on demand.

Τους είπα σε 2 μήνες που θα με καλέσουν για προσφορά να ξέρουν ότι δεν θα δεχθώ ούτε στο 20άρικο που τους πρότεινα τώρα. Champions league, europa, cosmote history και μετά το απόλυτο τίποτα πχια από βαριά χαρτιά. Εκτός αν το Ολυμπιακός - Παναυπλιακός σημαίνει κάτι για κάποιους 😛 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω γιατι αυτη η διακριση σε συνδρομητες με υβριδικο δεκτη σχετικα με αυτους ,οπως εγω ,με tv box που δεν μας επηρεαζει το reply αν και δεν ειναι πληρες .Πηγα να δω μια ξενη ταιναι που ειχε ο Αlfa χθες αλλα δεν υπαρχει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ξερω γιατι αυτη η διακριση σε συνδρομητες με υβριδικο δεκτη σχετικα με αυτους ,οπως εγω ,με tv box που δεν μας επηρεαζει το reply αν και δεν ειναι πληρες .Πηγα να δω μια ξενη ταιναι που ειχε ο Αlfa χθες αλλα δεν υπαρχει .

Γιατί με δορυφορικό μπορούν να βλέπουν 2 αθλητικά. Να ένας καλός λόγος. 

Θέλουν να περάσουν αποκλειστικά σε iptv προφανώς. Δεν έχω αντίρρηση ως προς την iptv αλλά ως προς το κενό του περιεχομένου. Εγώ ξέρω πως αν προσφέρω κάπου λιγότερα χαμηλώνω τις απαιτήσεις μου, δεν τις αυξάνω. Χάσανε τη μπάλα κυριολεκτικά και μεταφορικά και θέλουν σχεδόν 26 ευρώ με δυο μήνες δώρο - άνευ περιεχομένου μιας και το καλοκαίρι υπάρχει πλήρης ξηρασία. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι αλήθεια ότι η Cosmote θα διακόψει καθολικά το Replay TV και το On Demand στους δορυφορικούς υβριδικούς αποκωδικοποιητές, πρόκειται για τεράστιο λάθος. Γιατί με τον τρόπο αυτό τιμωρεί όσους, χωρίς δική τους ευθύνη βέβαια, κατοικούν σε περιοχή που δεν έχει γρήγορες ταχύτητες στις συνδέσεις σταθερής. Έστω και με 4, 5, ή 6 Mbps μπορούσες μέχρι τώρα να κατεβάσεις κάτι στο σκληρό και να το δεις σε δεύτερο χρόνο. Ενώ τώρα, σου κόβει τη δυνατότητα αυτή, χωρίς να φταις. 

Επεξ/σία από Dead-Poet
Δημοσ.

το θέμα δεν ειναι ότι απλά κόβει αλλά και ότι η εναλλακτική που εμφανίζει ως λύση στην πράξη δεν υφίσταται. Σαν κάτοχος δορυφορικού πακέτου, είχα και δωρεάν στην υπηρεσία stream ώστε να μπορώ να βλέπω αν πχ ήμουν κάπου εκτός μεσω της εφαρμογής.

Μοναδικός περιορισμός ήταν ότι δεν μπορούσα να βλέπω πχ αθλητικό κανάλι αν ταυτόχρονα και στο σπίτι έβλεπε κάποιος ένα άλλο αθλητικό κανάλι. Κατά τα άλλα όμως μπορούσαμε όλα τα άλλα να τα βλέπουμε κανονικά.

Τώρα που μου πέταξε ότι μπορώ να βλέπω On-demand και replay μέσω της εφαρμογής (όπου και προσπερνάμε το ότι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ θεωρουν δεδομενο οτι εχει ο καθενας και ιντερνετ γρηγορο αλλά και συμβατη με την εφαρμογή smart tv), μέσω του app, είδα ότι αν παίζει από εκεί η τηλεόραση τότε στη φορητή συσκευή μου πετάει μήνυμα "ξεπεράσατε το όριο ταυτόχρονων προβολών"!!!!

