Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, Βασίλης_29 said:

Έχει αγοράσει/δοκιμάσει κανείς γύρη μελισσας; 

Σκέφτομαι να την χρησιμοποιώ κάποιες φορές για πρωινό ως ρόφημα με ανάμιξη σε νερό. 

Είναι τόσο απαίσιο (για τα δικά μου γούστα) που έχω αποκτήσει ψυχολογικά όταν το βλέπω μπροστα μου και με πιάνει αναγούλα... 😛 

Αν καταφέρεις να το καταπίνεις χωρίς να λιώσει στο στόμα σου ίσως να είναι καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίρνω αρκετό καιρό για την αλλεργια.

Προσωπικά μου αρέσει η γεύση της και την τρώω σκέτη με το κουτάλι και μετά λίγο νερό από πίσω.

Επεξ/σία από cliobaccarra
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, billdanos είπε

Είναι τόσο απαίσιο (για τα δικά μου γούστα) που έχω αποκτήσει ψυχολογικά όταν το βλέπω μπροστα μου και με πιάνει αναγούλα... 😛 

Αν καταφέρεις να το καταπίνεις χωρίς να λιώσει στο στόμα σου ίσως να είναι καλύτερα...

Τόσο χάλια; Την γύρη δεν θα την καταναλωνω σε στερεα μορφή, θα την διαλυω σε νερό και ανακάτεμα με κουτάλι η μίξερ. 

Δημοσ.

Την έπινα σε χυμό πορτοκάλι, μαζί με λίγο δύοσμο και μέλι ήταν εξαιρετικό ρόφημα. Οκ, έχει λίγο περίεργη υφή και περίεργη γεύση αλλά καλύπτεται σχεδόν εντελώς από το πορτοκάλι, είναι σα να καταπίνεις λίγη πούλπα. Υποτίθεται ότι κάνει καλό στις αλλεργίες, αν και δεν είδα και μεγάλη διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...