Προς το περιεχόμενο

ένα σχήμα στα δεξιά

gianish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί είναι αυτό, στο κάτω δεξιό τμήμα της οθόνης μου και πώς εξαφανίζεται;1180214656_sximadexia.png.a025bcb374866b1a97784d8ba7effc42.pngΤο ΟΚ εμφανίζεται όταν περνά πάνω του το ποντίκι. Ευχαριστώ για τις λύσεις που θα μου προτείνετε. Έχω windows 7 και 24 (δήθεν) σύνδεση Cosmote

Επεξ/σία από gianish
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι συνδεδεμένος με Ethernet. Δεν εμφανίζεται πάντα αλλά μετά από κάποιο χρόνο αδράνειας. Λες να κόβεται κάποια στιγμή η σύνδεση;. Τέσπα. Αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση και δεν μπορώ να το διώξω. Έχω πατήσει πολλές φορές το ΟΚ μπας και.. αλλά Όχι. Να πληροφορήσω ότι έχω συνδεδεμένα στο ρούτερ ενσύρματα Cosmote TV και με Wi-Fi, 2 σμαρτφον και τον τηλεοπτικό δέκτη.

Επεξ/σία από gianish

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, gianish είπε

Είμαι συνδεδεμένος με Ethernet. Δεν εμφανίζεται πάντα αλλά μετά από κάποιο χρόνο αδράνειας. Λες να κόβεται κάποια στιγμή η σύνδεση;. Τέσπα. Αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση και δεν μπορώ να το διώξω. Έχω πατήσει πολλές φορές το ΟΚ μπας και.. αλλά Όχι. Να πληροφορήσω ότι έχω συνδεδεμένα στο ρούτερ ενσύρματα Cosmote TV και με Wi-Fi, 2 σμαρτφον και τον τηλεοπτικό δέκτη.

Με το τσιγκελι στα βγαζουμε αγαπητε. Ολο αυτα ειναι για το πρωτο ποστ για παραπανω info.

παρε ενα τηλεφωνο την τεχνικη στηριξη της cosmote internet δεν χανεις κατι

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...