Δηλαδή μπούρδες λύση... Σου κόβουν κάτι και σου λένε ότι σου δίνουν στη θέση του κάτι το οποιο είχες και άρα στην πράξη σου κόβουν...

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας έκ νέου.  Τα πράγματα είναι όπως έχουν ειπωθεί... έν κατακλείδι. Από προχθές μαζί με το παιδί φύγαμε παράλληλα από την cosmote tv. Εγώ προσωπικά πήρα το πακέτο το φτηνό της EON με όλα τα NOVA CINEMA 7 Ευρώ τον μήνα με τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν και 24μηνο συμβόλαιο. android tv box 4K με repaly tv κλπ. Μάλιστα  με πολλά δορυφορικά κανάλια παρεμπιπτόντως που τα είχε παλαιότερα η cosmote και τα απαξίωσε για δικούς της λόγους. Η λειτουργεία replay tv δουλεύει άψογα και πολύ καλή ποιότητα θέασης. Με τα χρήματα που κέρδισα κόβοντας την cosmote tv (14 ευρώ τον μήνα) έβαλα παράλληλα το Disney+ που δεν παίζεται με τίποτα και οπτικά και σε περιεχόμενο. Μάλιστα σε λίγες μέρες (νομίζω εάν δεν κάνω λάθος 22 ή 25 τρέχοντος) έχει και την καινούργια ταινία της Marvel Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Tην καλημέρα μου στην κοσμοτέ και την ευχαριστώ. 

Υ.Σ

Επιφυλάσσομαι και για τα πεθερικά μου μιας και οι άνθρωποι έχουν να κάνουν στην επαρχία με ένα κουτί και ένα control που έκαναν να το μάθουν 10 χρόνια και θα είναι δύσκολο να μπούνε στην <<λογική>> του android tv. Τι να κάνουμε άνθρωποί μας είναι πρέπει να τους βοηθήσουμε. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλά το πάμε παιδιά. Έχουμε φύγει αρκετοί από cosmote και θα σφίξουν τα κωλαράκια οσονούπω.

Μόνη ένσταση, τουλάχιστον από τι διαβάζω γιατί δεν έχω ιδία άποψη, ότι το σήμα της eon είναι άθλιο, ούτε καν hd.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/6/2022 στις 10:27 ΠΜ, bstefos είπε

Εγώ προσωπικά πήρα το πακέτο το φτηνό της EON με όλα τα NOVA CINEMA 7 Ευρώ τον μήνα με τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν και 24μηνο συμβόλαιο. android tv box 4K με repaly tv κλπ. 

Λογικά πήρες συνδυαστικό πακέτο με internet και τηλεφωνία και γι'αυτό βγαίνει 7 Ευρώ, σωστά; Ή το πήρες σκέτο στα 7 Ευρώ;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Giama είπε

Λογικά πήρες συνδυαστικό πακέτο με internet και τηλεφωνία και γι'αυτό βγαίνει 7 Ευρώ, σωστά; Ή το πήρες σκέτο στα 7 Ευρώ;

Ήμουν ήδη πελάτης τής wind. Έχω εδώ καί χρόνια wind one. Απλώς είχα cosmote tv γιατί δεν είχε καμμία σχέση (μέχρι πρότινος) με το το wind vision που δεν υφίσταται πλέον. Νομίζω όμως ότι για όλους έχει 7 ευρώ προσφορά από 10. Το φουλ πακέτο με τα αθλητικά το έχει 17 (ούτως ή άλλως δεν ενδιαφέρομαι). Γραμμή 100αρα . Το σήμα για τον φίλο πιο πάνω δεν είναι άθλιο. Δεν υπάρχει σύνδεση με δορυφορική ή κάτι άλλο παρόλο που απο πίσω σού δίνει την δυνατότητα να συνδέσεις εξωτερική κεραία. Δεν έχει όντως σκληρό δίσκο (αν καί νομίζω δεν χρειάζεται πλέον). Επίσης δεν έχει ακόμη την δυνατότητα τού Netflix μιας καί δεν έχουν πάρει ακόμη τα δικαιώματα απο το παλαιό wind vision. Παίρνει όμως όλα τα υπόλοιπα "καλούδια". Και φυσικά Disney+. Που σκοτώνει. Το πακετάκι ταινιών της Nova cinema στα on demand είναι ωραίο. Αυτά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για μενα δεν ειναι τοσο ουσιωδης η απωλεια του δορυφορικου replay tv ετσι κι αλλιως υπολειτουργουσε εδω και μηνες (καλα για τη διαφορα ποιοτητας μεταξυ δορυφορικου και ott ας μην το σχολιασω) αφου καλυπτομαι με τις 5 συσκευες που μου δινει.

