Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα εκανα προσφατα αναβαθμιση γραμμης απο 24αρα σε 50αρα (λογο προσφορας). Το προβλημα ειναι οτι με 24αρα επιανα 14mbps ενω με την 50αρα πιανω 27mbps και οτι με την 24αρα ειχα 10-16 ms στην γραμμη ενω με την 50αρα δεν πεφτει κατω απο τα 27ms και αυτο το βλεπω και στα game αφου πριν ειχα 45-55ms ενω τωρα εχω 70+ms. Δηλωσα βλαβει στον οτε, και ο τεχνικος που ηρθε μου ειπε οτι απο την μετρηση που εκανε ειδε οτι και τα γειτονικα κτιρια καθως και το δικο μου δεν πιανουν πανω απο 28mbps με 50αρα και μου ειπε αν θελω να παρω τηλεφωνο στον οτε ωστε να με γυρισουν στο προηγουνενο προγραμμα χωρις χρεωσει. Εγω θελω να ρωτησω αν υπαρχει το fastpath στην vdsl για να ριξω το ping, γιατι η διαφορα στην τιμη τον 2 πακετων (24αρα σε 50αρα) ειναι 5 ευρω το μηνα και αν αξιζει να κρατησω την 50αρα η να γυρισω πισω στην 24αρα??

τα info του ρουτερ μου

Screenshot_6.png

Επεξ/σία από cask
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα πια ο ΟΤΕ συνηθίζει να βάζει την 24αρα μέσω vdsl με κόφτη στα 27/2.7 οπότε θα πληρώνεις ακριβώς όσα πιάνεις, ξέρω ότι το κάνει σίγουρα σε καινούριες συνδέσεις για υποβάθμιση δεν ξέρω. Fastpath μπορείς να ζητήσεις αν και θα σου ρίξει λίγο την ταχύτητα και σε ασταθείς γραμμές μπορεί να έχεις και αποσυνδέσεις.

Επεξ/σία από spokosjr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...