gianish Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τί είναι αυτό, στο κάτω δεξιό τμήμα της οθόνης μου και πώς εξαφανίζεται;Το ΟΚ εμφανίζεται όταν περνά πάνω του το ποντίκι. Ευχαριστώ για τις λύσεις που θα μου προτείνετε. Έχω windows 7 και 24 (δήθεν) σύνδεση Cosmote Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από gianish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 δεν εχεις internet καθολου ή δεν εχεις wifi(ασυρματο internet). Ενα απο τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianish Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαι συνδεδεμένος με Ethernet. Δεν εμφανίζεται πάντα αλλά μετά από κάποιο χρόνο αδράνειας. Λες να κόβεται κάποια στιγμή η σύνδεση;. Τέσπα. Αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση και δεν μπορώ να το διώξω. Έχω πατήσει πολλές φορές το ΟΚ μπας και.. αλλά Όχι. Να πληροφορήσω ότι έχω συνδεδεμένα στο ρούτερ ενσύρματα Cosmote TV και με Wi-Fi, 2 σμαρτφον και τον τηλεοπτικό δέκτη. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από gianish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Όταν στο εμφανίζει έχεις ίντερνετ ή όχι; Κάνε και μια επανεκκίνηση στο router. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, gianish είπε Είμαι συνδεδεμένος με Ethernet. Δεν εμφανίζεται πάντα αλλά μετά από κάποιο χρόνο αδράνειας. Λες να κόβεται κάποια στιγμή η σύνδεση;. Τέσπα. Αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση και δεν μπορώ να το διώξω. Έχω πατήσει πολλές φορές το ΟΚ μπας και.. αλλά Όχι. Να πληροφορήσω ότι έχω συνδεδεμένα στο ρούτερ ενσύρματα Cosmote TV και με Wi-Fi, 2 σμαρτφον και τον τηλεοπτικό δέκτη. Με το τσιγκελι στα βγαζουμε αγαπητε. Ολο αυτα ειναι για το πρωτο ποστ για παραπανω info. παρε ενα τηλεφωνο την τεχνικη στηριξη της cosmote internet δεν χανεις κατι Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2021 από Zerg13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα