Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στο φορουμ. Πριν καιρο ειχα ζητησει την αποψη σας για αγορα ταμπλετ και την προταση που μου κανατε την εχω λιωσει και την χαιρομαι οσο δεν παει , οποτε ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει και γιαυτο να μαι παλι.

Θελω να κανω μια αναβαθμιση στο πισι μου. Ειναι 5 ετων (9/15 το πηρα) με καλυπτει ακομα αλλα.... καπως πρεπει να περασει η καραντινα. Η αγορα θα γινει αυστηρα απο κωτσοβολο λογο πλανου δοσεων. Λεω να κρατησω το τροφοδοτικο που εχω (HERMALTAKE HAMBURG 530W ) και την καρτα γραφικων (R7 260X) γιατι δεν βλεπω να εχει υπαρχει καποια .

Βεβαια με την καρτα γραφικων παιζει να εχω θεμα και να ειναι στα τελευταια της οποτε ισως βαλω και καποια ισα ισα μεχρι να ξαναπανε οι τιμες και η διαθεσιμοτητα των καρτων εκει που πρεπει.
θελω να ρωτησω αν αυτα που επελεξα

1ον
Απο θεμα τιμης ειναι κομπλε? Ξερω οτι ο Κωτσο με το σκρουτζ κτλ εχει διαφορα αλλα ειπαμε "πλανο δοσεων" . Η καποιο απο τα κομματια και αυτο οπως οι vga η τιμη του ειναι στο θεο αυτη την περιοδο λογω ελλειψης?
2ον

Αξιζουν? (πχ καπου διαβασα εδω μεσα οχι ο 970 ssd nvme ειναι υπερεκτιμημενος διχως λογο και θελω να τον βαλω)

3ον

Θεμα συμβατοτητας αν υπαρχει αν γνωριζετε.

Και αν εχετε καμια καλη αντιπροταση.

Τα κομματια που θα παρω ειναι

• AMD Ryzen 5 3600 AM4 Wraith Stealth
  • Gigabyte B550M Aorus Pro-P
  • Samsung 970 EVO NVMe M.2 250GB
  • G.Skill Flare X (for AMD) 8GB DDR4-3200MHz C16 (F4-3200C16D-16GFX) x2

Επισης αν η καρτα γραφικω που εχω αποδειχτει οτι παπαλα να βαλω προχειρα μια ?και αν ναι ποια απο τις 2? Αυτες συγκριτικα με την 260χ που εχω ειναι στα ιδια επιπεδα?

• Gigabyte GeForce GT 1030 OC 2G
  • Zotac GeForce GT710 2GB ZONE Edition

Ευχαριστω μουτσο γκραντε

ΥΓ Α το ξεχασα. Στο πισι χαζευω νετ βλεπω ταινιες κτλ , λιγο sony vegas pro για βασικο edit βιντεο και απο παιχνιδια Heroes Of Newerth.

Τωρα εχω εκτος απο την r7 260x ,

AMD A8-7650K 3.30GHZ

ASUS A88X-PRO RETAIL

G.SKILL F3-17000CL11D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3

και με καλυπτει

Επεξ/σία από nikolis2000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikolis2000 είπε

Ξερω οτι ο Κωτσο με το σκρουτζ κτλ εχει διαφορα αλλα ειπαμε "πλανο δοσεων" .

Απο περιεργεια, εχεις ξανα κανει πλανο δοσεων και ξερεις οτι θα το δεχτουν? Αν ναι, γιατι δεν βγαζεις πιστωτικη με αρκετα καταστηματα στο σκρουτζ να εχουν καποια ατοκες, και καποια εντοκες αλλα με τιμες παλι χαμηλοτερες απο Κωτσο?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο περιεργεια, εχεις ξανα κανει πλανο δοσεων και ξερεις οτι θα το δεχτουν? Αν ναι, γιατι δεν βγαζεις πιστωτικη με αρκετα καταστηματα στο σκρουτζ να εχουν καποια ατοκες, και καποια εντοκες αλλα με τιμες παλι χαμηλοτερες απο Κωτσο?

εχω ξανακανει. ξερω οτι θα το δεχτουν. αυτο με την πιστωτικη δεν το σκεφτηκα γιατι εχω την εντυπωση οτι πλεον δυσκολα βγαζουν. δεν με πειραζει τοσο αν θα δωσω καποια λεφτα παραπανω. εφοσον δεν υπαρχουν για μετρητοις τι να κανουμε και οσες φορες προσπαθησα να τα μαζεψω ολο κατι βγαινει.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikolis2000 είπε

εχω ξανακανει. ξερω οτι θα το δεχτουν. αυτο με την πιστωτικη δεν το σκεφτηκα γιατι εχω την εντυπωση οτι πλεον δυσκολα βγαζουν. δεν με πειραζει τοσο αν θα δωσω καποια λεφτα παραπανω. εφοσον δεν υπαρχουν για μετρητοις τι να κανουμε και οσες φορες προσπαθησα να τα μαζεψω ολο κατι βγαινει.

Απλα και αυτοι σε τραπεζα τα στελνουν τα χαρτια. Απο την ωρα που εγκρινουν το δανειο, δεν βλεπω προβλημα για πιστωτικη. 

Δημοσ.

Kανοντας εναν προχειρο υπολογισμο με τιμες Κωτσου τα πραγματα που θελεις να παρεις θα στοιχισουν μαζι με μια 1030 (την 710 την ξεχνας) περιπου 660 ευρω εαν δεν κανω λαθος.Εαν κι εχω ενδοιασμους για την r7 260x που εχεις,νομιζω οτι ειναι ελαφρως καλυτερη απο την 1030.Ας πουν τη γνωμη τους τα παιδια που ασχολουνται με τα games.

Εαν παμε στην αντιπερα οχθη που λεγεται Intel που ειναι οτι πιο vfm αυτη τη στιγμη και ψωνισουμε απο σκρουτζ

10400f 127 ευρω η 10600 205 ευρω

Mητρικη Η470,Β560 η ακομα και Ζ490 απο 120 μεχρι 150 ευρω (ολες με υποστηριξη για 11η γενια)

Mνημες σετακι 16gb στα 70-80 ευρω υπαρχει πληθωρα επιλογων.

Δισκο αυτον που εχεις επιλεξει στα 56 ευρω

Αυτα μας κανουν συνολο min 375 ελαχιστο max 490 ευρω.

Κρατωντας και την καρτα σου (που δεν θεωρω οτι αξιζει να τη δωσεις για να παρεις μια 1030) θα εχεις συνολικα ενα πιο vfm συστημα και πληρως αναβαθμισιμο,φυσικα και με ενα αξιοσημειωτο οφελος χρηματων.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikolis2000 είπε

1ον

Απο θεμα τιμης ειναι κομπλε? Ξερω οτι ο Κωτσο με το σκρουτζ κτλ εχει διαφορα αλλα ειπαμε "πλανο δοσεων" . Η καποιο απο τα κομματια και αυτο οπως οι vga η τιμη του ειναι στο θεο αυτη την περιοδο λογω ελλειψης?
2ον

Αξιζουν? (πχ καπου διαβασα εδω μεσα οχι ο 970 ssd nvme ειναι υπερεκτιμημενος διχως λογο και θελω να τον βαλω)

3ον

Θεμα συμβατοτητας αν υπαρχει αν γνωριζετε.

Και αν εχετε καμια καλη αντιπροταση.

Τα κομματια που θα παρω ειναι

• AMD Ryzen 5 3600 AM4 Wraith Stealth
  • Gigabyte B550M Aorus Pro-P
  • Samsung 970 EVO NVMe M.2 250GB
  • G.Skill Flare X (for AMD) 8GB DDR4-3200MHz C16 (F4-3200C16D-16GFX) x2

Επισης αν η καρτα γραφικω που εχω αποδειχτει οτι παπαλα να βαλω προχειρα μια ?και αν ναι ποια απο τις 2? Αυτες συγκριτικα με την 260χ που εχω ειναι στα ιδια επιπεδα?

• Gigabyte GeForce GT 1030 OC 2G
  • Zotac GeForce GT710 2GB ZONE Edition

1ον από θέμα τιμής μόνο κομπλέ δεν είναι. Φωτιά οι τιμές γενικά και τα προϊόντα που έχεις διαλέξει + πλάνο δόσεων,,,,πόνεσε η καρδιά μου. Ψάξε να βρεις εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής αν γίνεται

2ον τι αξίζει για τον καθένα από μας υπόκειται σε υποκειμενικά κριτήρια. Ο evo για κάποιο λόγο έχει αυτή την τιμή και είναιι από τους πιο διάσημους ssd μα σίγουρα δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχουν καλές πλέον εναλλακτικές για πιο vfm

3ον θέμα συμβατότητας σε αυτά που έχει επιλέξει δεν υπάρχει. Καλές γενικά επιλογές είναι, μα λίγο ακριβές για τα γούστα μου, βέβαια σε καθένα οτι αρέσει. Τώρα εναλλακτικές, με διαθεσιμότητες τύπου "ειδική παραγγελία" δε θα μπω στον κόπο καν να κοιτάξω (προσωπικά για εμένα μιλάω)

Η κάρτα έχεις λόγους να πιστεύεις οτι πάπαλα; Η κάρτα σου είναι πολύ καλύτερη από τις άλλες 2 βέβαια καίει και λίγο παραπάνω. Ίσως με 5ετίας τροφοδοτικό καλό θα ήταν να σκεφτείς να το αλλάξεις. Η gt 710 είναι χειρότερη από τα ενσωματωμένα που συνοδεύουν όλους τους σημερινούς επεξεργαστές οπότε μην την κοιτάς καθόλου, εκτός αν είναι λύση ανάγκης ώστε να έχεις έξοδο σε μονιτορ ή σε πολύ παλιά συστήματα.

Έχω την εντύπωση πως κάτι αντίστοιχο(πλάνο δόσεων) είχε κάνει και το πλαίσιο, όχι οτι είναι οικονομικό απλά να έχεις και μια εναλλακτική στο μυαλό σου σε περίπτωση που σε βολέψει. Η πιστωτική έχει πλήξει πολλούς μα στην περίπτωσή σου και με ορθή χρήση θα σου εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...