Αλλα εκοψα το sports pack που ειχα και κρατησα το family. Τετοια βαρυσημαντη απωλεια περιεχομενου που ειχαν φετος και για τα επομενα 6 χρονια(!) και να μου ζηταν απ τα 18,18 που το ειχα σταθερα εδω και 3 χρονια 24,50 αντι να το ριξουν 2-3 ευρω η εστω να το κρατησουν στα ιδια επιπεδα ειναι σαν να σε διωχνουν. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή σταματαει και στους γονείς μου, η μονη λυση αμα δεν παιρνει η LG του 2018 με web os την εφαρμογή της κοσμοτε, ειναι να τους παρω android tv box ? Έχει καποιο η κοσμοτε να δινει με τη λογική του ρουτερ ? Δωστο οσο εισαι συνδρομητης και το επιστρέφεις στη ληξη?

Η tv έχει ενσωματωμενο netflix και βλεπουν κ απο εκει πατωντας ενα κουμπί στο τηλεκοντρολ. Θα γινει μπερδεμα με το android box αλλα τι να τους κανεις!! :lol:

Edit : εχουν μεσω δορυφορου , δεν ξερω ποιον αποκωδικοποιητη εχουν τωρα αλλα λογικα θα ναι ο υβριδικος αφου τον εχω συνδεσει και στο ίντερνετ μεσω utp και ενος repeater

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
Στις 17/7/2022 στις 9:03 ΜΜ, panosno1com είπε

Επειδή σταματαει και στους γονείς μου, η μονη λυση αμα δεν παιρνει η LG του 2018 με web os την εφαρμογή της κοσμοτε, ειναι να τους παρω android tv box ? Έχει καποιο η κοσμοτε να δινει με τη λογική του ρουτερ ? Δωστο οσο εισαι συνδρομητης και το επιστρέφεις στη ληξη?

Η tv έχει ενσωματωμενο netflix και βλεπουν κ απο εκει πατωντας ενα κουμπί στο τηλεκοντρολ. Θα γινει μπερδεμα με το android box αλλα τι να τους κανεις!! :lol:

Edit : εχουν μεσω δορυφορου , δεν ξερω ποιον αποκωδικοποιητη εχουν τωρα αλλα λογικα θα ναι ο υβριδικος αφου τον εχω συνδεσει και στο ίντερνετ μεσω utp και ενος repeater

Καλησπέρα. Επειδή θέλω να είμαι τίμιος πρώτα με τον εαυτό μου  και φυσικά με όλους τους άλλους, αγαπητέ φίλε να σου πώ τα εξής. 1) Το σαββατοκύριακο επισκεπτόμενος τα πεθερικά μου στον νομό Βοιωτίας διαπίστωσα ότι το replay tv της cosmote δούλευε κανονικά με δορυφορικό υβριδικό δέκτη. (κουφό αλλά αλήθεια). 2) Στην LG του 2018 λειτουργεί κανονικά app της cosmote tv ( με replay tv) μιας και χρησιμοποιεί  λογισμικό. Πιστεύω  λοιπόν ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Οι δικοί σου πιθανόν να έχουν, διότι τα πλήκτρα εμπρός - πίσω -  παύση κλπ είναι ψηφιακά και όχι άμεσα ανταποκρίσιμα (τις περισσότερες φορές). Τα πάντα βέβαια είναι σχετικά σε αυτόν τον κόσμο.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...