TriLoBiTe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε 1.Φυστικοβούτυρο με ζάχαρη και φοινικέλαιο γιατί να πάρεις;Πείτε μου ένα λόγο. Είναι πιο νόστιμο; Ο φοίνικας κάνει δουλειά τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, DimosthenisG είπε https://ibb.co/vsXwBcZ https://ibb.co/BjSLghX 93% Φυστικια αργεντινης, ρε παιδια η ελλαδα φυστικια δεν εχει??? Και απο μια εταιρια που λεει οτι κραταει ψηλα την ελλαδα.. 1) δεν έχεις τέτοια παραγωγή για να καλύψεις ζήτηση 2) μέχρι πριν 1-2 χρόνια αν θυμάμαι σίγουρα ήταν ελληνικό. Σίγουρα όχι η ζάχαρη γιατί βγαίνει μόνο αλλού και σίγουρα όχι το φοινικέλαιο. 3) κάνεις εισαγωγή τα προϊόντα αλλά γίνεται επεξεργασία έλεγχος παραγωγή και συσκευασία Ελλάδα οπότε αν η εταιρεία δεν απασχολεί αλλοδαπούς (ή και αλλοδαπούς) δίνεις τα λεφτά σου σε ελληνική εταιρεία. 4) έχεις βάλει διαφήμιση από τον ολυμπο που φτιάχνει γάλατα και γιαούρτια οπότε πρόσεχε τι ανεβάζεις. Αν μη τι άλλο σου δείχνει αγελάδες μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, jimis_vts είπε 4) έχεις βάλει διαφήμιση από τον ολυμπο που φτιάχνει γάλατα και γιαούρτια οπότε πρόσεχε τι ανεβάζεις. Αν μη τι άλλο σου δείχνει αγελάδες μέσα. Το 1ο που βλέπεις στην σελιδα της ολυμπος είναι ότι δεν έχει σχέση με την ολυμπος χαλβαδοποιεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Ξανά. Είναι απλό. Πουλάνε ένα μάλλινο ρούχο. Σου δίνουν συνθετικό. Δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του προϊόντος. Αθέμιτη πρακτική. Έτσι κι εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, KoreanW είπε Ξανά. Είναι απλό. Πουλάνε ένα μάλλινο ρούχο. Σου δίνουν συνθετικό. Δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του προϊόντος. Αθέμιτη πρακτική. Έτσι κι εδώ. Ακόμα και η λέξη μάλλινο που είπες στην Ελλάδα μπορεί να κρύβει παγίδα και να δικαιολογεί γιατί κάποιο ρούχο δεν είναι "ολόμαλλο" και είναι μάλλινο.🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Το 1ο που βλέπεις στην σελιδα της ολυμπος είναι ότι δεν έχει σχέση με την ολυμπος χαλβαδοποιεια Εγώ για τη διαφήμιση ανέφερα. Το συγκεκριμένο πάντως το αγοράζω χρόνια κυρίως γιατί μου αρέσει. Τώρα αυτό με τα ελληνικά προϊόντα το χω ξεπεράσει χρόνια και τα λοιπά πατριωτικά. Ούτε θα υποστηρίξω μπακάλικο γειτονιάς που εχει τριπλάσιες τιμές από σουπερμάρκετ. Κοιτάω να έχει μια ποιότητα ότι προϊόν αγοράζω και ν' αντέχει η τσέπη μου. Το calve πχ είναι πιο ακριβό αλλά δε μου αρέσει προσωπικά ας πούμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, afantos είπε το θέμα με το φοινικέλαιο μου φαίνεται πιο σημαντικό από την προέλευση των υλικών (αν και είναι σαφώς παραπλανητικό), σε πολλές χώρες έχει γίνει σκάνδαλο γι' αυτό (όπως στην Ιταλία) και εδώ απλά είναι Κυριακή. Δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται προϊόντα ως παραδοσιακά και ότι είναι pro-health όταν έχουν μέσα αυτές τις αηδίες. Ο λογος που βαζουν φοινικελαιο ειναι για να μην διαχωρίζει το λαδι απο το φιστίκι,και το βαζουν σε πολυ μικρες ποσοτητες,φανταζομαι οσο λιγοτερο μπορουν αλλα σε σημειο να κανει τη δουλεια του. Φυσικα δεν υπαρχει λογος να αγοραζει κανεις φυστ/τηρο με ζαχαρη,και ειδικα αυτα που περιεχουν θα επρεπε να ειναι πολυ φθηνα. Μπορει κανεις να βρει ανετα πιστευω φυστικια με 4 ευρω το κιλο και να ασχοληθει λιγο με ενα μιξερ να κανει μονος του,δεν υπαρχει λογος να αγοραζει κανεις 10 ευρω το κιλο και να μην ειναι και 100% καρπος. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από DYEL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CableCity Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Έχω καλλιεργήσει πριν λίγα χρόνια φιστίκια, μια υπο-ποικιλία των γνωστών σε όλους ως "αράπικα" Λόγω του ότι είχα εμπιστοσύνη σε αυτό που παρήγαγα, στην ποιότητά του, προσέγγισα δύο μεγάλες εταιρίες του χώρου των γλυκών (ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ...) και έφτασα μέχρι τους διευθυντές. Τους ίδιους τους διευθυντές τους.... Έδωσα δείγμα, ενθουσιάστηκαν οι ίδιοι, οι χημικοί τροφίμων, όλοι στις εταιρίες. Όταν με κάλεσαν όμως να συζητήσουμε για το "διαταύτα", για το οικονομικό, μου ανακοίνωσαν το ότι αγοράζουν στα 0.70€-080€ το κιλό από Αργεντινή, Κίνα, Ν. Αφρική, αλλά λόγω ποιότητας, στα δικά μου, θα μπορούσαν να δώσουν 20-30% παραπάνω..... Όταν όμως το προϊόν έχει εδώ κόστος παραγωγής σχεδόν 1.70€ το κιλό, πως μπορούσα να το δεχτώ; Δεν ήθελα να κλέψω, δεν ήθελα όμως και να χαρίσω, έπρεπε να έχω ένα λογικό κέρδος. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα ή αν θέλετε, σε χώρες που η παραγωγή δεν είναι στα χέρια λίγων μεγάλων αλλά πολλών μικρών παραγωγών. Παράγουμε καλύτερα προϊόντα αλλά αυτά δεν μπορούν να βρουν το δρόμο για το ράφι ή όταν τον βρίσκουν, αυτό γίνεται ΠΑΝΤΑ με τους όρους άλλων. Ατμομηχανή της Ελλάδας η γεωργία λένε, αλλά η αλήθεια, αν ξεκινήσεις να το κάνεις, είναι σκληρή.... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Πάντως, επειδή διαβάζω για "αθέμιτες πρακτικές" κτλ. Αυτά που σας έγραψα, και το ότι είναι απολύτως εντάξει η εταιρία με την περιγραφή που βάζει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τα πληροφορήθηκα από φίλη στον ΕΦΕΤ. Όποιος δεν καλύπτεται και νομίζει πως συμβαίνει κάτι αθέμιτο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να υποβάλλει κανείς καταγγελία στον ΕΦΕΤ και, ειλικρινά, με χαρά θα περιμένω να διαβάσω εδώ την απάντηση που θα λάβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, DYEL είπε Ο λογος που βαζουν φοινικελαιο ειναι για να μην διαχωρίζει το λαδι απο το φιστίκι,και το βαζουν σε πολυ μικρες ποσοτητες,φανταζομαι οσο λιγοτερο μπορουν αλλα σε σημειο να κανει τη δουλεια του. Φυσικα δεν υπαρχει λογος να αγοραζει κανεις φυστ/τηρο με ζαχαρη,και ειδικα αυτα που περιεχουν θα επρεπε να ειναι πολυ φθηνα. Μπορει κανεις να βρει ανετα πιστευω φυστικια με 4 ευρω το κιλο και να ασχοληθει λιγο με ενα μιξερ να κανει μονος του,δεν υπαρχει λογος να αγοραζει κανεις 10 ευρω το κιλο και να μην ειναι και 100% καρπος. 4ευρώ;το κιλό;τι φυστίκι είναι τούτο;😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε 4ευρώ;το κιλό;τι φυστίκι είναι τούτο;😝 αμφιβάλω πως ειναι χειροτερο απο αυτο που βαζουν στα φυστικοβουτηρα τα εργοστασια... γνωστη αλυσίδα σ/μ ειχε 2,50 ευρω το κιλο ανα καιρους σε προσφορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Καλα δεν μου πεφτει λόγος ,αλλά στους ξηρούς καρπούς ,μιας και μιλάμε για αυτούς ,προσοχη στο τι αγοράζετε και απο που.Με 2,5ε εγω προσωπικα δεν θα αγγιζα.Εγω για αποξηραμενα φρουτα και ξηρους καρπους παω κατευθειαν σε καφεκοπτειο μακραν καλυτερο απο τα ραφια των σ/μ Spoiler https://freshbakery.gr/xiri-karpi-ke-asfalia-osa-prepi-na-gnorizete/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, KoreanW είπε Ξανά. Είναι απλό. Πουλάνε ένα μάλλινο ρούχο. Σου δίνουν συνθετικό. Δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του προϊόντος. Αθέμιτη πρακτική. Έτσι κι εδώ. το αντίστοιχο δεν είναι αυτό που γράφεις αλλά μια ελληνική πλεκτοβιομηχανία που πουλά ρούχα και εσύ να θεωρείς ότι αν το μαλλί είναι από πρόβατα της νέας ζηλανδίας τα ρούχα δεν είναι ελληνικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 εγώ αγοράζω από το εν καρπώ, φυστικοβουτυρο 100% απο φυστίκια, χωρίς λαδι και ζάχαρη και απο φυστίκια σερρων. με ζάχαρη είναι πιο νόστιμο αλλά εγω το τρωω με λίγο μελι για περισσότερη γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 ...όπως υπήρχαν (υπάρχουν ακόμα; ) φυστίκια Αιγίνης, από Αίγυπτο! Επίσης, δυκτάκι με 3 σκόρδα, από Ινδία.... Το περίεργο που είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις