Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Γιατί κατά την διάρκεια του replay tv κολλάει η εικόνα στη ροή τι φταίει το σήμα?? η το ίντερνετ ??? Πώς λειτουργεί το replay tv γενικότερα??? Και επίσης γιατί μου τα κάνει αυτά στην εικόνα και στη χρήση replay και χωρίς???? https://youtu.be/umIrSfgLIjI
JDROGAS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Ειδα το βιντεακι σου.Εμενα ειτε απο το tv box ειτε απο την ιστοσελιδα δεν μου κανει τετοια. Εσυ απο που παιζεις,τι γραμμη εχεις;
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Εσυ απο που παιζεις,τι γραμμη εχεις; Τι εννοείτε?
JDROGAS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Παιζει απο το tvbox της cosmote; Εχεις pc και μπαινεις απο την ιστοσελιδα; Παιζεις με αλλο tv box; Εχεις καλη γραμμη/ταχυτητα;
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Παιζει απο το tvbox της cosmote; Τι να παίζει? Δεν κατάλαβα.. 7 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Εχεις pc και μπαινεις απο την ιστοσελιδα; Pc έχω από ποια ιστοσελίδα να μπω ? Τι εννοείτε δεν κατάλαβα.. 8 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Παιζεις με αλλο tv box; Εννοείτε με άλλο αποκωδικοποιητή? Αλλά τι να παίζω?? 12 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Εχεις καλη γραμμη/ταχυτητα; Cosmote home double play 24 L
JDROGAS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχεις cosmote tv σωστα; Πως βλεπεις μεσω android tv; (εννοω εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη cosmote tv;) Μεσω του android tv box που δινει η cosmote; Eχεις αγορασει αλλο tv box και εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη εκει; Μεσω υπολογιστη; Μεσω κινητου; Μεσω tablet; Μεσω δορυφορου; Αυτο ρωταω με ποια συσκευη βλεπεις και τι γραμμη εχεις (εαν ειναι καλη εννοω) Ο ΟΤΕ λεει μεχρι 24 εσυ τι ταχυτητα πραγματικα εχεις; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Εχεις cosmote tv σωστα; Ναι 29 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Πως βλεπεις μεσω android tv; (εννοω εχεις εγκαταστησει την εφαρμογη cosmote tv;) Όχι.. μέσω του αποκωδικοποιητή της cosmote KAON NS 1110 32 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Ο ΟΤΕ λεει μεχρι 24 εσυ τι ταχυτητα πραγματικα εχεις; Δεν ξέρω πως μπορώ να το δω ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Με tvbox και συνεδση με καλωδιο δικτυου δεν εχω προβλημα . Παντως στο reply η ποιοτητας εικονας απεχει πολυ απο την ζωντανη μεταδοση
JDROGAS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Εικαζω οτι εχεις δορυφορικο δεν γνωριζω να σε κατατοπισω. Ελεγξε τις συνδεσεις σου στα καλωδια (hdmi,scart) κλπ,εαν παιρνει καποια αναβαθμιση ο Kaon. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Παντως στο reply η ποιοτητας εικονας απεχει πολυ απο την ζωντανη μεταδοση Το γνωρίζω
Vasilis T 92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επίσης ξεχάσα να σας αναφέρω ότι μερικές φορές μου βγάζει αυτό το μύνημα στο replay. Η ταχύτητα της σύνδεσης σας δεν επαρκεί για την προβολή της ταινίας/προγράμματος. Για καλύτερη εμπειρία παρακαλώ επιλέξτε Λήψη. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από Vasilis T 92
afm Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Επίσης ξεχάσα να σας αναφέρω ότι μερικές φορές μου βγάζει αυτό το μύνημα στο replay. Η ταχύτητα της σύνδεσης σας δεν επαρκεί για την προβολή της ταινίας/προγράμματος. Για καλύτερη εμπειρία παρακαλώ επιλέξτε Λήψη. Όπως σου γράφει και το μήνυμα το πρόβλημα σου οφείλεται αποκλειστικά στην χαμηλή ταχύτητα του Internet η οποία δεν επαρκεί για την προβολή. Για να μην έχεις πρόβλημα βάλε ένα άδειο stick-άκι ή ένα άδειο εξωτερικό σκληρό (γιατί όταν τα βάλεις πάνω θα τα διαμορφώσει και θα σβήσει ότι αρχείο υπάρχει) και κατέβασε την ταινία ή το πρόγραμμα που θέλεις και μετά δες το. 1
yositosi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Στις 1/3/2021 στις 12:06 ΜΜ, afm είπε Όπως σου γράφει και το μήνυμα το πρόβλημα σου οφείλεται αποκλειστικά στην χαμηλή ταχύτητα του Internet η οποία δεν επαρκεί για την προβολή. Για να μην έχεις πρόβλημα βάλε ένα άδειο stick-άκι ή ένα άδειο εξωτερικό σκληρό (γιατί όταν τα βάλεις πάνω θα τα διαμορφώσει και θα σβήσει ότι αρχείο υπάρχει) και κατέβασε την ταινία ή το πρόγραμμα που θέλεις και μετά δες το. Στις 1/3/2021 στις 4:21 ΠΜ, Vasilis T 92 είπε Επίσης ξεχάσα να σας αναφέρω ότι μερικές φορές μου βγάζει αυτό το μύνημα στο replay. Η ταχύτητα της σύνδεσης σας δεν επαρκεί για την προβολή της ταινίας/προγράμματος. Για καλύτερη εμπειρία παρακαλώ επιλέξτε Λήψη. Νορμάλ συμπεριφορά για KAON!΄Εχω στο σαλόνι Kaon και εγώ (δορυφόρο + Lan ethernet) και στην κρεβατοκάμαρα έχω την εφαρμογή σε Android TV... 1. Στην εφαρμογή όταν τίθεται θέμα "ταχύτητας σύνδεσης" τότε μεταβάλει το βαθμό του bitrate μόνο του (μπορεί να γ@μηθεί το σύμπαν στο πιξέλιασμα αλλά δεν θα κόψει) 2. Στον KAON-Media δεν μπορεί να κόψει τόσο και πολύ απλά παγώνει και πετάει το μήνυμα που προαναφέρθηκε! Σε εμένα παγώνει πάντως και δεν το πάει με τέτοια artifacts κλπ κλπ (μερικά λίγα σπασίματα, πιξελιάσματα και κατευθείαν το παγώνει και πετάει το μήνυμα) 3. Έχω 100άρα, αλλά και όταν είχα και 50άρα, όποτε μου πετούσε αυτό το μαγικό μήνυμα και σκάλωνε το σύμπαν, ΠΑΝΤΑ ήταν θέμα των servers του ΟΤΕ (προφανώς υπήρχε πολύ υψηλό traffic) μιας και κατά τα άλλα η σύνδεση μου στο internet πάντα ήταν τούμπανο. Την ίδια ώρα που ο Kaon με πήγαινε εμπλοκή στο μήνυμα κάθε 2 με 3 λεπτά, στην κρεβατοκάμαρα η εφαρμογή έπαιζε κανονικά, απλά με αρκετά κακή (ως και αισχρή μπορώ να πω) εικόνα
Angeldust Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Το Replay TV είναι διαθέσιμο σε όλα τα Ελληνικά κανάλια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, Angeldust είπε Το Replay TV είναι διαθέσιμο σε όλα τα Ελληνικά κανάλια? Σε ολα τα μεγαλα πανελληνιας εμβελειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα